Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

«ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» 

Αυτό δήλωσε ο εντολοδόχος εκτελεστής της υποταγής. Την κηδεμονία που έχει επιβληθεί στον ίδιο και στην κυβέρνηση παραδέχθηκε ενώπιον της ΚΟ ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. «Ολοι καταλαβαίνουμε ότι, όταν χρωστάς, δεν είσαι ελεύθερος. Οταν χρωστάς, εξαρτάσαι από τους πιστωτές σου και είσαι αναγκασμένος να ακούς και αυτά που λένε. Είσαι αναγκασμένος να παρακολουθείς τις αγορές, πόσω μάλλον όταν οι ίδιες οι αγορές κάποια στιγμή έρχονται και λένε: “Δεν μπορείς πια να δανειστείς από εμάς”» 

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ 

του Κ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

1. Ποιος είναι αυτός που χρωστά κύριε Παπακωνσταντίνου στους νταβατζήδες στους οποίους εσείς και ο υπόλοιπος θίασος των μαριονετών που «κυβερνά» εκχωρήσατε την εθνική μας κυριαρχία μαζί με την αξιοπρέπεια της χώρας???
Οι έλληνες πολίτες ή οι πολιτικοί διαχειριστές που έχουν το θράσος να θέλουν να παραμένουν στο απυρόβλητο της κριτικής και της οργής των εργαζομένων???

2. Που χρησιμοποιήθηκαν τα δανεικά που κάποιοι χρωστούν κύριε Παπακωνσταντίνου???
Σε ποια αναπτυξιακή υποδομή επενδύθηκαν???
Ποιος καρπώθηκε τα ωφελήματά τους???
Οι Έλληνες και το κοινωνικό κεφάλαιο αυτής της χώρας ή τα λαμόγια που ψευδώς ορκίστηκαν ότι θα υπηρετούν το συμφέρον του τόπου???

3. Ποιους καταχραστές του δημόσιου πλούτου κατονομάσατε???
Ποιους τιμωρήσατε???
Ποιών την περιουσία δημεύσατε???
Ποιους απ αυτούς παραδώσατε στον Ελληνικό λαό να τους λυντσάρει???

4. Αν κάποιος χρωστά κύριε Παπακωνσταντίνου σημαίνει ότι δανείζεται. Κι αυτός που δανείζεται κατά κανόνα βάζει και υποθήκη κάποιο περιουσιακό του στοιχείο. Εγώ προσωπικά δε θυμάμαι να υποθήκευσα σε κανέναν δανειστή ούτε το σπίτι μου, ούτε το μεροκάματό μου, ούτε το μέλλον των παιδιών μου ούτε πολύ περισσότερο την ίδια την πατρίδα μου.
Εσείς υποθηκεύσατε την προσωπική σας περιουσία κύριε Παπακωνσταντίνου???
Και αν ναι… τότε πληρώστε εσείς τους δανειστές κύριε Παπακωνσταντίνου.
Γιατί σε μένα αυτά τα λαμόγια στα οποία καταφύγατε να δανειστείτε, δε μου έδωσαν ούτε ένα ευρώ. Επομένως τίποτε δε τους χρωστώ και τίποτε δικό μου δεν έχω υποθηκεύσει για πάρτη τους.
Μήπως με εξαπατήσατε εν αγνοία μου κύριε Παπακωνσταντίνου και πλαστογραφήσατε την υπογραφή μου βάζοντας υποθήκη το μέλλον μου???

5. Αυτός που δανείζεται με επιτόκια πιστωτικής κάρτας κύριε Παπακωνσταντίνου ή μαλάκας είναι ή έχει ένα ιδιαιτέρως φιλόδοξο σχέδιο επένδυσης των δανεικών προκειμένου να του αποδώσουν πολλαπλάσια και να βγει έτσι ωφελημένος από το δανεισμό.
Το δικό σας φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο ποιο ακριβώς ήταν κύριε Παπακωνσταντίνου???
Διότι εγώ μαλάκας δεν είμαι για να με καταστήσετε με το έτσι θέλω συνυπεύθυνο στο έγκλημα.
Από πού κι ως που λοιπόν θα με καταστήσετε συνυπεύθυνο κύριε Παπακωνσταντίνου όταν εσείς δανειστήκατε, εσείς τζογάρατε, εσείς κακοδιαχειριστήκατε, εσείς δεν υπολογίσατε ως οφείλατε το κόστος του χρήματος, και εν τέλει εσείς χάσατε και τα δανεικά και τα αυγά και τα καλάθια???

Δεν έχω κανένα λόγο λοιπόν να αισθάνομαι ανελεύθερος κύριε Παπακωνσταντίνου. Δε δανείστηκα… Δε χρωστάω… Δε δικαιούστε να με αναγκάσετε να πληρώσω υποθηκεύοντας το μέλλον μου τη λαμογιά και την ανικανότητα άλλων. 

