Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

Εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στη Λάρισα

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας (ομιλία) κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς και απόδοσης ιθαγένειας.

Επίσης θα διατρανωθεί το πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα. Ομιλητές θα είναι η διακεκριμένη καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Τζάνη Μαρία, ο πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου ληστευθέντων πολιτών κ. Βασιλειάδης Βασίλειος, ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY κ. Χατζάρας Σπύρος και ο εκδότης της εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ, κ. Σάββας Χατζηπαρασκευάς. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους και δε θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

Μετά τιμής για το Δ.Σ Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";