Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Προκαλεί ο Ραγκούσης. Αναίσχυντες δηλώσεις απειλής για το λαθρονομοσχέδιο.

Ο άνθρωπος έχει βαλθεί να εξοργίσει το Πανελλήνιο. Σα να μην έφτανε η αναίσχυντη και ψηφοθηρική μεθόδευση για το νομοσχέδιο – ντροπή, ρίχνει λάδι στη φωτιά με απίστευτες, προκλητικές δηλώσεις.

“Ανέφικτη η κατάργηση του νομοσχεδίου” δήλωσε με θράσος!

Δεν φτάνει δηλαδή που βάζουν μία βόμβα στα θεμέλια της χώρας, απειλούν κι’ όλας ότι η βόμβα θα εκραγεί ακόμα και όταν αυτοί φύγουν (νύχτα) από τις καρέκλες τους.

Έχει το θράσος να προειδοποιεί τον Σαμαρά ότι δεν θα μπορέσει να ακυρώσει το αίσχος, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το νομοσχέδιο – έκτρωμα όταν έρθει στην εξουσία.

Μπορεί ο κύριος Ραγκούσης να έχει αντιληφθεί τον τρόπο που θα φύγει αυτός και η υπόλοιπή κουστωδία, είναι άλλωστε θέμα χρόνου.

Δεν φαίνεται όμως να έχει αντιληφθεί το ότι αυτό το κακούργημα έχει ημερομηνία λήξης, έστω και αν χρειαστεί να γίνουν αναθεωρήσεις επί αναθεωρήσεων…

Ο κύριος Ραγκούσης βλέπετε, έχει παράδοση στις απειλές, θα παραμείνουν όμως τζούφιες, όπως η πολιτική τους. (φωτό από Απογευματινή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";