Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΜΚΟ που σχεδίασε το νομοσχέδιο για την «Ελληνοποίηση των νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών» τώρα διορίζει και στις Περιφέρειες μέλη της, βάση του εθνοκτόνου νόμου.!!!!

Θυμάστε την ιστορία  με την ΜΚΟ(Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη) όπου για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μία πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης γίνεται πρόταση προς νομοσχέδιο. Νομοσχέδιο που αλλάζει το εκλογικό σώμα προς συμφέρον όχι του Ελληνικού λαού αλλά προς των κομμάτων που το στήριξαν.
Η είσοδος φέτος 250.000 και σε βάθος 3ετίας τουλάχιστον 960.000 νέων αλλοεθνών ψηφοφόρων στο εκλογικό σώμα δίνει διαφορετική μορφή από αυτή που είχε αρχικά, το μεταβάλλει ως προς το εθνικό περιεχόμενό του και ως προς την ουσία του.
Τώρα πατώντας στο νόμο αυτόν διορίζει και στις περιφέρειες Μέλη της στις επιτροπές με σκοπό την «πολιτογράφηση» των νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών.
Σύμφωνα  λοπόν με το άρθρο 8 του Ν. 3838/2010:

«Σε κάθε Περιφέρεια συνιστάται Επιτροπή Πολιτογράφησης η οποία αποτελείται από: …..ε) Μέλος που υποδεικνύει μαζί με τον αναπληρωτή του, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. …»
Ιδού και η λίστα όπως την ανέρτησε στο σαιτ: http://www.nchr.gr/media/drastiriotites/Katalogos_melon_politografisi.doc

Στην Θράκη έχουμε τον γνωστό  Χαλήλ Μουσταφά, στην Μακεδονία τους Αγγελόπουλου και Τσιτσελίκη,στην Αθήνα τους Χριστόπουλο και Μπαλτσιώτη κ.ο.κ.
Όπως βλέπεται άρχισαν οι διορισμοί στις Περιφέρειες.
Άραγε θα είναι αμισθοί;

Σχετικά άρθρα:
Πηγή: http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/07/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";