Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Με εντολή Jeffrey: κατάλυση της Δημοκρατίας, ξυλοδαρμοί διαφωνούντων και φακέλωμα από την Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος έμπνευσης Χουντοχοίδη!!!


ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;

κλικ για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";