Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΤΑ… Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ… Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ… ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΤΗΣ.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥΣ» ΟΡΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ… ΤΟΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ.

Το λαθρονομοσχέδιο ήδη κατατέθηκε.

Η αντεθνική λαθροχειρία είναι πλέον γεγονός.

Υποχρέωσή μας είναι να αποκαλύψουμε στον Ελληνικό λαό την ντροπιαστική αλήθεια που κρύβεται πίσω από την ξεδιάντροπη επικοινωνιακή παραπληροφόρηση που επιχειρούν.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι τρεις βασικές επιδιώξεις του νομοσχεδίου ήταν και παραμένουν η απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή έχουν φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία, ο εκσυγχρονισμός του τρόπου πολιτογράφησης και η κατοχύρωση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους νόμιμους μετανάστες»

Και αυτή ήταν η ανερυθρίαστη ομολογία δια στόματος Ραγκούση

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ που είπαν… ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δεν είπαν… ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.





1. «Το νομοσχέδιο απευθύνεται στους νόμιμους μετανάστες και δεν αφορά νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών». ΨΕΜΑ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι κανένας λαθρομετανάστης δεν είναι νόμιμος. Εισήλθαν όλοι με πλαστά ή με ανύπαρκτα ταξιδιωτικά έγγραφα στη χώρα. «νομιμοποιήθηκαν» με διαδικασίες αμφιλεγόμενης νομιμότητας, χωρίς καν να τηρούνται οι στοιχειώδεις διαδικασίες πιστοποίησης της ταυτοπροσωπίας τους. Στήθηκαν μαφιόζικοι μηχανισμοί κερδοσκοπίας… Οι καταγγελίες που αφορούν σε σωρεία παρανομιών και παραβιάσεων για την ψευτο-νομιμοποίηση των εισβολέων ουδέποτε διερευνήθηκαν… Και το σύνολο του ελληνικού λαού συστηματικά περιπαίζεται με το παραμύθι των δήθεν «νόμιμων» μεταναστών.

2. «Απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών: Με προϋπόθεση τη νόμιμη πενταετή διαμονή στη χώρα και των δύο γονέων-μεταναστών πριν λάβει το παιδί τους -που γεννήθηκε στη χώρα μας Ελληνική ιθαγένεια». ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΨΕΜΑ.

 Ψέμα γιατί επιμένει να αποκρύπτει το παράνομο τόσο της εισόδου όσο και της διαδικασίας νομιμοποίησης που ακολουθήθηκε, και συνεχίζει να μιλά για κάποια υποτιθέμενη νομιμότητα. Η παρανομία πουθενά στον κόσμο και με καμία διοικητική πράξη δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιηθεί.

Και επικίνδυνο ψέμα γιατί ουσιαστικά θεσμοθετεί την άμεση ημερομηνία λήξης των κυριαρχικών δικαιωμάτων των ελλήνων πολιτών στην ίδια τους τη χώρα. Τα δικαιώματα αυτά τα εκχωρεί αφειδώς σε αλλοεθνείς, επιβραβεύοντας έτσι την εισβολή και την πενταετή παραμονή τους στη χώρα. Το νομότυπο» θα ήταν να αποδίδει ιθαγένεια σε αυτά τα παιδιά με απαράβατο όρο να είναι Έλληνας ο ένας από τους δύο γονείς. Αυτό θα ήταν ταυτισμένο με τη νομιμότητα. Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση (με δεδομένο ότι η χώρα μας δεν αντιμετώπισε μια κανονική και ελεγχόμενη μεταναστευτική ροή αλλά αποτέλεσε θέατρο ασύδοτης δράσης των εισβολέων) συνιστά ξεπούλημα της εθνικής ταυτότητας.

3. «Αυστηρές προϋποθέσεις πολιτογράφησης: Για πρώτη φορά προβλέπεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ειδικών τεστ Γλώσσας, Πολιτικής Αγωγής και Ιστορίας από την Επιτροπή Πολιτογράφησης, ενώ θεσπίζεται η κατάθεση τριών συστατικών επιστολών Ελλήνων πολιτών ως δικαιολογητικό εκτός των προβλεπόμενων μαρτύρων. Στα κωλύματα για την απόδοση ιθαγένειας περιλαμβάνεται και ο λόγος δημόσιας και εθνικής ασφάλειας».

«Τους ενήλικους νόμιμους μετανάστες β’ γενιάς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 6 χρόνια σχολείο αλλά έχουν υπερβεί τα 21 μπορούν με μεταβατική διάταξη να πάρουν και αυτά με δήλωσή τους την ελληνική ιθαγένεια εφόσον δεν συντρέχουν σε βάρος τους τα ποινικά κωλύματα της πολιτογράφησης ή λόγοι ασφάλειας».

Άλλα δύο παραπλανητικά ψευδολογήματα και αποπροσανατολιστικά επιχειρήματα στην υπηρεσία των ορκισμένων εθνομηδενιστών τα οποία αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας αφού:

α) Θα εισάγουν στην πράξη τα γνωστά «ερωτηματολόγια» του υπουργείου συγκοινωνιών για την απόκτηση διπλώματος, σαν διαδικασία επιλογής για την πολιτογράφηση του εισβολέα. Έτσι, η ελληνική ψυχή υποβαθμίζεται σε μια διαδικασία αποστήθισης απαντήσεων εγκαινιάζοντας προφανώς κι ένα καινούριο (μαφιόζικο) επάγγελμα αυτό της «σχολής υποψηφίων ελλήνων».

