Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Θα πλημυρίσετε την Αθήνα από "νομιμοποιημένους" λαθρομετανάστες κ. Καμίνη...;


Πρόγραμμα - πρόσκληση προς τους λαθρομετανάστες...!
Με νομιμοποίηση και χρηματοδότηση σχεδιάζει να ανατιμετωπίσει τα φαινόμενα λαθρομετανάστευσης και παραεμπορίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης. Ομολογούμε πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης για τους Έλληνες το τελευταίο που θα περιμέναμε να ακούσουμε από έναν υποψήφιο Δήμαρχο για την Αθήνα θα ήταν αυτό.
Αντί να δοθεί όλο το βάρος στην ελάφρυνση των Ελλήνων της Αθήνας, τα χρήματα και η προσοχή σχεδιάζεται να πέσουν στους λαθρομετανάστες...με την δημιουργία, όπως θα δείτε, "πολυπολιτισμικών αγορών" νομιμοποιώντας το παραεμπόριο, αλλά και με την παροχή αναξιοποίητων παλαιών κτηρίων του Δήμου σε αυτούς υπό την μορφή καταλυμάτων...!
Διαβάζουμε λοιπόν τους εξής σχεδιασμούς στην επίσημη σελίδα του κ. Καμίνη:
"Τη δημιουργία «πολυπολιτισμικών αγορών», όπου θα πωλούνται νόμιμα προϊόντα από αλλοδαπούς και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού ή αυτό-παραγόμενα προϊόντα χειροτεχνίας. Στόχος είναι να δοθεί σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, καθώς και σε αλλοδαπούς που σήμερα εμπλέκονται στο παραεμπόριο, η δυνατότητα νόμιμης εργασίας και κοινωνικής ένταξης, αλλά και η δημιουργία νέων χώρων ζωής, κίνησης και οικονομικής δραστηριότητας."
"Οι μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα πρέπει να «έρθουν στην επιφάνεια», να καταγραφούν. Πρέπει να απομακρυνθούν από το δρόμο, να εγκατασταθούν σε καταλύματα (π.χ. σε αναξιοποίητα παλαιά κτήρια του Δήμου). Να τους δοθεί προσωρινή άδεια εργασίας, καθώς η άκρα ανέχεια τροφοδοτεί την παραβατικότητα. Να τους παρασχεθεί η αναγκαία πρόνοια."
Εμείς απλά ερωτούμε...! Ποιός λαθρομετανάστης θα ακούσει αυτό το πρόγραμμα του κ. Καμίνη και δεν θα τρέξει να νομιμοποιηθεί και να εγκατασταθεί στι Δήμο της Αθήνας...;
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";