Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Το ρυάκι θα γίνει ποτάμι και το ποτάμι χείμαρρος…!


ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ στις 19:00! Έλληνες ήρθε η ώρα...!
Έλληνες ήρθε η ώρα του γενικού ξεσηκωμού! Σήμερα καλούμαστε όλοι να αντισταθούμε στα ύπουλα σχέδια αφελληνισμού μας που προωθούνται ξεκάθαρα πλέον από τους κυβερνώντες του τόπου κατόπιν άνωθεν εντολών. Αφού φρόντισαν να μας τρομοκρατήσουν και να ρίξουν και άλλο το φρόνημα μας μέσω των σκληρών οικονομικών μέτρων εναντίον μας, αποπροσανατολίζοντας μας, τώρα θα βάλουν το κερασάκι στην τούρτα. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ψηφίζεται στη Βουλή!
Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μας από τους εισαγόμενους, δύσμοιρους κατά τα άλλα, λαθρομετανάστες, πλέον έφτασε στο τελικό στάδιο εφαρμογής! Δεν θα σας χρειάζεται πλέον το ΠΑΣΟΚ Έλληνες!
Όπως τουλάχιστον πιστεύουν οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, έχουν έτοιμο τον κομματικό «στρατό» στα πρόσωπα των (λαθρο) μεταναστών, που ίσως άθελα τους θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο υποταγής του έθνους μας! Δεν υπάρχουν περιθώρια Έλληνες. Σκεφτείτε μόνοι σας… χτυπούν τον Ελληνισμό από παντού! Στα Εθνικά θέματα διεκδικούν όλοι οι γείτονες εδάφη! Η Αλβανοί μιλούν για Τσαμουριά, οι Βούλγαροι και οι Σκοπιανοί διεκδικούν την Μακεδονία μας, οι Τούρκοι το Αιγαίο και τη Θράκη, οι Η.Π.Α τον ορυκτό πλούτο όλων αυτών των περιοχών καθώς βρίσκονται πίσω από όλους τους επίδοξους διεκδικητές…..! Στη συνέχεια μας χτυπούν στην Οικονομία και μας σφίγγουν ακόμα περισσότερο την θηλιά, μιλούν ανοικτά για ξεπούλημα νησιών και Ακροπόλεως…. ενώ ταυτόχρονα θέτοντας όλα αυτά τα ζητήματα-χτυπήματα από παντού καταφέρνουν σήμερα καίριο πλήγμα στην καρδιά του έθνους! Ο Νόμος για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας δεν πρέπει να περάσει! Έλληνας γεννιέσαι… δεν γίνεσαι! Δεν γίνεται να δώσουμε τα κλειδιά του σπιτιού μας σε κάποιους ξένους! Ξεσηκωθείτε πριν γίνουμε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα Έλληνες! ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ στις 19:00! Για το μέλλον της πατρίδος και το μέλλον των παιδιών μας! Ας τους δείξουμε ότι παραμένουμε Έλληνες και όχι γκιαούρηδες!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";