Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Προπαγάνδα από ΔΟΛ με "δημοσκόπηση" της GPO του γνωστου Τ. Θεοδωρικάκου


Δημοσιεύουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ στοιχεία από τη "δημοσκόπηση" της γνωστής GPO που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη, με το παραπλανητικό τίτλο: "Σχεδόν 7 στους 10 ερωτώμενους τάσσονται υπερ της χορήγησης υπηκοότητας στα παιδιά των μεταναστών".

Πόσο έγκριτη είναι η GPO: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ GPO ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ!

2 σχόλια:

  1. 1.Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).


    2. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
    (Μακρυγιάννης);



    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????

    ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ?????

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ?????

    ΓΕΝΙΚΩΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσοχη προσπαθουν να μπλοκαρουν ολα τα blogs προσοχη ολοι 6-2-010 προπυλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";