Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΡΟΦΗ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (συμπεράσματα της έρευνας) Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ. 

ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ...

Καλό είναι όταν συναντά κανείς μια έρευνα, να της ρίχνει και μια δεύτερη ματιά προκειμένου τα στοιχεία της να μην παραμένουν ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ – όπως ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ήταν και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της, αλλά να επιχειρεί να διαπιστώσει αν σερβίρουν ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ – μέσω της έρευνας – σ έναν λαό που επιμένουν να τον θεωρούν πεισματικά ηλίθιο, χειραγωγούμενο και σε κάθε περίπτωση εύπιστο στις επιλογές των αδίστακτων χειραγωγών της κοινής γνώμης.


γράφει ο Reporto

Βρήκαμε λοιπόν κι εμείς μια «έρευνα» στο «ΒΗΜΑ» γεμάτη από ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ δεδομένα, και είπαμε να τη μελετήσουμε – όσο μας επιτρέπουν οι πνευματικές μας δυνατότητες – και να σας παραδώσουμε «στο πιάτο» τα ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ που τη συναποτελούν.

Η μέθοδος μελέτης των ΑΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ήταν απλή:

1. Δεν παραφράσαμε τίποτε. Κάναμε απλή αντιγραφή των μελετημένων ΑΜΕΛΕΤΗΤΩΝ που παρουσιάζονται στην έρευνα.

2. Επιχειρήσαμε να «ξεμοντάρουμε» τα φραστικά παραθέματα των οποίων ο ρόλος είναι απλώς να θολώνουν τα νερά, και να παραθέσουμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΛΕΞΙ τα συμπεράσματα των βαθυστόχαστων «ερευνητών».

3. Τα βάλαμε στη λογική – θεματική τους σειρά και…

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

Α) ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. (Αυτό κλήθηκαν να αποδείξουν οι «ερευνητές»)

- Το 51,9% εμπιστεύεται πολύ ή αρκετά τον κ. Γ. Παπανδρέου.

-Απαντώντας εξάλλου στο ερώτημα ποιον εμπιστεύονται και σε ποιον ελπίζουν για την προάσπιση των συμφερόντων τους, το 57,3% δηλώνει ότι βασίζεται μόνο στον εαυτό του, ενώ το 39,4% ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν!

-Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση θεωρούν εξάλλου χλιαρές τις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης στις επιθέσεις που δέχθηκε από το εξωτερικό.

-Η κοινή γνώμη υποδέχθηκε με έντονη καχυποψία τις κυβερνητικές εξαγγελίες

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων «εμπιστεύεται» τον πρωθυπουργό μας. Είναι τόση δε η «εμπιστοσύνη» που επιδεικνύει στο πρόσωπό του, που αντιμετωπίζει με έντονη καχυποψία το σύνολο των κυβερνητικών εξαγγελιών. (ένεκα η πολλή εμπιστοσύνη συμβαίνει αυτό). Από την πολιτική εμπιστοσύνη δε, της βγαίνει αυτής της πλειοψηφίας και μια τάση να θεωρεί χλιαρές της αντιδράσεις της Ελληνικής κυβέρνησης στις έξωθεν επιθέσεις.
Επειδή τέλος ισχύει το γνωστό "συν Αθηνά και χείρα κίνει...",  σε ένα ξέσπασμα ευφυίας αυτός ο λαός, αναγνωρίζει πως μόνο στον εαυτό του μπορεί να βασίζεται και όχι στους υποτιθέμενους "σωτήρες" που τ όνομά τους η ιστορία θα το γράψει με τα πιο μελανά γράμματα.

Βγάζετε κανένα συμπέρασμα εσείς???
Ούτε αυτοί που τα έγραψαν βγάζουν.
Άλλωστε ο σκοπός τους δεν ήταν να βγει κάποιο συμπέρασμα. Αυτό που θέλουν ακόμα μια φορά είναι να χαλιναγωγήσουν τη σκέψη της κοινωνίας.

Β) ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ (Αυτό κλήθηκαν να αποδείξουν οι «ερευνητές»)

-Η πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ότι τα μέτρα ήταν αναγκαία για τη δημοσιονομική εξυγίανση και τον κατευνασμό των αγορών.

-Αναγκαία αλλά σκληρά και άδικα.

-Είναι χαρακτηριστικό ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων πιστεύει πως η ελληνική οικονομία δεν θα ανακάμψει.

