Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ…

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Ο απόλυτος ξεπεσμός…
Η απόλυτη ξευτίλα ενός πολιτικού συστήματος παραδομένου στην ανυποληψία…
Η πλέον ξεδιάντροπη απόπειρα χαλιναγώγησης της λαϊκής αντίστασης στα ύπουλα σχέδια που απεργάζονται σε βάρος της Ελλάδας.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους και πρωτοφανούς προκλητικότητας, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ αγκαλιασμένη με το ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, προέβησαν σήμερα σε μια συντονισμένη, πρωτοφανή και από κάθε άποψη κατάπτυστη πολιτική παρέμβαση για την οικονομία.

Αποκαλυπτική όχι μόνο για τον ξεπεσμό και την κατάντια του κυβερνητικού θιάσου, αλλά κυρίως για το μοντέλο της οικονομικής διακυβέρνησης που θα επιχειρήσουν με συντονισμένο τρόπο να προάγουν την επόμενη περίοδο.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος, εμπνευσμένος από τις «επαναστατικές» (τρομάρα τους) περγαμηνές του ανεπαρκέστατου πολιτικά και εθνικά πρωθυπουργού του, προέβη στην πρωτοφανή εξαγγελία ενός «ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (άκουσον – άκουσον), στο οποίο ο κάθε Έλληνας πολίτης επιτελώντας το ύψιστο εθνικό του καθήκον, θα καταθέτει τον περισσευούμενο οβολό του για την «εθνική υπόθεση» της στήριξης της πατρίδας του.

ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ν ΤΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....

Την ίδια στιγμή ο κ. Ρέστης εκπροσωπώντας το εφοπλιστικό κεφάλαιο, έριξε το δικό του "πατριωτικό" οβολό, προτείνοντας την δημιουργία ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ το οποίο θα σπεύσει να αγοράσει η προσφιλέστατη οικογένεια των εφοπλιστών σε μια προσπάθεια στήριξης της «πατρίδας» της.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ, ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ – ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ – ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Η οικονομική στόχευση του «δίπολου των επαναστατών» αποβλέπει στη συγκέντρωση 4,5 συν 2,5 σύνολο 7 δις ευρώ (οποία ευδαιμονία) με στόχο το ξελάσπωμα …της πατρίδας.

Η πολιτική στόχευση του «δίπολου των εκσυγχρονισμένων επαναστατών» προσβλέπει στην άλωση της λαϊκής συνείδησης, τον ευνουχισμό και των παροπλισμό της.

Το ανήθικο στη συλλογιστική του τέντζερη που κύλησε και βρήκε το καπάκι, είναι το ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΙΟ που και οι δύο επιχειρούν απροκάλυπτα και που τα ΜΜΕ αναπαράγουν συντονισμένα, επιχειρώντας έτσι να ευτελίσουν στο όνομα της κρίσης και την πλέον ύψιστη αξία του Ελληνισμού.

Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που η τουρκική φρεγάτα βολτάρει στο Σούνιο...

Και οι πολιτικές κότες που διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου, αφού πρώτα θριαμβολόγησαν για την «επαναστατική καινοτομία» τους, εξαφανίστηκαν σαν να έπεσε αλεπού στο κοτέτσι.

Για τη νέα θρασύτατη τουρκική πρόκληση κανείς δε μιλά… 

Εδώ η "πατρίδα" στην οποία και οι δυό τους πρεσβεύουν κοιμάται

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να στηθούν οι κρεμάλες στο Σύνταγμα???
Μήπως???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";