Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ... Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ… 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το ίδιο λάγνο βλέμμα της αγελάδας που κοιτάζει αλλά δε βλέπει ή που επιμένει να βλέπει χωρίς να ξέρει τι κοιτά, απλά δεν είχε τίποτε καλύτερο να κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Η ίδια μαριονέτα μ ένα κουρελόχαρτο στο χέρι. 
Είναι το κουρελόχαρτο της υποτέλειας που φέρει την υπογραφή του.

Το εκχωρητήριο μιας πατρίδας που πούλησε, και που ακόμα και αυτό το «ΕΠΩΛΗΘΗ» το λέει καθ υπαγόρευση και συλλαβίζοντας, αφού ποτέ δεν έμαθε να μιλά σωστά τη γλώσσα μιας πατρίδας που δεν υπήρξε δική του.

Και τώρα ποζάρει… Θλιβερός και μόνος «πρωταγωνιστής» στην τελευταία πράξη του δράματος. 
Το δράμα του Ελληνικού λαού μόλις ξεκινά. 

Ο κουκουλοφόρος της προδοσίας παρέδωσε αδίστακτα την πατρίδα που κάποιοι του εμπιστεύθηκαν να κυβερνήσει, γιατί έκαναν για Τρίτη φορά το λάθος να πιστέψουν τα λόγια ενός …Παπανδρέου...

Η ζωή όμως όταν περιφρονείς τα διδάγματά της, αργά ή γρήγορα σ εκδικείται. Το ίδιο και η ιστορία αν δε σέβεσαι τις αιματοβαμμένες σελίδες της.

ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΦΑΤΣΑ… 

Αυτό που αλλάζει είναι το ψευδολόγημα. Γιατί ο στόχος του είναι να συγκαλύψει την αλήθεια. 

Ο ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ. 


Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ 
ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ …ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ. 
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΩΣ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ. 
Η Συνισταμένη του ψεύδους αφήνει μπροστά μας την αλήθεια ολόγυμνη: 
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΑΒΕΒΑΙΟ. 
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. 
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ 
ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΘΕΡΙΟ. 
ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";