Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

Φασίστες και ακροδεξιούς βλέπει η Zougla...!


Ενώ οι καταληψίες απλά αντιδρούν..! Που είναι η αντικειμενικότητα;
Εντύπωση μας προκαλεί η είδηση έτσι όπως βγήκε από το γνωστό σε όλους
zougla.gr, σχετικά με την κατάληψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, τη δολοφονική επίθεση "αγνώστων" κατά μελών χριστιανικού συλλόγου στην οδό Σόλωνος, και την προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.
Ουσιαστικά ο τρόπος με τον οποίο γράφτηκε αυτό το άρθρο , πρώτον, παρουσιάζει τους καταληψίες της Πρυτανείας ως άτομα που απλά αντιδρούν κάνοντας ΚΑΤΑΛΗΨΗ σε χώρο που δεν τους ανήκει και δεν κληρονόμησαν από κάπου. Δεύτερον, παρουσιάζει την "τυχαία" δολοφονική επίθεση, σε μέλη χριστιανικού συλλόγου από αντιεξουσιαστές, ως επεισόδια μεταξύ των 2 πλευρών, και τρίτον, την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ και ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που οργανώνουν άνθρωποι σαν αυτόν που δέχθηκε την επίθεση από τους "αγνώστους" , ως πορεία ακροδεξιών και φασιστικών κύκλων...! Δηλαδή τα πάντα παρουσιάζονται ανάποδα..!
Φασισμός κύριοι δεν είναι η κατάληψη της Πρυτανείας; Φασισμός και εγκληματική πράξη δεν είναι οι δολοφονικές επιθέσεις; Πως αυτούς τους δικαιολογείτε λέγοντας ότι "αντιδρούν", ενώ αυτούς που συμμετέχουν σε πορείες νόμιμες και προγραμματισμένες τους ονομάζετε φασίστες και ακροδεξιούς; Επειδή το αντικείμενο της συγκέντρωσης είναι αντίθετο με τα δικά σας πιστεύω και τις δικές σας πεποιθήσεις; Αυτή είναι η Δημοκρατία σας κύριοι; Κάθε τι με το οποίο δεν συμφωνείτε το βαφτίζεται φασιστικό και ακροδεξιό; Μήπως εξυπηρετείτε κάτι;
..(( Λ ))..

1 σχόλιο:

  1. H απάντηση στο Μάκη γιά την ζούγκλα είναι μία και την έκανα εδώ και καιρό:
    DELETE
    Οταν πάρει χαμπάρι ότι γιά την κυκλοφορία του VETO δεν φταίει η κρίση και σταματήσει να βλέπει οράματα με φασίστες και ακροδεξιούς ίσως λογικευτεί και τότε δούμε τον Μάκη απ' τα παλιά που εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";