Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Αντιμετώπιση εγκληματικότητας με ΠΡΟ.ΠΟτζίδικες μεθόδους: Διαβάστε και φρίξτε!


Δεν είναι δυνατόν! Και όμως είναι: Η Διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. με εμπιστευτικό σήμα της προς όλα τα Α.Τ. της χώρας συνιστά να αποφεύγονται οι συλλήψεις των αλλοδαπών κλεπτών γιατί… δεν υπάρχουν «θέσεις» στα κρατητήρια. Με εξαίρεση – σημειώνεται στο σήμα του Αρχηγείου – τους …Αφρικανούς, μόνον, λωποδύτες, επειδή, όπως λέει, αυτοί είναι λίγοι. Φυσικά και τους Ελληνες, επειδή είναι κι αυτοί ολιγάριθμοι. Η ίδια οδηγία ισχύει και για τα Δικαστήρια της χώρας, καθώς ο κορεσμός δεν ισχύει μόνον για τα κρατητήρια αλλά και για άπαντα τα σωφρονιστικά καταστήματα.

Κατηγορηματικό είναι το συγκεκριμένο (επείγον!…) σήμα του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ προς τα Αστυνομικά Τμήματα και στο εξής σημείο: Επ’ ουδενί λόγω συλλαμβάνονται οι πάσης… ειδικότητος κλέφτες (λωποδύτες, τσαντάκηδες, διαρρήκτες κλπ.) εάν κατάγονται από χώρα της Ασίας! Και τούτο διότι οι καταγόμενοι από την Ασία είναι… μιλεούνια. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να κρατηθούν ή να φυλακιστούν διότι θα υπάρξει συνωστισμός και θα δημιουργηθούν προβλήματα …ανθρωπιστικής φύσεως από τις συνθήκες εγκλεισμού τους. Ενώ, ακόμη, θα δημιουργηθεί και πρόβλημα για την σίτησί τους, αφού πρέπει και να τους ταΐζουν.

Γεννάται, όμως, σύμφωνα με ακριβές πληροφορίες μας, και ένα άλλο πρόβλημα εκ του συγκεκριμένου σήματος που ήδη τελεί σε γνώσι των ενδιαφερομένων: Οι Αφρικανοί λωποδύτες, τσαντάκηδες κλπ, πρόκειται να διαμαρτυρηθούν στις αντι-ρατσιστικές και ανθρωπιστικές οργανώσεις της Χώρας μας και στην Ευρωπαϊκή Ενωση για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ μεταχείρησι, αφού θα συλλαμβάνονται μόνον αυτοί και οι Ασιάτες συνάδελφοί τους θα μένουν στο απυρόβλητο.

Στο ίδιο μήκος κύματος πρόκειται να κινηθεί και ο …λωποδυτικός παράγων της χώρας μας καθώς διαπιστώνει (και αυτός) ότι όχι μόνον παραβιάζονται έντονα τα ανθρωπιστικά δικαιώματα των μελών του αλλά θίγεται βάναυσα και το δικαίωμά τους στην… δουλειά. Και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσεως.

Μια ακόμη πληροφορία σχετικώς με το συγκεκριμένο εμπιστευτικό σήμα προς τα ΑΤ της χώρας εστιάζεται στην επισήμανσι του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ όπου τονίζεται ότι από τους Αφρικανούς που …επιτρέπεται στα αστυνομικά όργανα να συλλαμβάνουν, να προτιμώνται οι Μαροκινής και Αλγερινής προελεύσεως διότι αυτοί είναι λιγότεροι από τους λοιπούς συναδέλφους τους που κατάγονται από άλλες χώρες της Αφρικανικής Ηπείρου. Ως εκ τούτου αναμένεται σφοδρή αντίδρασις και διπλωματικά διαβήματα εκ μέρους των Αρχών του Μαρόκου & της Αλγερίας, αφού εδώ κι αν πρόκειται για ρατσιστική μεταχείρησι.

Άλλες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, όταν η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. συνεδρίαζε επί τούτου, ετέθη ως θέμα η δημιουργία του ονομαζόμενου POINT SYSTEM. Ητοι να υπάρξει διαβάθμισις του αδικήματος που τελεί ο οποιοσδήποτε αλλοδαπός – χωρίς δηλαδή να γίνονται φυλεκτικές διακρίσεις – και να φυλακίζονται μόνον αυτοί που συγκεντρώνουν 100 πόντους.

Παραδείγματος χάριν:
Πορτοφολάς 50 πόντοι (δεν κρατείται)
Πορτοφολάς κατά συρροήν 100 πόντοι (κρατείται)
Τσαντάκιας 60 πόντοι (δεν κρατείται)
Τσαντάκιας κατά συρροήν 100 πόντοι (κρατείται)
Διαρρήκτης 80 πόντοι (δεν κρατείται)
Διαρρήκτης κατά συρροήν 100 πόντοι (κρατείται)
Μαχαιροβγάλτες χωρίς τραυματισμό 90 πόντοι (δεν κρατούνται)
Μαχαιροβγάλτες με τραυματισμό 100 πόντοι (κρατούνται)
Κουμπουροφόροι χωρίς πυροβολισμούς 90 πόντοι (δεν κρατούνται)
Κουμπουροφόροι με πυροβολισμούς 100 πόντοι (κρατούνται).
Βιαστές, Απαγωγείς, Φονιάδες ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.

Η πρότασις όμως απερρίφθη από τους περισσοτέρους εκ των συνέδρων.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, με περιπολίες ανά γειτονιά!

    Πόσο απρόβλεπτο είναι το ..παρόν!:
    A possible suspect in a string of 20 stabbings that terrorized people across three states and left five dead was arrested at an airport as he tried to board a plane for Israel, officials said Thursday. Ηe is an Israeli citizen.
    http://news.yahoo.com/s/ap/us_serial_stabbings

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";