Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

Μια παρέλαση που δεν θύμιζε σε τίποτα αυτές των προηγούμενων ετών ήταν η σημερινή. Εκατοντάδες οργισμένοι πολίτες που για πρώτη φορά δεν είδαν να παρελαύνουν τεθωρακισμένα και σχηματισμούς της πολεμικής Αεροπορίας να πετούν πάνω από την πόλη των Αθηνών ξέσπασαν και φώναζαν συνθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης εναντίων των πολιτικάντηδων. Η χούντα του ΠΑΣΟΚ περιφρούρησε με εκατοντάδες αστυνομικές δυνάμεις την διάρκειας σχεδόν μισής ώρας παρέλαση, τρομοκρατώντας και διώχνοντας τους πολίτες για να μην ενοχλούνται οι πολιτικάντηδες από τη παρουσία τους.

Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" αφού πρώτα εκδιώχθηκαν από το αρχικό σημείο συγκέντρωσής τους, μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο, μοίρασαν εκατοντάδες ελληνικές σημαίες και φυλλάδια στον κόσμο και έδωσαν διαφορετικό χρώμα στη πασοκικής εμπνεύσεως παρέλαση φωνάζοντας συνθήματα όπως "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ" . Οι συγκεντρωμένοι πολίτες ακολούθησαν ενώ πολλά πεζοπόρα τμήματα του Στρατού φώναξαν κι αυτά συνθήματα όπως το "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ" ενώ τραγούδησαν το απαγορευμένο πλέον "Μακεδονία ξακουστή" με όλους τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα τραγουδώντας μαζί τους και σίγουρα τους πολιτικάντηδες να τρέμουν ολόκληροι βλέποντας τις αντιδράσεις του λαού που δεν θα σταματήσουν εδώ.

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα και τα τεθωρακισμένα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";