Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η Ελλάδα του Οικονομέα. Αυτοί είναι οι “προστάτες” των μεταναστών.


Στο χωριό μου βέβαια τους λέμε νταβατζήδες. Αφού χιλιάδες εκτελεσμένοι μετανάστες από Δουλέμπορους δεν αξίζουν ούτε μία κουβέντα συμπάθειας. Αντίθετα, ψάχνουμε να βρούμε μήπως κάποιος μετανάστης πειράχτηκε από κάποιον που δε συμφωνούν τα κομματικά μας κριτήρια για να σηκώσουμε “αντάρτικο”. Καλοπληρωμένο βέβαια.

«ΦΥΓΑΜΕ από το Αφγανιστάν για να γλιτώσουμε τον θάνατο από τις βόμβες και αυτός μας βρήκε στην Αθήνα» έλεγε μέσα στα αναφιλητά της στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής η Ζάχρα Νατζάφι, η οποία μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό κυρίως για προληπτικούς λόγους. Όπως ανέφερε στη διερμηνέα της ΕΛ.ΑΣ., από βόμβα έχασε και τον άντρα της Μοχάμετ και στην Ελλάδα έφτασε πριν από μερικούς μήνες μέσω Τουρκίας. (Τρωκτικό)

βέβαια, κατά το MEGA και τον σκατόψυχο Οικονομέα, …φταίει η αστυνομία.
Καμία ένδειξη λύπης για το 15χρονο θύμα των τρομοκρατών, από τον ευαίσθητο αντιρατσιστή, ο οποίος επί 20 λεπτά, συνομιλώντας με τον Σόμπολο, προσπαθούσε να επιρρίψει ευθύνες στην ..αστυνομία, που…
δεν κατάλαβε που θα έβαζαν τη βόμβα τα καθάρματα. Προειδοποίησαν λέει ότι θα βάλουν βόμβα στην ΕΕΑ (;), αλλά η αστυνομία έπρεπε να καταλάβει ότι εννούν την ΕΕΔΕ (!). Όσοι το είδατε καταλάβατε.
Καλά που δε μας είπε ότι φταίει ο Καραμανλής!
(ή μπορεί και να το είπε, αλλά έκανα εμετό στη μούρη του και άλλαξα κανάλι…) Ο σχολιασμός από αναγνώστη του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";