Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

Το 1823, ο Καραϊσκάκης, λέει απευθυνόμενος στον απεσταλμένο τού αρχηγού τού τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων Σιλιχτάρ Μπόδα:

«Έλα, σκατότουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν' ακούσεις τα κέρατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.
Τι θαρεύσετε κερατάδες...
Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»


ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ Ο.Υ.Κ…. 

ΠΑΡΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.


ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΔΩΝ.

ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΑ Ο.Υ.Κ. ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ

Γιατί αυτά τα παλικάρια μάτωσαν και θα ματώσουν και πάλι εκεί που θα τα καλέσει ο όρκος τους στο Σύνταγμα και η αγάπη τους για την πατρίδα.
Γιατί αυτά τα παλικάρια είστε εσείς εκείνοι που τα προδώσατε με τρόπο ντροπιαστικό την εφιαλτική νύχτα των Ιμίων.
Γιατί αυτά τα παλικάρια έχουν κριτήριο, δύναμη και ελληνική ψυχή
Δεν ταμπουρώθηκαν πίσω από σωματοφύλακες και προστάτες για να βροντοφωνάξουν τη φωνή της Ελλάδας.
Ανάγκη από προστάτες δεν έχουν οι πρωτοπόροι του ελληνισμού αλλά οι δοσίλογοι και οι υπονομευτές του.

Αυτή η ανίερη συμμαχία του Χρυσοχοϊδη με το ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποιεί την πρωτοπορία του Ελληνικού στρατού, συνιστά πράξη κατάπτυστη και ντροπιαστική από κάθε άποψη.

Εχετε το θλιβερό προνόμιο να είστε η μοναδική πολιτική ηγεσία παγκοσμίως που πυροβολεί το εθνικό φρόνημα και υπονομεύει την ενότητα του στρατεύματος εκτελώντας ξένες εντολές και υπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.

Σας προειδοποιούμε:

Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον Ελληνικό στρατό.
Κάτω τα βρωμόχερά σας από τα ΟΥΚ.
Αφείστε τον Ελληνικό στρατό να κάνει απερίσπαστα τη δουλειά του και μην τολμήσετε να τον αγγίξετε με τα βρώμικα χέρια σας.

Εγκαταλείψτε τα επικίνδυνα παιχνίδια όσο είναι καιρός.
Ανοίγετε τον ασκό ου Αιόλου και αυτό δε θα είναι χωρίς συνέπειες.

Ο ελληνικός λαός έχει εναποθέσει στον ελληνικό στρατό τις ελπίδες του για την εθνική μας κυριαρχία και όχι στην ξενόδουλη και υποτακτική πολιτική σας.

Αν επιμείνετε να προχωρήσετε σ αυτή την ολέθρια και προσβλητική κίνηση σε βάρος των ΟΥΚ και του Ελληνικού στρατού συνολικά, ίσως αυτό να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι του γενικευμένου ξεσηκωμού. Και τότε οι μέρες σας θα είναι μετρημένες.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";