-Παράλληλα οι πολίτες δηλώνουν βέβαιοι ότι στα επόμενα χρόνια οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

-Το 86,7% πιστεύει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Τα αναγκαία σκληρά και άδικα μέτρα, είναι ταυτόχρονα και αναποτελεσματικά (τότε γιατί ρε φιλενάδα ήταν αναγκαία αφού δε θα έχουν αποτέλεσμα???). Είναι μέτρα που δε θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη. Και μάλιστα σε ποσοστό 86,7% πιστεύουν οι πολίτες, πως τα χειρότερα είναι μπροστά μας. (Δηλαδή το «αναγκαίο» που καθιστά αυτοδικαίως «αναγκαία» και τα μέτρα είναι η …καταστροφή μας). ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ... ΕΛΕΟΣ!!!

Μήπως εδώ βγάζετε κάποιο συμπέρασμα εσείς???
Ούτε κι αυτοί που τα έγραψαν βγάζουν.
Αυτοί το μόνο που ήθελαν ήταν να κρύψουν την ανικανότητα και τον κατάφωρα αντιλαϊκό χαρακτήρα αυτής της κυβέρνησης, και για να το πετύχουν προσπάθησαν να «στριμώξουν» το άθλιο πρόσωπό της πίσω από τη λέξη «αναγκαία». Η λέξη όμως τους βγήκε μικρή και η αθλιότητα της κυβέρνησης μεγάλη. Έτσι άρχισαν να ξεχειλίζουν και να φαίνονται όλες οι κατάρες που κουβαλά μαζί του αυτός ο άθλιος θίασος που σέρνει την Ελλάδα στον όλεθρο.

Γ) ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (Αυτό κλήθηκαν να αποδείξουν οι «ερευνητές»)

-Κοινωνική αναταραχή προβλέπει το 86,9% της κοινής γνώμης. 4,5 στους 5 δηλαδή βλέπουν την κοινωνική έκρηξη να έρχεται.

-Η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε απεργίες τις οποίες οργανώνουν τα συνδικάτα.

-Εντυπωσιακό επίσης είναι ότι οι πολίτες αποδοκιμάζουν τα κόμματα που αντιδρούν στα νέα μέτρα και επικροτούν τη στάση όσων προσφέρουν συναίνεση στην κυβέρνηση, με πρώτο τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Οι 4,5 στους 5 συμπολίτες μας δε θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που αντιστρατεύονται αυτή την πολιτική, βλέπουν όμως την κοινωνική έκρηξη να έρχεται. Δηλαδή ο …μισός συμπολίτης μας θα κάνει τη δική του κοινωνική έκρηξη, ενώ οι υπόλοιποι 4,5 συμπολίτες μας δε θα συμμετάσχουν σ αυτήν!!! Διότι ο μισός συμπολίτης μας δεν καταλαβαίνει την αναγκαιότητα των μέτρων και αντιδρά, ενώ οι 4,5 την καταλαβαίνουν, και όλοι μαζί θεωρούν δεδομένη την κατρακύλα και την καταστροφή στην οποία μας οδηγεί η πλέον άθλια κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Και… ολίγος Καρατζαφέρης φυσικά, για το απαραίτητο αλατοπίπερο της κωλοτούμπας.

Αυτό λοιπόν είναι «έρευνα»…
Και αυτό το χάλι που είδατε είναι αποτύπωση συμπερασμάτων μιας «έρευνας»…
Κι αυτό που ακολουθεί είναι…

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ: 
(Για να ξέρετε και ποιος σας δουλεύει. Διότι… πριν απ όλα και πάνω απ όλα, σημασία έχει να είναι ενημερωμένος ο πολίτης (έτσι λένε οι διεξάγοντες την «έρευνα». Δικαιούται λοιπόν να γνωρίζει ποιοι τον περνούν για τόσο ηλίθιο)

Επωνυμία εταιρείας: ΚΑΠΑ RΕSΕΑRCΗ Α.Ε. Αρ. μητρ.: 5 Επωνυμία- όνομα εντολέα: «Το Βήμα της Κυριακής» 
Σκοπός δημοσκόπησης: Ερευνα κοινής γνώμης σχετικά με τα έκτακτα μέτρα για την οικονομία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος: Αντιπροσωπευτικό, άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω, βάσει της απογραφής του 2001 της ΕΣΥΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
-Θα τους επιτρέψεις Έλληνα πολίτη να συνεχίζουν να σε αντιμετωπίζουν για τόσο χαλβά???

-Θα αποδείξεις ότι σου αξίζει να σε αντιμετωπίζουν για τόσο ηλίθιο???

-Ή θα ανατρέψεις με τη στάση και τη δράση σου και αυτούς, και τις «έρευνές» τους, και τα αφεντικά που ορκίστηκαν να υπηρετούν, για να ξεβρωμίσει οριστικά ο τόπος???

Όπερ έδει δείξαι…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";