Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Περισσότερα για την οργανωμένη επίθεση λαθρό σε Ελληνίδες του Αγ. Παντελεημονα



ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Χτες ανήμερα της Λαμπρής μια μεγάλη παρέα από άντρες και γυναίκες γιόρταζαν το Άγιο Πάσχα με τον παραδοσιακό Ελληνικό τρόπο σε ένα από τα καφενεία της γειτονιάς, επί της οδού Αχαρνών.
Η παρέα αυτή δεν ήταν τυχαία, ήταν όλοι άνθρωποι με ενεργή δράση εναντίον του εποικισμού της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα.
Κάποια στιγμή και αφού είχαν αρχίσει το φαγητό τους ένας (λαθρο)μετανάστης από τη Σενεγάλη τους πέταξε σκουπίδια, η παρέα διαμαρτυρήθηκε και αυτός έτρεξε προς το σπίτι από το οποίο είχε βγει, άμεσα ξαναεμφανίστηκε με ένα τεράστιο μαχαίρι και εμφανή δολοφονική πρόθεση, βρίζοντας την παρέα και προσβάλλοντας τις γυναίκες με ακραίους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και απειλές του τύπου: εγώ γ…ω τις Ελληνίδες ότι ώρα γουστάρω και όπως γουστάρω, οι άντρες της παρέας άρπαξαν τις καρέκλες και απετράπη η πιθανή δολοφονία μελών της παρέας που γιόρταζε.
Αμέσως οι παραβρισκόμενοι κάλεσαν αστυνομία, η οποία αργούσε να εμφανιστεί σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, ακολούθησαν και άλλες κλήσεις στην άμεση δράση…
Και μετά από μια ώρα περίπου εμφανίστηκαν αστυνομικοί.
Ο Σενεγαλέζος με το σθένος του εποίκου, ούτε καν έσπευσε να εξαφανιστεί, σαν να ήταν σίγουρος ότι δεν θα τον ενοχλήσει κανείς για ένα τέτοιο θέμα.
Οδηγήθηκαν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, εκεί μια κάτοικος και θύμα της δολοφονικής επίθεσης του εν λόγω (λαθρο)μετανάστη, ζήτησε να καταθέσει μήνυση και αντιμετώπισε την απροθυμία του αστυνομικού να πράξει τα νόμιμα.
Ο ‘μάγκας’ Σενεγαλέζος απειλούσε θεούς και δαίμονες, αρνούμενος να δώσει κατάθεση ζητώντας να του φέρουνε το ‘αρχηγό’ (;) και παράλληλα διατυμπάνιζε ότι θα πάρει ελληνική ταυτότητα, όποτε γουστάρει.
Ο αρχηγός λοιπόν που ζητούσε ο ‘ήρωας’ της ιστορίας, είναι ο ‘πρόεδρος’ των Σενεγαλέζων ο οποίος εμφανίστηκε λέγοντας ότι μόλις ήρθε από Λάρισα, και με ύφος αρχηγού αστυνομίας απαιτούσε την άμεση απελευθέρωση του κρατουμένου επίδοξου δολοφόνου και άλλα πολλά.
Εν τω μεταξύ έφτασαν και άλλοι τέσσερις κύριοι προφανώς και αυτοί συμπατριώτες του επίδοξου φονιά, έκαναν πολύωρη σύσκεψη με τον κρατούμενο και μετά αποφάσισε να δώσει κατάθεση για το γεγονός και παράλληλα να υποβάλει αντιμήνυση, καταχρώμενος τα έννομα δικαιώματα।
Από το Δελτιο 11

Τώρα να ασχοληθούμε λίγο με τα παρασκήνια και τα ευτράπελα της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες…
Ο Σενεγαλέζος ‘πρόεδρος’ εμφανίστηκε με παραδοσιακή (;) περιβολή, ένα κόκκινο τσαντάκι και τρία τουλάχιστον κινητά τηλέφωνα με ένα ασύρματο ‘χαντς φρη’ στο οποίο μιλούσε διαρκώς.
Ζήτησε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας, παρόλο που είχε δηλώσει ότι μόλις έφτασε από Λάρισα, απέσυρε φυσικά την αίτησή του μόλις οι υπόλοιποι ζήτησαν να κρατηθεί ως ψευδομάρτυρας.

Και τώρα τα ερωτηματικά.

Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί, ήταν απρόθυμοι για τη κατάθεση της μήνυσης;
Για ποιο λόγο ήταν υποτακτικοί στον έγχρωμο κύριο, που ισχυριζόταν ότι είναι πρόεδρος των Σενεγαλέζων στην Ελλάδα;
Γιατί δεν τον συνέλλαβαν για παρακώλυση αστυνομικής έρευνας όταν απαίτησε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας που δεν ήταν;

Και τώρα τα συμπεράσματα:

Αυτή η επίθεση δεν ήταν τυχαία, την είχαν σχεδιάσει όπως δείχνουν τα γεγονότα.
Η επίθεση έγινε σε πολυπληθή παρέα γνωστών ανθρώπων της γειτονιάς από ένα άτομο.
Τα σκουπίδια τα πέταξε στη παρέα ενώ ήταν ποιο εύκολο να τα πετάξει στο κάδο.
Η κινητοποίηση τον Σενεγαλέζων ήταν άμεση αφού αντέδρασαν ποιο γρήγορα από την αστυνομία όταν τους ενημέρωσαν για τη σύλληψη.
Η απροθυμία του αστυνομικού να ασχοληθεί με ένα τέτοιο θέμα, δηλώνει ή άνωθεν εντολές ή αντικοινωνικό άτομο, με άλλα λόγια έναν κακό αστυνομικό υπάλληλο.

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";