Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!

Μόνο από μία ελληνική Τράπεζα , σύμφωνα με τα στοιχεία για τις επισφαλείς απαιτήσεις, στο διάστημα από το 1/1/2000 έως 30-6-2009 , δόθηκαν περίπου 15.000 καταναλωτικά δάνεια 3000-6000 ευρώ , τα οποία δεν εξυπηρετούνται.
Οι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες, στην (πλειοψηφία τους Πακιστανοί) , αφού πλήρωναν 2-3 δόσεις μετά εξαφανίζονταν. Φυσικά με τα ψεύτικα στοιχεία, κατοικίας και τα ψεύτικα ονόματα η αναζήτηση των οφειλετών ουδέν απέδωσε. Τα χαμένα δανεικά είναι πάνω από 40 εκ. ευρώ.

Την ίδια ζημιά έπαθε και η eurobank που έκανε «άνοιγμα» στους Αλβανούς!!! Τα δάνεια ήταν των 15.000 και 20.000 ευρώ!!!
Αναρωτήθηκε κανείς γιατί έκλεισαν τα open 24;;;
Αναρωτιέται κανείς γιατί δεν δίνουν πλέον δάνεια οι τράπεζες;;;
Η eurobank συγκεκριμένα για να δώσει δάνειο πλέον, μόνο τους παππούδες σου δεν ελέγχει αν χρωστούν πουθενά...

Πηγή http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_1488.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";