Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …ΔΗΘΕΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ…

Όλοι επιχειρούν τεμενάδες στου κασίδη το κεφάλι, που στην προκείμενη περίπτωση είναι ό Έλληνας εργαζόμενος και μικρομεσαίος επαγγελματίας, ο συνταξιούχος αλλά και η νεολαία μας με το μέλλον της να διαγράφεται εφιαλτικό.

Καστανίδης… Παπουτσής… Κακλαμάνης… Γείτονας… και λοιποί εκ του ασφαλούς επαναστατούντες γκριζογένηδες, επιχειρούν να χτυπήσουν στην πλάτη τον ηλίθιο Έλληνα και πρωτίστως τον αμετανόητο κοψοχέρη, εμπορευόμενοι ουσιαστικά μια ψευδεπίγραφη ελπίδα που οι ίδιοι του καλλιέργησαν.

γράφει ο Reporto

Στην ουσία όλη τούτη η «επαναστατημένη» γενιά, έχει παραχωρήσει με τη στάση και την ανοχή της, μια επικίνδυνη λευκή επιταγή στην …Μπιρμπιλοπαρέα του JEFFREY, που στοχοποιεί αδίστακτα το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι…

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ.

Που είναι η ευθύνη τους???
Που είναι οι όποιες «αγωνιστικές» τους περγαμηνές???
Που είναι ο σεβασμός στο όποιο παρελθόν τους???
Που είναι το πολιτικό τους ανάστημα την ώρα της κρίσης???

Γιατί επικροτούν το καταστροφικό έργο του θίασου των νεόκοπων πολιτικών που κάνουν τεμενάδες στον JEFFREY???
Γιατί δεν αντιστέκονται αποφασιστικά και σθεναρά στο διαλυτικό του έργο???

Που είναι η αδούλωτη πολιτική σκέψη και κρίση τους???
Ποιο είναι το τίμημα του «συμβολαίου» που έχουν υπογράψει με το λαό???
Που είναι το δικό τους «πόθεν έσχες»???

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....

Γιατί κοροϊδεύετε τον Ελληνικό λαό αφού κι εσείς είστε μέρος της κυβερνητικής χορογραφίας???
Γιατί δεν επιστρατεύετε το όποιο απόθεμα πολιτικής εντιμότητας διαθέτετε στην καταστροφική πολιτική την ώρα των αποφάσεων???
Γιατί δεν γκρεμίζετε μέσα σε μια νύχτα τον επικίνδυνο κυβερνητικό θίασο προκειμένου να πάρει ανάσα ο τόπος???

Γιατί επιμένετε να κοροϊδεύετε τον Ελληνικό λαό και να λειτουργείτε ως κυματοθραύστης της αγανάκτησης και της απόγνωσής του???

Είστε εσείς το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ???

Αν ναι… τότε τολμείστε να υψώσετε το πολιτικό σας ανάστημα και ν ανακόψετε την πορεία καταστροφής στην οποία οδηγεί τη χώρα ο ανεκδιήγητος ηγέτης σας…

Τολμείστε να πείτε ότι τα μέτρα του JEFFREY δεν είναι αναγκαστικός μονόδρομος, αλλά υπαγορευόμενη από ξένα κέντρα πολιτική….

Τολμείστε να ομολογήσετε ότι τα μέτρα του JEFFREY, δεν καλούνται να βάλουν τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, αλλά να διευκολύνουν τις πολιτικές των νέων δανεισμών, δηλαδή της περαιτέρω υποτέλειας που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην κρατική αλλά και την ατομική χρεοκοπία…

Τολμείστε να καταψηφίσετε το οικονομικό πακέτο της Μπιρμπιλοπαρέας…

Τολμείστε να καταψηφίσετε το λαθρονομοσχέδιο που αποτελεί κορυφαία εκδήλωση του ανθελληνικού εθνομηδενισμού…

Τολμείστε να ανακόψετε την πορεία καταστροφής που σχεδιάζει στα εθνικά θέματα, αφού πρώτα φρόντισε να κάνει σαφές σε όλους πως αμφισβητεί πρώτα ο ίδιος την εθνική μας κυριαρχία, ανοίγοντας επικίνδυνα την όρεξη σε όλους τους υπόλοιπους.

Τολμείστε να ρίξετε αυτό το έκτρωμα που από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία, αυτό που κάνει είναι να καταχράται την εμπιστοσύνη του πολιτικά εξαπατημένου λαού και των κοψοχέρηδων.

Επιτέλους τολμείστε να βάλετε μια φορά την Ελλάδα πάνω από την τσέπη, το εαυτούλη σας και την πολιτική σας καριέρα.

Αποδείξτε στην πράξη αν αποτελείτε τον κορμό του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ ή αν είστε απλά κι εσείς κάποια ζωντόβολα της αγέλης των …πράσινων αλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";