Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Πως θα ονομάσετε από εδώ και πέρα την «Βουλή των Ελλήνων» κύριοι κυβερνώντες του τόπου;


Η «Πολυπολιτισμική Βουλή της Ελλάδος» είναι υπόθεση 10ετίας…!
Η Ελλάς μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου περί απόδοσης ιθαγένειας και ψήφου σε (λαθρο) μετανάστες θα πάψει να έχει την μορφή που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. Το εθνικό στοιχείο, ο εθνικός χαρακτήρας του κράτους πλέον θα ανήκουν στο παρελθόν. Ένα ιστορικό παρελθόν που άντεξε μέσα σε μια περίοδο πολλών χιλιετιών.
Η Ελλάς πέρασε δια πυρρός και σιδήρου από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δέχθηκε επιθέσεις από παντού, πολέμησε για να παραμείνει ελεύθερη , ανάγκασε τους πάντες ανά την υφήλιο να υποκλιθούν στον ηρωισμό, την μαχητικότητα, την παλικαριά και την θέληση για ελευθερία του έθνους! Από σήμερα όμως η Ελλάς είναι υπόδουλη και επισήμως.
Είναι υπόδουλη στις ορέξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ποθεί διακαώς τον αφελληνισμό μας και την απώλεια της εθνικής μας συνείδησης. Οι Έλληνες αντιπρόσωποι μας φάνηκαν πολύ μικροί για να αντισταθούν στις ορέξεις αυτές. Πραγματικά όλοι εμείς οι Έλληνες που αυτή τη στιγμή βράζουμε από θυμό για όλους αυτούς τους μικρούς σε σθένος ανθρώπους θα πρέπει ταυτόχρονα να τους λυπηθούμε. Θα πρέπει να τους λυπηθούμε γιατί απέδειξαν για άλλη μια φορά πως δεν αξίζουν να εκπροσωπούν τον λαό που τους ψήφισε. Θα πρέπει να τους λυπηθούμε γιατί τα ονόματα τους θα διασυρθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος, ως ονόματα που συνέβαλλαν στην αποδόμηση του ελληνικού έθνους. Τα ονόματα τους θα διασυρθούν από τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές Ελλήνων που θα τους καταριούνται για τις σημερινές πράξεις τους και για τον εθνομηδενισμό που επέδειξαν βασιζόμενοι στην υποτιθέμενη φιλευσπλαχνία και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μια αγάπη που δεν εκφράστηκε ποτέ για τον Έλληνα άνθρωπο τον οποίο συνεχώς υποβιβάζουν, τον κακοποιούν, τον κλέβουν από το υστέρημα του, ισοπεδώνουν το φρόνημα του, του στερούν το δικαίωμα να είναι ελεύθερος μέσα στην πατρίδα του. Από την επόμενη κιόλας ημέρα οι Έλληνες θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς μέχρι και τις επόμενες Δημοτικές εκλογές οι μετανάστες θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του Δημοσίου τομέα έτσι ώστε να αποκτήσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα χαρτιά που θα τους καθιστούν Έλληνες… για να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα…! Να ψηφίσουν δηλαδή αυτούς που τους το έδωσαν χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό. Το σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μακροημερεύσει. Εκτός και αν ο αριθμός των (λαθρο)μεταναστών που θα λάβουν ιθαγένεια μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, όπου ας μην γελιόμαστε …θα ψηφίζουν και οι Ελληνοποιηθέντες μετανάστες, θα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα όπου πλέον δεν θα χρειάζεται να ψηφίσουμε εμείς καθόλου…! Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν και μειονοτικά κόμματα οπότε το ΠΑΣΟΚ να περάσει σε δεύτερη μοίρα και από τους «εισαγόμενους» Έλληνες. Από τους Έλληνες πάντως το ΠΑΣΟΚ θα περάσει σε δεύτερη, ίσως και τρίτη μοίρα…! Βρείτε λοιπόν ένα νέο όνομα ακόμα και για την Βουλή των Ελλήνων. Σε μια 10ετία δεν θα νοείται να υπάρχει Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά ίσως να μετονομασθεί σε «Πολυπολιτισμική Βουλή της Ελλάδος». Θα είναι πιο σωστό. Οι Έλληνες δεν θα σας ξεχάσουν ποτέ κ. Παπανδρέου…!
..(( Λ ))..

3 σχόλια:

 1. "Οι Έλληνες δεν θα σας ξεχάσουν ποτέ κ. Παπανδρέου…!"

  Θα τον ξεχάσουν, διότι δεν θα υπάρχουν για να τον θυμούνται. Αυτός μπορεί να δηλώσει στα αφεντικά του "πέρας αποστολής". Όλα τα άλλα του είναι αδιάφορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βλέπω εκείνο το σήμα που γράφει "Θέλω δημοψήφισμα..." και λέω ότι είναι καιρός να το αλλάξουμε. "Ήθελα δημοψήφισμα...".

  Υπάρχει έστω και η ελαχίστη πιθανότητα να αλλάξει κάτι; Πότε θα αρχίσει να εφαρμόζεται ο νόμος, δηλαδή, πότε θα έχουμε τις πρώτες ελληνοποιήσεις;
  Το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές Τ.Α. θα ισχύσει από φέτος, έτσι δεν είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";