Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Βρωμοπακιστανοί έδεσαν, βασάνιζαν και βίαζαν Νεπαλέζους στο Ρέθυμνο!!!


300710-rethimnoΑυτά είναι τα αγαθά του "πολυπολιτισμού"

Η νέα Ελλάδα που οραματίζεται το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Οι νέοι Πασοκο-έλληνες πιστοί στα ήθη και στα έθιμα τους αρχίζου να φέρνουν έναν άνεμο αλλαγής στην Πατρίδα μας(;) και το χτεσινό περιστατικό στο Ρέθυμνο το επιβεβαιώνει 100%. Ο λόγος για δύο λαθρομετανάστες ηλικίας 25 και 23 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, εμφανίστηκαν έντρομοι στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ζητώντας βοήθεια.
Στο δεξί πόδι του πρώτου ήταν περασμένη μία χονδρή αλυσίδα με ένα λουκέτο, ενώ μία αντίστοιχη αλυσίδα και πάλι με λουκέτο ήταν περασμένη και στο αριστερό πόδι του δεύτερου. Ωστόσο, οι αλυσίδες και τα λουκέτα μαρτυρούσαν όλα όσα βίωσαν οι δύο άνδρες επί πέντε ολόκληρες ημέρες στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών τους.
Οι δύο Νεπαλέζοι, που άγνωστο πως έφτασαν στην Κρήτη, ήταν εξαντλημένοι ψυχικά και σωματικά, καθώς, μόλις το είχαν σκάσει από τον τόπο του μαρτυρίου, κόβοντας μόνοι τους τις αλυσίδες τους, προσπαθούσαν επί ώρες, κάνοντας νοήματα, να δώσουν στους αστυνομικούς να καταλάβουν το μαρτύριο που έζησαν στα χέρια των τριών αλλοδαπών.
Τελικά, στο συμπέρασμα που κατέληξε η αστυνομία είναι πως οι δύο λαθρομετανάστες κρατούνταν από πάνω από τρεις άλλους λαθρομετανάστες που εικάζεται πως είναι Πακιστανοί και οι οποίοι για να τους χαρίσουν την ελευθερία τους, τους ζητούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, για να τους στείλουν συνολικά 20.000 ευρώ. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Πακιστανοί κατηγορούνται για απαγωγή και βασανιστήρια άλλων λαθρομεταναστών...
Οι αστυνομικές αρχές, άμεσα μάλιστα, εντόπισαν το σπίτι στο οποίο κρατούνταν αλυσοδεμένοι και νηστικοί και το οποίο βρίσκεται στην οδό Βερδάρδου στην παλιά πόλη. Όμως, ο έλληνας ιδιοκτήτης (ο οποίος όπως φαίνεται νοίκιασε το σπίτι του του σε λαθρομετανάστες, χωρίς να ζητήσει κανένα χαρτί ή να ενδιαφερθεί για το αν αυτό θα μετατρεπόταν σε κέντρο χώρο βασανιστηρίων) δήλωσε άγνοια για όλα όσα συνέβαιναν εκεί το τελευταίο πενθήμερο. Παρόλα αυτά, το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι το γεγονός ότι χθες ο ιατροδικαστής πιστοποίησε ότι ο 23χρονος, πέραν των άλλων, έχει πέσει και θύμα βιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";