Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κ. Κάρολος Παπούλιας έχει καταστεί επίορκος.

Ο όρκος που ομνύει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων σύμφωνα με το άρθρο 33 του Συντάγματος είναι ο εξής:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδος να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».


Ο κ. Κάρολος Παπούλιας ,είναι προφανές, ότι με την προσφώνηση του προς τον Ελληνικό Λαό, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του , με τις λέξεις, «Φίλες και Φίλοι», παρέβη τον όρκο του, γιατί, αν και εντεταλμένος για την προστασία των Κυριαρχικών δικαιωμάτων και Πολιτικών ελευθεριών των Ελλήνων, κατήργησε τον Ελληνικό Λαό, ξέχασε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και απευθύνθηκε σε έναν «ετερογενή πληθυσμό», που τυχαίνει να βρίσκεται στα όρια της Δημοκρατίας της Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν μπορεί να παριστάνει τον μακαρίτη Γιώργο Οικονομίδη , και να μας προσφωνεί: «Φίλοι μου αγαπημένοι».

Ο κ. Κάρολος Παπούλιας ενέδωσε και προσχώρησε στα ανθελληνικά σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης , περιφρονώντας τον ελληνικό λαό , αντί να δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα προασπίσει το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, την Λαϊκή Κυριαρχία, και την Εθνική Ανεξαρτησία.

Επειδή είμαστε Έθνος και Λαός με εθνική συνοχή και παράδοση χιλιετιών, και δεν είμαστε παρέα ή «Λέσχη», η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, εκφράζει την έντονη διαφωνία της, στην υποψηφιότητα του επίορκου Κάρολου Παπούλια, που υπηρετεί και εξυπηρετει τους εφιαλτικούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις Ξένων Κέντρων.

Ο κ. Κάρολος Παπούλιας δεν τήρησε τον όρκο και δεν τίμησε τον υψηλό πολιτειακό του ρόλο. Εξέπεσε στην συνείδηση μας.

Ο κ. Κάρολος Παπούλιας, προσχώρησε στις απαιτήσεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και με τις δηλώσεις του «περί Νέου Πατριωτισμού» στην Θεσσαλονίκη.

Επομένως , δεν μπορεί πια, να είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων.

Μπορεί να είναι «φίλος πρόεδρος» των σοσιαλιστών Αλβανών, «φίλος πρόεδρος» της «μουσουλμανικής και της Πακιστανικής Κοινότητας», «φίλος πρόεδρος» της κας αλ Σαλέχ, αλλά όχι του Ελληνικού Λαού.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , καλεί την Εθνική Αντιπροσωπεία, να απορρίψει την υποψηφιότητα Παπούλια και να στρέψει το βλέμμα της , σε άλλες προσωπικότητες καθολικότερης αποδοχής και εκτίμησης, που δύνανται να εμπνεύσουν στον ελληνικό λαό, το αίσθημα αντίστασης, στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τον Νέο-Οθωμανισμό.

Με αυτό το σκεπτικό η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας προτείνει τον κ. Μίκη Θεοδωράκη , τον κ.Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο, και την πρόεδρο της Παμμακεδονικής ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ, κ Νίνα Γκατζούλη.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";