Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς σχόλια...

3 σχόλια:

 1. Καλά ξυπνητούρια! Ο Κολομπανί τα έχει πει από τον Μαιο του 2009 σε συνέντευξη, όπου είχε πει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, όπως ότι και οι ήδη υπάρχοντες μετανάστες δυσανασχετούν με τη συνέχιση της λαθρομετανάστευσης, ή με την εγκληματικότητα που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας
  http://www.migrationpolicy.gr/deltia%20typou/interview%20alpha%207-05-09.pdf

  Δείτε και εδώ http://migrationpolicy.blogspot.com (μπλογκ πριν αποκτήσουν την ιστοσελίδα τους) όπου υπάρχουν και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
  Που είσαι Κολοκοτρώνη να δεις για ποιους πολέμησες και σε λίγο καιρό θα μας λένε ότι είναι και προγονοί σου.Που είσαι Γλαυκομάτα Παλλάδα Αθηνά να δεις την πάλαι ποτέ δοξασμένη πόλη σου.
  http://molonlabe.blog.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση ( http://adiavroxoi.blogspot.com ). Αν υπήρχε και ένας σύνδεσμος με το blog μας θα ήταν καλύτερα.
  Οι Αδιάβροχοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";