Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

O λαθροδημαρχούλης ανάρτησε τη τουρκική σημαία στο Δημαρχείο Αθηνών


Μετά από έντονες διαμαρτυρίες περαστικών, ο δήμαρχος Αθηναίων συμμορφώθηκε με το κοινό αίσθημα των Ελλήνων. Είχε σπεύσει να υψώσει την τουρκική ημισέληνο δίπλα στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς τιμήν κάποιων επισκεπτών από την Τουρκία.

Στην φωτογραφία ο δημοτικός υπάλληλος, που στην βιασύνη του να κρύψει την προσβολή από την δημοσιοποίησή της, μάζεψε άρον-άρον την ημισέληνο και έτρεξε εντός του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";