Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ملي پرمختیایي تګلارې*

* Αστυνομικό Δελτίο

کې Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη, στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού, σκότωσαν με τσεκούρι απόστρατο αξιωματικό του ΕΣ , τραυματισαν ελαφρά την γυναίκα του, αρπαξαν διάφορα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

کې Ληστές εισέβαλλαν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Χεσούς Ντάτολο στη Βούλα, όπου βρισκόταν με τον Ραούλ Μπράβο και την κοπέλα του, και υπό την απειλή καλάσνικοφ τους αφαίρεσαν γύρω στις 2000 ευρώ, τις πιστωτικές τους κάρτες και διάφορα ακόμη αντικείμενα, κυρίως ρούχα.

کې Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη χθές στις 2.40 τα ξημερώματα σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, στην οδό Κερκύρας 51, στην Κυψέλη.
کې Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 2.15 τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη διασταύρωση Κορυτσάς και Κωστή Παλαμά, στο Αιγάλεω. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα των γραφείων.

کې Ληστεία σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επί της Ιεράς Οδού 285, στο Αιγάλεω, σημειώθηκε χθές στις 11:06 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγαν.

کې Καταδρομικού τύπου επίθεση εναντίον γραφείων της ΔΕΗ στον Κολωνό, στην οδό Δυρραχίου 89, έγινε χθες το πρωί από 25 άγνωστα άτομα που φορούσαν κράνη.


افغان ولسمشر حامد کرزی د ايران د نوي کال په دوديزه مېله کې د ګډون
په موخه ايران ته روان شو . د نوي کال د لمانځلو مراسمو د ځينو نورو
هېوادونو ولسمشران هم ورځي. کرزی به په دې ليدنه کې د سيمې او
هېوادونو له استازو سره په يو شمېر مسايلو خبرې
وکړيټاکل شوې دغه پروګرام د افغانستان د ملي پرمختیایي تګلارې سره په سمون کې *

*Οργισμένος ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοίδης έσπευσε να καταδικάσει σε συνέντευξη τύπου τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατα την διάρκεια της παρέλασης στην Αθήνα, καθώς το "εκρηκτικό" κλίμα που δημιουργείται μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση απο το Πακιστάν στην χώρα μας. Ελλείψει κατάλληλου χώρου για δημόσια τιμωρία στην πλατεία اسليک (Σύνταγμα), οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν δια τηλεοπτικής διαπόμπευσης. Ουδέν σχόλιον για τα άλλα ασήμαντα περιστατικά και την γενικότερη εικόνα Καμπούλ που παρουσιάζει
η ευρύτερη περιοχή της πρωτευούσης رشوت(Αθήνα).

http://www.enkripto.com/2010/03/blog-post_5003.html

XΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";