Αν κάποιος οφείλει στους δανειστές, αυτός είστε εσείς που υπογράψατε και εκταμιεύσατε τα χρήματα και όχι εγώ.

Εσείς και οι άλλοι τριακόσιοι που δεν απαίτησαν να σας κρεμάσουν. 
Ενας τρόπος λοιπόν υπάρχει για να ξοφλήσετε.

Βγάλτε στο σφυρί την προσωπική σας περιουσία…
 Βγάλτε στο σφυρί τα χρεοκοπημένα σας κόμματα για να ξοφλήσετε τους νταβατζήδες. Είναι τα μόνα πράγματα που δικαιούστε να κάνετε κουμάντο.

Κανένα δικαίωμα δεν έχετε πάνω στον Ελληνικό λαό που με τις πολιτικές σας καταδικάσατε στη φτώχεια, τη δυστυχία και την ανέχεια.

Έχετε μόνο μια υποχρέωση. 

Να του δώσετε την ικανοποίηση να σας δει να αυτοκτονείτε μόνοι σας στο Σύνταγμα για όλα όσα του κάνατε, πριν τον αναγκάσει η οργή του να σας αυτοκτονήσει αυτός. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 σχόλιο:

  1. Όλοι στη Βουλή! ΟΧΙ στους παγκόσμιους τοκογλύφους!

    Φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο όπου δεν μας έχουν μείνει περιθώρια αναμονής και επίλυσης των προβλημάτων στη χώρα μας. Η θηλιά έχει μπει ήδη στο λαιμό μας και το μόνο που μένει είναι να "κλωτσήσει" ο δήμιός μας και το σκαμνί...

    Το ΟΧΙ στο ΔΝΤ είναι μόνο η αρχή. Είναι μόνο η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι...

    Από χθες φίλοι δεξιά και αριστερά απαντούν θετικά στην πρόταση να πάμε και να κάνουμε μια ειρηνική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ για να δηλώσουμε το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ.

    Δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως εμείς δεν έχουμε την καλή τύχη των Ισλανδών που ρωτήθηκαν με δημοψήφισμα και αποφάσισαν να μην πληρώσουν τα χρέη τρίτων. Εμείς έχουμε περισσότερη εργασία μπροστά μας γιατί ανεχτήκαμε τη διαφθορά για πολλές δεκαετίες.

    Εμείς πρέπει να ξαναστήσουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, πρέπει να αναστήσουμε τη χώρα και την ελπίδα για όλους. Έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας όμως προτιμούμε να εργαστούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για να σταθούμε στο ύψος μας παρά σκλάβοι του ΔΝΤ, της Goldman Sachs και των λοιπών εγχώριων λαμογίων.

    Εμείς πρέπει να πετάξουμε έξω τον κομματικό μηχανισμό που έθρεψε τούτη τη διαφθορά, πρέπει να ξυπνήσουμε και τη Δικαιοσύνη...

    Με το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ και τη σημερινή κατάντια κάνουμε απλά την αρχή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!

    Προτείνω λοιπόν με λευκά ρούχα και λουλούδια στα χέρια -μιας και εμείς είμαστε οι αθώοι της ιστορίας και με ειρηνικές διαθέσεις- να πάμε και να γιορτάσουμε το ΟΧΙ μας μπροστά στη ΒΟΥΛΗ. Μπορούμε να πάμε να κάνουμε εκεί την αρχή για την Εθνοσυνέλευση μας... Πάμε δίχως "πρόγραμμα" και "αρχηγούς"... Εκεί μπορούμε να ξαναμάθουμε να λειτουργούμε ως Εκκλησία του Δήμου.

    Όλη η ανθρωπότητα μπορεί να εμπνευστεί.

    Η Πρωτομαγιά είναι μια καλή ευκαιρία!!!

    Με βαθύ αίσθημα ενότητας, σεβασμού και αλληλεγγύης
    -Έξω από κάθε κομματικό μαντρί-
    ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι μεταξύ μας
    από κάθε γωνιά της χώρας

    να ζωντανέψουμε την Ελλάδα μας
    μπροστά στη Βουλή - που πρέπει να ξαναγίνει- των Ελλήνων

    * Διαδώστε το μήνυμα
    * Δώστε τις ιδέες σας για να ορίσουμε την ώρα και την ημέρα του ΟΧΙ μας
    * Ελάτε όλοι στην αυθόρμητη απάντηση της Ελληνικής Ψυχής και Θάρρους!
    * Οργανώστε αυθόρυματα ανάλογες εκδηλώσεις σε σημεία-σύμβολα και πλατείες στις πόλεις σας.
    * Για να μην συμπέσουμε με τα οργανωμένα συνδικάτα μπορούμε να ορίσουμε σαν ώρα τις 5μμ
    * Για τη Θεσσαλονίκη -όσοι δεν πάνε στη Βουλή- συνάντηση στο Λευκό Πύργο


    http://vickytoxotis.blogspot.com/201...-post_460.html
    __________________
    Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";