Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ.... ΕΣΑΣ???

Φυσικά και δεν είναι κεραυνός εν αιθρία η «κινητοποίηση» των λαθρομεταναστών στη Βένα της Ροδόπης.

Είναι μέρος των οδηγιών των ενορχηστρωτών που κινούν τα νήματα της κατευθυνόμενης εισβολής.
Είναι μέρος της αβανταδόρικης ενθάρρυνσης την οποία τους παρέχουν τα ψευτοϊδεολογήματα των ανεγκέφαλων ευαισθητούληδων, που θαρρούν πως κάνοντας παντιέρα το λαθρομεταναστευτικό, έχουν επιτελέσει κάποιο ύψιστο επαναστατικό καθήκον.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μόνο που τα επαναστατικά καθήκοντα…
Δεν επιτελούνται όταν συστρατεύεσαι με τις κυρίαρχες επιλογές της Νέας Τάξης για την αποσύνθεση των λαών.
Δεν προσδιορίζονται από άκριτες και γενικόλογες δυστυχισμενολαγνείες
Δεν αποσαφηνίζονται όταν αποσυνδέεις τα φαινόμενα και την συμπτωματολογία τους, από τις στρατηγικές των οργανωτών τους.

Και φυσικά δεν χαρακτηρίζονται από συνέπεια, όταν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τα συμβαίνοντα στις κοινωνίες, δεν έχουν μόνο απλές, αγνές και ανθρώπινες πλευρές. Έχουν και τις πολυσύνθετες στρατηγικές που τα διέπουν. Και αλλοίμονο σ αυτούς που αρνούνται πεισματικά να τις διακρίνουν και να τις συνυπολογίσουν στη στάση τους και την πολιτική τους πρακτική.

Κεραυνός εν αιθρία φυσικά δε θα είναι ούτε και τα λαθρομεταναστευτικά τσαμπουκαλέματα μέσα στην ίδια την ελληνική κοινωνία.

Κοντολογίς θα εμφανιστούν…
Όχι μονάχα με τη μορφή της περιφρόνησης της ανθρώπινης ζωής, και αξιοπρέπειας.
Όχι μονάχα με το οργανωμένο και μαφιόζικο πλιάτσικο στις περιουσίες των ελλήνων εργαζομένων (κατ αποκλειστικότητα εργαζομένων. Γιατί τις περιουσίες τις πλουτοκρατίας δε θα τους επιτρέψουν ποτέ να τις πλησιάσουν οι ιδιωτικοί στρατοί)

Το χειρότερο είναι ότι θα εμφανιστούν με τη μορφή των οργανωμένων απαιτήσεων.
Που θα είναι απαιτήσεις ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της κοινωνικής (και όχι ταξικής) ισορροπίας.
Θα είναι απαιτήσεις ΕΠΙΒΟΛΗΣ συνηθειών, αξιών, κανόνων, ρυθμών στη ζωή κλπ.
Θα είναι απαιτήσεις ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ δικαιωμάτων ταυτισμένων με τον Ελληνισμό και τις παραδόσεις του.
Θα είναι απαιτήσεις ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΒΟΛΗΣ που θα επιχειρήσει δραστικά να ανατρέψει δεδομένα και πολιτικές αξίες.

Και το χειρότερο…
Θα καταστούν σύντομα και απαιτήσεις ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ της λαϊκής κυριαρχίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς, και πάνω απ όλα της ίδιας της εθνικής υπόστασης αυτού του τόπου.

Τότε…
Όλοι εσείς οι αυτόκλητοι «ευαίσθητοι»… οι ανεγκέφαλοι «διεθνιστές»… οι αυθαίρετοι απαξιωτές του πατριωτισμού, οι εθνομηδενιστές και οι κάθε λογής αβανταδόροι αυτού του αίσχους…

Θα είστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της πατρίδας.

Θα έχετε χρεωθεί τη ρετσινιά της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που θα συνοδεύει για πάντα τη θλιβερή πολιτική σας παρουσία.

Τότε… θα είναι αργά για συγνώμες και για μεταμέλειες….
Τότε… θα λογοδοτήσετε στον Ελληνικό λαό με την αυστηρότητα που θα πρέπει να λογοδοτούν οι δυνάμεις κατοχής σε κάθε τόπο.
Τότε… έλεος για σας δε θα υπάρχει γιατί υπήρξατε αμετανόητοι και πεισματικά αδιάφοροι για το έγκλημα σε βάρος του Ελληνισμού.

Και η κρίση του ελληνικού λαού θα είναι πρώτα για σας αμείλικτη, όπως επιβάλλεται να είναι για κάθε εφιάλτη, και μετά για τους ίδιους τους εισβολείς και τους πατρώνες του.

Τα υποτιθέμενα ανθρωποκεντρικά σας κίνητρα, είναι μια μάσκα αποτυχημένη. Μια φάρσα. Μια απάτη για τον Ελληνικό λαό.

Μια μάσκα ανίκανη να κρύψει το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο των εφιαλτών που αποτελεί το αυγό του φιδιού στην Ελληνική κοινωνία.

Τις επόμενες μέρες θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να αποτρέψετε το έγκλημα και να συμπαραταχθείτε με τον Ελληνικό λαό, τις αγωνίες και τις ελπίδες του.

Είμαι η μοναδική σας ευκαιρία την οποία δε θα σας δώσει ξανά ούτε η ιστορία, ούτε η ζωή, ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η ελληνική κοινωνία.

Μια κοινωνία που δε διστάζετε να βαφτίζετε Ακροδεξιά, ρατσιστική ή απάνθρωπη, ενώ το μόνο που κάνει είναι να εμπνέεται από τα μεγάλα ιδανικά…
Των ηρώων της…
του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα…
Του αντιφασιστικού πολέμου…
Των εθνικών της επών…
Των δολοφονημένων αγωνιστών της για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική ανεξαρτησία.

Εμάς όλους αυτοί μας εμπνέουν…
Εσάς???

Η ζωή θα το δείξει…

Και η στάση σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";