Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΗΚΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ???

ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ… ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΙΣΧΟΣ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟ.

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ»

"Οργανωτές της μιας συγκέντρωσης, που θα γίνει στις 15.00, είναι ομάδες της Δεξιάς, της Ακροδεξιάς και παραεκκλησιαστικών οργανώσεων που συμμετέχουν στην «Πανελλήνια Επιτροπή πατριωτικών και χριστιανικών συλλόγων και φίλων του Αγίου Ορους» με βασικό σύνθημα «Οχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και στη συρρίκνωση των εθνικών μας συνόρων». Η άλλη θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα, στις 11 το πρωί, από άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου με σύνθημα «Αλληλεγγύη στους μετανάστες»."

Δηλαδή ρε λεβέντες…


Οι Δεξιοί… οι Ακροδεξιοί… και οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις λένε:

- Όχι στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας…
- Όχι στη συρρίκνωση των εθνικών συνόρων.

Και οι «επαναστάτες» διεθνιστές και λοιποί παρατρεχάμενοι αρκούνται να βροντοφωνάξουν…

«Αλληλεγγύη στους μετανάστες»

Δηλαδή δεν έχουν να πουν τίποτε οι επαναστάτες για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας…
Ούτε για τη συρρίκνωση των εθνικών συνόρων.

Και το παραμάγαζο της παραπληροφόρησης τι λέει???

- Ποιο από τα δύο συνθήματα υπηρετεί την εθνική αξιοπρέπεια???
- Ποιο υποδηλώνει αγνό και άδολο πατριωτισμό???
- Τι είδους προοδευτισμό και επαναστατικότητα υποδηλώνει η άρνηση να φωνάξεις Όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και στη συρρίκνωση των εθνικών συνόρων???

- Σε ποιά ακροδεξιά η παραθρησκευτική οργάνωση ανήκαν ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, και οι εκατοντάδες χιλιάδες ανώνυμοι νεκροί ήρωές μας που αγωνίστηκαν ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας???

- Σε ποια παραθρησκευτική ή ακροδεξιά οργάνωση ανήκαν ο Ηλιάκης και ο Γιαλοψός που αγωνίστηκαν και έπεσαν ενάντια στη συρρίκνωση των εθνικών συνόρων???

Και μια απορία…

ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΕΤΕ ΡΕ???


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 σχόλιο:

  1. Το μέγεθος της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σας είναι χαώδες και δυσθεώρητο, οι κατηγορίες του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ και ΜΕΙΟΔΟΤΗ επικρέμονται των κεφαλών σας σαν Δαμόκλειος σπάθη, μόνο που αυτή τη φορά αυτό το ρημάδι το σπαθί θα πέσει, να είστε σίγουροι ρε τρισάθλια ανθελληνικά και ανελλήνιστα παλιοτόμαρα, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ…

    Καλή μας επιτυχία στον Αγώνα μας αγαπητοί Πατριώτες, άπαντες με την Αγία, αιματοβαμμένη και δοξασμένη με Αίμα και Αγώνες Σημαία μας την Γαλανόλευκη στο χέρι, η γλυκιά μας Ελλάδα μας χρειάζεται όλους, να μη λείψει κανείς και να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος μέχρι τα σύνορά μας, που σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να διαφυλάξουμε «μη φειδόμενοι της ζωής ημών». Τύχη αγαθή Αδέρφια και η Παναγιά μαζί μας.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    Atrion

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";