Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Όχι άλλοι αθώοι νεκροί!


Άλλο εξέγερση εναντίον του "Συστήματος" που ρουφάει το αίμα όλων μας και άλλο στυγνή δολοφονία αθώων!
Δεν γνωρίζουμε αν το σημερινό θλιβερό γεγονός ήταν προβοκάτσια όπως υποστήριξε η κ. Παπαρήγα, δεν γνωρίζουμε αν την φωτιά την έβαλαν αναρχικοί ή εξαγριωμένοι διαδηλωτές από το "μπλοκ" των απλών διαδηλωτών. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η δολοφονία των τριών ατόμων στην marfin, είναι βούτυρο στο ψωμί αυτών, που θα θελήσουν να ακυρώσουν την οργή του λαού που κατέβηκε σήμερα στους δρόμους.
Πάνω από όλα σήμερα όμως χάθηκαν 3 ζωές που δεν έφταιγαν σε τίποτα...που το μόνο "κακό" που έκαναν ήταν να δουλεύουν σήμερα.
Και το λέμε αυτό καθώς σύμφωνα με αναφορές δημοσιογράφων η πορεία που πέρναγε από την τράπεζα λίγο πριν μπει η φωτιά, φώναζε εναντίον των εργαζομένων αυτών που εργάζονταν σήμερα. Προφανώς λοιπόν κάποιοι ανόητοι τους τιμώρησαν αφαιρώντας την ζωή τους. Επιτέλους καταλάβετε ότι ο εχθρός μας είναι ένας και μοναδικός. Οι πολιτικοί μας πρέπει να αισθανθούν καυτή την ανάσα του λαού μας για να καταλάβουν ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσοι έκλεψαν, όσοι μας κορόιδεψαν, όσοι καταχράστηκαν την ψήφο μας για να διασφαλίσουν τα προσωπικά τους οφέλη. Όχι άλλοι αθώοι νεκροί!!
..(( Λ ))..

1 σχόλιο:

  1. " Kάποιοι ανόητοι " που..συγχίστηκαν γιατί κάποιοι δούλευαν και τους έκαψαν!!
    Ανόητοι είστε εσείς που τα γράφετε αυτά . Απλούς διαδηλωτές να κουβαλάνε μπιτόνια με βενζίνη,με κουκούλες , γάντια και μολότωφ ,λίγο δύσκολο να βρεις . Παρακρατικά καθάρματα σε διατεταγμένη υπηρεσία ναι . Δεν είναι ανόητος αυτός που εσκεμμένα καίει κόσμο,ούτε απλός διαδηλωτής .Είναι δολοφόνος σε υπηρεσία. Που μπορεί να μη μιλάει και καλά ελληνικά (δες καταγγελίες διευθυντή παρακείμενου βιβλιοπωλείου) Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";