Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ JEFFREY ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.

ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ… ΤΟΤΕ Η ΠΑΓΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Καμία ολιγωρία… Κανένας συμβιβασμός… Επιχειρούν να κάνουν την κρίση ευκαιρία για το γενικευμένο χτύπημα κατά του ελληνισμού.


Είναι αδίστακτοι και ύπουλοι. Κάθε ανοχή… κάθε καθυστέρηση ισχυροποιεί και διευκολύνει τα εγκληματικά τους σχέδια.


Η ανάγκη της άμεσης ανατροπής αυτής της κυβέρνησης, αποκτά πλέον επείγοντα χαρακτήρα.

Ο ελληνικός λαός οφείλει να κατανοήσει πως ένα μόνο είναι το δίλημμα:

ή ΤΩΡΑ… ή ΠΟΤΕ…

Το σύνολο του Ελληνικού λαού, το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, οι ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας, η νεολαία μας, όλοι εμείς, οφείλουμε να κατανοήσουμε πως μόνο ένα μπορεί και πρέπει να είναι το σύνθημά μας...

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ JEFFREY ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.

ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ

Τα βήματα είναι συγκεκριμένα:

1. Ο JEFFREY και η παρέα του πιέζουν αφόρητα τον Ελληνικό λαό.
ΣΤΟΧΟΣ: η διαμόρφωση κοινωνικής συνείδησης αποδοχής του «αναπόφευκτου» των εξαντλητικών μέτρων.
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Η ανελέητη επικοινωνιακή καταιγίδα με γενικό τίτλο: «Όλα πρέπει να τα σκιάζει η φοβέρα»
ΑΠΩΤΕΡΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ: Ευνουχισμός της αξιοπρέπειας, παροπλισμός της αυτοπεποίθησης, κάμψη της διάθεσης για αντίσταση, κοινωνικός συμβιβασμός

2. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ «πιέζουν» αφόρητα τον JEFFREY για πρωτοφανείς και ανεπίτρεπτες εθνικές υποχωρήσεις, που θα πισωγυρίσουν την ιστορία και θα υποθηκεύσουν ανεπανόρθωτα την εθνική κυριαρχία της χώρας.
ΣΤΟΧΟΣ: Η πραγματοποίηση των γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή, σε βαθμό και σε έκταση που θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις στρατηγικές τους επιδιώξεις.
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΟΥ: Ο απροκάλυπτος ενδοτισμός και η οσφυοκαμψία του κυβερνητικού θιάσου.
ΑΠΩΤΕΡΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ: Διαρκής Αποσταθεροποίηση της χώρας, και οριστική εδραίωση της πολιτικής και οικονομικής τους κυριαρχίας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Κοινωνικός και εθνικός διαμελισμός της Ελλάδας. Επιβολή καθεστώτος Νεοαποικιοκρατίας στην Ευρύτερη περιοχή.

3. Ο JEFFREY και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ προστάτες και χειραγωγοί του, επιχειρούν με τρόπο συντονισμένο και διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο ενός γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού, να αξιοποιήσουν την οικονομική συγκυρία που οι ίδιοι και οι πολιτικές τους δημιούργησαν, προκειμένου να επιβάλλουν ένα πλέγμα «νέων πολιτικών» μέσα από το οποίο επιδιώκεται:
1. Η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας.
2. Η χρεοκοπία του συνόλου των παραδοσιακών μορφών αντίστασης του λαού και η παγίωση ενός κλίματος συμβιβασμού και παγιωμένης ηττοπάθειας.
3. Η επιβολή ενός πλέγματος θεσμών και νομοθετημάτων που δε θα ακυρώνουν απλά τα όποια κεκτημένα, αλλά θα στοχεύουν ευθέως την κοινωνία, τη δημοκρατία και την ουσία της ίδιας της καθημερινότητας
4. Η εθνική αποδυνάμωση της χώρας και η γεωπολιτική της ενσωμάτωση στους σχεδιασμούς των κυρίαρχων ιμπεριαλιστικών σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η χώρα μας και η ευρύτερη περιοχή βρίσκονται στη δίνη ενός εκτεταμένου πολιτικού, κοινωνικού και γεωπολιτικού πειραματισμού ενταγμένου στα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης, και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες όσο και δραματικές. 

Ο πρωθυπουργός της χώρας, όντας και ο ίδιος μέρος αυτού του γενικότερου σχεδιασμού, έχει προσχωρήσει ανοικτά με τις δυνάμεις εκείνες οι οποίες αντιστρατεύονται το συμφέρον της χώρας, και η απαλλαγή της πολιτικής ζωής από τη θλιβερή του παρουσία, καθίσταται πλέον εκ των πραγμάτων ζήτημα επείγουσας εθνικής σημασίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";