Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

3 σχόλια:

  1. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4561571

    Έλληνας ιπτάμενος φροντιστής που εργαζόταν στην ιρανική αεροπορική εταιρεία Kish Air, απολύθηκε από την εταιρεία και στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα. Αιτία ήταν η διαφωνία που είχε με Ιρανούς επιβάτες σχετικά με τη χρήση του όρου «Αραβικός Κόλπος» αντί «Περσικός Κόλπος», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

    «Ο Έλληνας φροντιστής της πτήσης 7081 της Kish Air από Τεχεράνη προς το νησί Κις (στο νότο της χώρας) απελάθηκε εξαιτίας της απρεπούς και ανεύθυνης συμπεριφοράς του», δήλωσε ο Γκολαμρέζα Ρεζαϊάν, επικεφαλής του τμήματος Μετανάστευσης και Αλλοδαπών, σύμφωνα με το πρακτορείο Fars.

    Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι Ιρανοί επιβάτες της πτήσης διαμαρτυρήθηκαν όταν στο χάρτη της πτήσης που εμφανίστηκε στις οθόνες του εσωτερικού κυκλώματος τηλεόρασης του αεροσκάφους χρησιμοποιήθηκε ο όρος «Αραβικός Κόλπος» αντί του «Περσικός Κόλπος». Ο Έλληνας φροντιστής αντέδρασε προειδοποιώντας ότι θα ζητήσει τη σύλληψη των επιβατών που διαμαρτύρονταν.

    Μετά το αίτημα συμμόρφωσης των επιβαινόντων, ο φροντιστής «κλήθηκε από το τμήμα Μετανάστευσης της αστυνομίας του Κις και η άδεια παραμονής του ανακλήθηκε», διευκρίνισε ο κ. Ρεζαϊάν.

    Οι Ιρανοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ό,τι αναφορά την ονομασία του Κόλπου και διαμαρτύρονται συστηματικά για τη χρήση του όρου «Αραβικός Κόλπος» που χρησιμοποιούν οι αραβικές χώρες της περιοχής, αντί του «Περσικός Κόλπος» που χρησιμοποιούν οι ίδιοι.

    Ύστερα από το περιστατικό αυτό, ο υπουργός Μεταφορών Χαμίντ Μπεχμπαχανί δήλωσε ότι «οι πτήσεις των ξένων αεροπορικών εταιρειών που προέρχονται από αραβικές χώρες θα απαγορευτούν, εάν χρησιμοποιούν το λανθασμένο όρο Αραβικός Κόλπος».

    Σύμφωνα με το πρακτορείο Mehr, ο υπουργός ζήτησε ακόμη από τη διεύθυνση πολιτικής αεροπορίας του Ιράν να αποστείλει «επίπληξη» στη διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας Kish Air.


    ΣΧΟΛΙΟ: Ενω εμεις ειμαστε )*(*(* που δεχομαστε τους Ιρακινους λαθρομεταναστες να μας γκετοποιουν τις περιοχες, να μας ληστευουν, να μας σκοτωνουν, να μας παιρνουν τις δουλειες, να μας κοροϊδευουν και να μας καινε τα εθνικα συμβολα...

    Οταν Ελληνας ειπε με διαφορετικο ονομα τον "Κολπο" τον απελυσαν και τον απελασαν... Και αυτα τα ατομα με τετοιο φανατισμο για την πατριδα τους μπορουν και θα γινουν Ελληνες πολιτες, συμφωνα με τον Πρωθυπουργο που ο κολπος στον εγκεφαλο του ειναι σιγουρα μεγαλυτερος απο αυτον τον "Κολπο" του Ιραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν άνδρας ή γυναίκα υπηρετήσει τίμια στην Εθνική Άμυνα, αξίζει να πολιτογραφηθεί Έλληνας. Αντίθετα, οι αριστεροί και οι ακροδεξιοί είναι μοναρχικοί (όπως έδειξαν στο παρελθόν οι όμοιοί τους γενίτσαροι ως “Ηνωμένη Αντιπολίτευσις” που πούλησαν τους Μικρασιάτες το 1920-22, και μετά προκάλεσαν τα Δεκεμβριανά), και εμποδίζουν την ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ και το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμφωνεί η μεγάλη πλειοψηφία του ΑΝΤΙΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥ ελληνικού λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι λες ρε γραφικε, που θα ελληνοποιησεις ετσιθελικά αλβανους και πακιστανους. Και που ξέρεις εσυ ποιος θα υπηρετησει ενσυνείδητα το Εθνοσημο και τη Σημαια; Αφου σε χαλαει, γιατί δε τη κοβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";