Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

2.000.000 ευρώ πληρώνουμε την «αντιρατσιστική» προπαγάνδα

Ο εσωτερικός εχθρός έχει όνομα: Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ.). Προσπαθεί να μας μάθει, μέσω ολοσέλιδων καταχωρήσεων σε συστημικές εφημερίδες (Βήμα της Κυριακής, Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής), αλλά και με πανάκριβα τηλεοπτικά σποτάκια κυρίως στην απογευματινή ζώνη, ότι «για τους Έλληνες δεν υπάρχουν μετανάστες, υπάρχουν άνθρωποι». Και ζούνε όλοι αυτοί (γραφειοκράτες του Ινστιτούτου, εκδότες και καναλάρχες) καλά και ο λαός, ο οποίος υφίσταται τις συνέπειες της ανεργίας αλλά και ενός πρωτοφανούς κύματος εγκληματικότητας, χειρότερα. Για την ακρίβεια, πολύ χειρότερα.


Βραχίονας της Νέας Τάξης
Ειδικότερος σκοπός του προαναφερόμενου Ινστιτούτου, είναι μεταξύ άλλων «η εκπόνηση μελετών για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής όπως, ιδίως, η κοινωνική και πολιτισμική ένταξη των μεταναστών, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, η κοινωνική μέριμνα, οι όροι εισόδου και παραμονής, δικαιώματα και υποχρεώσεις των μεταναστών, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών σε θέματα μετανάστευσης» και, και, και... Λες και διαβάζουμε προεκλογικό φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Με τη διαφορά βέβαια, ότι τα παραπάνω, τα πληρώνουμε από την τσέπη μας, επί κυβερνήσεως... ΝΔ!
Και μπορεί κάποιος εκ του Ινστιτούτου να θέλει να.....
 βγάλει προς τα έξω ένα «προοδευτικό» προσωπείο (όπως και ο αρμόδιος υπουργός), καθώς βασική μέριμνά του είναι να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της παραπαίουσας ΝΔ, όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας της χώρας, των θέσεων εργασίας των Ελλήνων και της εθνικής και κοινωνικής μας συνοχής. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι το Ινστιτούτο εμφανίζεται ως «βραχίονας» μιας πολιτικής εθνικού και θρησκευτικού αποχρωματισμού της κοινωνίας μας, άγνωστο με ποιανού εξουσιοδότηση και με ποια δημοκρατική νομιμοποίηση. «Κοινωνία των πολιτών» λέγεται αυτός ο εφιάλτης...


Με τα χρήματά μας!
Τα στοιχεία για το Ινστιτούτο, προέκυψαν από απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών σε ερώτηση του βουλευτή Αττικής του ΛΑΟΣ. Ο Μάκης Βορίδης ρώτησε επίσης να μάθει πως χρηματοδοτείται το Ινστιτούτο και τι ετήσιο προϋπολογισμό διαθέτει, αλλά και πόσα χρήματα δαπανήθηκαν για την διαφημιστική εκστρατεία του και ποιος ενέκρινε και με ποια κριτήρια το σκοπό της. Και αυτοί, αναγκάστηκαν να ενημερώσουν. Και από την απάντηση, την οποία υπογράφει μάλιστα ο αρμόδιος υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος, βγήκαν πολλά και ενδιαφέροντα.
Με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου λοιπόν και συγκεκριμένα ποσό (επιχορήγηση) το οποίο ανήλθε το 2008 σε 1.600.000 ευρώ (εκ των οποίων τα 200.000 ευρώ με επιπλέον κατανομή), το Ινστιτούτο αυτό πορεύεται, ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εποπτεύεται από το υπουργείο Εσωτερικών και στόχο έχει «την έρευνα και την εκπόνηση μελετών για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της μεταναστευτικής πολιτικής της Χώρας». Της ποιας; Ναι, αυτής που διαβάσατε! Της πολιτικής που έχει καταντήσει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, που καλωσορίζει, χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, όλους όσους μπαίνουν από τα θαλάσσια κυρίως σύνορά της, να εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων.
Διαβάστε και αυτό: «η διαφημιστική εκστρατεία με τον τίτλο "Εξειδίκευση Επικοινωνιακής Στρατηγικής και Εφαρμογή Επικοινωνιακού Σχεδίου Δράσεων Διαφημιστικής Προβολής για την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση των Πολιτών σε Θέματα Μετανάστευσης", εγκρίθηκε με την υπ' αριθ. 12130/07.05.2007 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας (σ. σ. να και ο Ρουσόπουλος-άραγε τα ξέρουν αυτά όσοι πλήττονται από την εγκληματικότητα στην περιφέρεια Αττικής;) και έχει ανώτατο προϋπολογισμό εξακοσίων πενήντα χιλιάδων (650.000) ευρώ, που προέρχονται από τον τακτικό προϋπολογισμό του Ι.ΜΕ.ΠΟ.». Αυτά, λίγους μήνες πριν τις σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, που απέδειξαν ότι ποσοστό άνω του 75%, επιθυμεί μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών.


Ποια Δημοκρατία;
Όπως όλα δείχνουν, το επίσημο κράτος, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, έχει υιοθετήσει πολιτικές υπέρ των μεταναστών (και εμμέσως κατά των γηγενών), τις οποίες μάλιστα χρηματοδοτεί αδρά από το υστέρημα των φορολογούμενων (των γηγενών). Δηλαδή, οι γηγενείς καλούνται, όχι μόνο να υποστούν πολιτικές που υπονομεύουν την ασφάλειά τους και τα εργασιακά κεκτημένα τους, αλλά και να χρηματοδοτήσουν την περιθωριοποίησή τους, μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, η κατάσταση θα είναι σε λίγο καιρό μη αναστρέψιμη


http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1323

1 σχόλιο:

  1. Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίζεται η αντιρατσιστική πλύση εγκεφάλου, με προφανή σκοπό να δεχτούμε τα 3.000.000 (+) λαθρομεταναστών στην χώρα. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Αντί να κοιτάξουν οι πολιτικάντηδες να λύσουν (και) το πρόβλημα αυτό, το οποίο θα διαλύσει την χώρα μας, ενισχύουν την λαθρομετανάστευση, ένα έγκλημα δηλαδή και μάλιστα από την κρατική τηλεόραση, την οποία πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!

    Οι πολιτικοί μας το έχουν πάρει απόφαση να διαλύσουν την χώρα, αφού πρώτα την ρήμαξαν οικονομικά. Εμείς θα τους αφήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";