β) Θα δημιουργήσει μια νέα «βιομηχανία πιστοποιητών» - επαγγελματίες «μάρτυρες» δηλαδή προφανώς επ αμοιβή που θα περιφέρονται ανά την Ελλάδα πιστοποιώντας το «καλώς έχειν» στα υποψήφια πατριωτάκια μας. Καμία ρητή δέσμευση πως κανένας Έλληνας πολίτης δε θα δικαιούται να «γνωματεύσει» για περισσότερους από έναν και μόνον έναν αλλοδαπό, σε ολόκληρη την επικράτεια.

γ) Δε θεσμοθετεί για τους ενήλικες λαθρομετανάστες μέχρι την ηλικία των 21 ετών την υποχρεωτικότητα της εξαετούς παρακολούθησης. Επομένως ανοίγει διάπλατα τις πύλες για νέο κύμα καταδρομικής ηλικίας εισβολέων, παραβλέποντας τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται για τη χώρα.

δ) «Νερώνει το κρασί του κωλύματος πολιτογράφησης και των λόγων ασφαλείας αφού δεν υπάρχει καμία ρητή δέσμευση για τα εξής:

1. Θα απομακρυνθούν για λόγους εθνικής ασφάλειας όλοι οι λαθρομετανάστες από τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη???

2. Θα απομακρυνθεί από την Ηπειρο το σύνολο των Αλβανών λαθρομεταναστών εξ αιτίας και του κινήματος αλυτρωτισμού των Τσάμηδων από τη γειτονική Αλβανία??? Ούτε λέξη για όλα αυτά….

4. «Κράτος δικαίου: Η αξιολόγηση των αιτημάτων πολιτογράφησης θα πραγματοποιείται από την Επιτροπή Πολιτογράφησης, που θα υφίσταται πλέον σε επίπεδο Περιφέρειας και από 1.1.2011 σε επίπεδο Γενικής Διοίκησης του αποκεντρωμένου κεντρικού Κράτους. Προβλέπεται για πρώτη φορά δευτεροβάθμιος έλεγχος από το Συμβούλιο Ιθαγένειας, στο οποίο θα προεδρεύει επίτιμο μέλος του Συμβουλίου Επικρατείας, σε περίπτωση που ο μετανάστης θεωρεί ότι δεν ικανοποιείται από την αρνητική απόφαση της Επιτροπής Πολιτογράφησης. Τέλος, όσον αφορά το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σε μετανάστες και ομογενείς που διαμένουν πέντε χρόνια μόνιμα στη χώρα, προβλέπεται η επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας».

Είναι προφανές πως η αμεροληψία, το αδιάφθαρτο, το αχρημάτιστο, και το γένει αψεγάδιαστο στη λειτουργία αυτών των επιτροπών… θριαμβεύει στην Ελληνική επικράτεια, όπως άλλωστε θριάμβευσε κι κατά τη διαδικασία των παρανομων νομιμοποιήσεων, την οποία...

ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ???

ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ???

ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ή ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ???

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Οι μετανάστες τέλος θα μπορούν να εκλέγονται έως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου υπό την προϋπόθεση ότι μιλούν επαρκώς την ελληνική γλώσσα (ποιος θα το πιστοποιεί κύριοι βολευτές του ΠΑΣΟΚ; Ο κ. Ραγκούσης;).

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010 532.898 πρώην παράνομοι μετανάστες είχαν ενταχθεί στο καθεστώς του μακρώς διαμένοντος. Επομένως αποκτούν σχεδόν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συνακόλουθα την ελληνική ιθαγένεια. Απ’ αυτούς οι 378.346 προέρχονται από την όμορη Αλβανία, σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο. Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες.

Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κι εδώ ενέχει ο κίνδυνος με το νομοσχέδιο Ραγκούση να δημιουργήσουμε τη δεύτερη, μετά τη Γαλλία, μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης, είναι υπήκοοι ισλαμικών κρατών.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άλλοι 110.017 αλλοδαποί θα λάβουν την άδεια του μακρώς διαμένοντος, μέσα στους προσεχείς μήνες και δεν αποκλείεται να καταθέσουν τη δική τους ψήφο στην κάλπη υπέρ -φυσικά- του ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ελληνισμό και όλα αυτά πρός χάριν μερικών που θέλουν φτηνά εργατικά χέρια και καθαρίστριες στα σπίτια τους και προς χάριν μερικών που εκτελούν εντολές άνωθεν...

Για όλους αυτούς τους λόγους το ανθελληνικό έκτρωμα πρέπει να πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων.

Στη θέση δηλαδή που ο Ελληνικός λαός οφείλει να ξεσηκωθεί και να πετάξει τόσο τους εμπνευστές όσο και τους παθητικούς αποδέκτες του εθνομηδενιστικού εκτρώματος.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";