Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Δείτε τι σημαίνει δημοσκόπηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους!!!!

Παραθέτουμε το κείμενο από την "έγκριτη" ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΡΥΠΙΑ
(Το κείμενο φυσικά είναι της Γεωργίας Δαμά!)

Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες υποστηρίζουν ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα δικαιούνται την ελληνική υπηκοότητα, διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη στο δικαίωμα ψήφου των μεταναστών, ενώ 28,1% των μεταναστών θεωρούν ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Αυτό προκύπτει από έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων καπα Research με δείγμα πανελλαδικά 1.281 Ελληνες και 530 μετανάστες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα:

τι έχουμε μέχρι εδώ;
καταρχάς (βασικότατο) εσκεμμένα μιλά για υπηκοότητα προκαλώντας σύγχιση και αποπροσανατολισμό ...γνωρίζοντας πως το νομοσχέδιο μιλά για ιθαγένεια!!!
ακόμη και αυτοί που απαντούν...είτε Έλληνες είτε λαθρομετανάστες μιλούν και αυτοί για υπηκοότητα -χωρίς να διευκρινίζονται οι προυποθέσεις παροχής της- και φυσικά δεν αναφέρονται σε ιθαγένεια!!!!!!!

και το βασικότερο από όλα η έρευνα έγινε με χρηματοδότηση από το ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα...η όπως λέει ο σοφός λαός "Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνά"

με τέτοιες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να πειστούν...γιατί τους έλληνες δεν μπορούν πλέον να τους πείσουν...πως συμφωνεί ο κόσμος με το ψηφοθηρικό και ακρως ανθελληνικό νομοσχέδιο!!!

δείτε περισσότερα εδώ

προσέξτε επίσης πόσα πράγματα έχουν με τρόπο αποκρύψει από τα γενικά συμπεράσματα του εισαγωγικού
αλλά αναγκαστικά τα παραθέτουν παρακάτω:

 • Η συντριπτική πλειονότητα (79,3%) των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλος, περισσότεροι του 50% των Ελλήνων θεωρούν την παρουσία των μεταναστών απειλή για τη χώρα
 • Σε ποσοστό 57,5% πιστεύουν ότι οι μετανάστες έχουν συμπιέσει τους μισθούς αυξάνοντας την ανεργία των Ελλήνων
 • Οτι οι μετανάστες αυξάνουν τη βία και την εγκληματικότητα απαντούν 74,5%
 • μόνον 28,1% των μεταναστών χαρακτηρίζουν ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων
 • Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες πιστεύουν ότι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα
ακόμη και αυτά που πληρώνουν για να τα χρησιμοποιήσουν κατα το δοκούν δεν τους βγαίνουν!!!!
και για να δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία αυτά τα αποτελέσματα...φανταστείτε πόσο μεγαλύτερα είναι τα πραγματικά!

πηγή

4 σχόλια:

 1. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!! ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ???
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΦΥΛΑΣΕΙ.
  Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΑΥΘΥΝΤΩΝ!
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΟΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-1-2010 ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΝΕΤ ΩΡΑ 13:00 (?)ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΥΦΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΡΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΔΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΙΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";