Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ηταν και η Αφροδίτη στην παλιά Βουλή...ναι καλέ η Αλ Σάλεχ...

Παρέμβαση στην ομιλία περί του νομοσχεδίου και της απόδοσης ιθαγένειας των μεταναστών, έκαναν σήμερα το βράδυ στην παλιά Βουλή εξοργισμένοι Έλληνες ενεργοί πολίτες. Δεν ήταν ούτε Χρυσαυγίτες,ούτε ακροδεξιοί,ούτε ότι σας πουλάνε οι στημένοι κονδυλοφόροι του συστήματος ενημέρωσης. Βρέθηκα και εγώ εκεί και είδα ποιοι σηκώθηκαν και διέκοψαν την ομιλία,τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και φωνάζοντας συνθήματα που έλεγε ο μπαμπάς του σημερινού πρωθυπουργού.

Από την άλλη είδα επιτέλους από κοντά τι συμβαίνει σε αυτές τις ομιλίες..που αν πας και δεύτερη φορά κινδυνεύεις να πάθεις κατάθλιψη βαριάς μορφής.
Ένα συνεχόμενο βουητό που έμοιαζε με προσπάθεια λόγου,σαν να έπαιζε μια ίδια μονότονη κασέτα.
Ευτυχώς που είχαμε και 2-3 πράγματα να γελάμε.
Με τις ανήσυχες βόλτες της Αφροδίτης για το face control που αναφέρω πιο κάτω....
Για τα άτομα που ήταν εκεί σαν ακροατές,που φαινόταν σαν να ήταν κομπάρσοι επί πληρωμή σε κακόγουστη Ελληνική ταινία....»»»


Γελάσαμε που πιο δίπλα από εμάς καθόταν ένας νέγρος,που κοιμόταν(σοβαρός) όταν έπαιρνε μονότονη χροιά η φωνή των ομιλητών και ξύπναγε (χαμογελαστός) όποτε δυνάμωνε η φωνή του κάθε ομιλητής για να εμπεδώσουμε την ατάκα του..
Ηταν και η Αφροδίτη εκεί...ναι καλέ η Αλ Σάλεχ...Που έκανε από την γωνία που στεκόταν και face control. Και φυσικά ήταν αυτή που πήρε και τηλέφωνο την αστυνομία.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο γνωστός και μη εξαιρετέος συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος μιλήσανε με περίσσιο θαυμασμό για τους μετανάστες..
Ο ρόλος της εκκλησίας είναι «να συμβάλλει στην άρνηση των εκατέρωθεν προκαταλήψεων», ανέφερε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος
Η ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία συν τοις άλλοις καθυστερεί τη γήρανση του ελληνικού πληθυσμού, σημείωσε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Χρήστος Κυριαζής.
«Εξέλιξη ουσιαστικής ένταξης» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τη χορήγηση ιθαγένειας ο συντονιστής του Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέτ Μοαβία,που είναι 35 χρόνια εδώ και δεν μιλάει ακόμα τα ελληνικά καλά.
Μίλησε και ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Μπράτης.είπε μεταξύ άλλων..Όλοι είμαστε πολίτες ενός πλανήτη,και πόσο χάρηκε όταν δικαιώθηκε η δασκάλα από την Γκράβα (Προτωνοτάριου) μας είπε βέβαια και αντρόπιαστα ότι στην Γκράβα οι μαθητές είναι 70% αλλοδαποί και 30% Έλληνες.....
Μπράβο να τους κάνετε 100% και να τους αλλάξετε και την γλώσσα στα βιβλία..από Ελληνικά να τα κάνετε στα Αλβανικά..
Τι είναι εδώ ρε γελοίοι???
Χώρος???
Χώρα είναι πάρτε το χαμπάρι....Δεν είμαστε πληθυσμός,είμαστε λαός...
Και θα λογοδοτείτε για όλα όσα λέτε και όσα κάνατε...πρώτα στους Έλληνες και μετά στους υπόλοιπους "νέους στενούς σας" φίλους σας.


πηγη:http://eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";