Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ

Η Νέα Δημοκρατία χρεώνεται την …Παυλοπούλειο ντροπή του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, και τη χρεώνεται στο σύνολό της.

Μπορεί τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ να επιχειρούν κακότεχνα τα ταυτίσουν με το ΛΑ.Ο.Σ την καθολική λαϊκή αντίθεση στα νεοταξίτικα σχέδια αφανισμού της Ελλάδας, αλλά είναι και αυτό μέρος ενός σχεδίου κατασυκοφάντησης και υπονόμευσης του πιο όμορφου αγώνα που δίνει σύσσωμος και αποφασισμένος ολόκληρος ο Ελληνικός λαός για την υπεράσπιση της πατρίδας του από τον ξένο εισβολέα και τους ντόπιους αβανταδόρους του…




Μπορεί επίσης αυτή η συντονισμένη προσπάθεια ταύτισης, να αποβλέπει στην ενεργοποίηση των αντικαρατζαφερικών αντανακλαστικών της Νέας Δημοκρατίας με στόχο τον πολιτικό της παροπλισμό, αλλά το πρόβλημα και η ρετσινιά, χρεώνεται καθ ολοκληρίαν σ αυτόν που ενδίδει σ αυτές τις ολέθριες πιέσεις. Και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, είναι υπεύθυνη, υπόλογη και έκθετη, γιατί βιάστηκε να γυρίσει την πλάτη στους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της, στην πατριωτική τους ελπίδα, και μέσω αυτών στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.




Η Ελλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς κατοχής. Και σ αυτή την κατοχή επιχειρείται να προσδώσουν στοιχεία νομιμότητας.

Απέναντι σ αυτή την ανήθικη επίθεση κανείς δε δικαιούται να σιωπά…
Κανείς δε δικαιούται να πατάει σε δύο βάρκες…
Και πολύ περισσότερο κανείς δεν δικαιούται εν τέλει να υποκύπτει στις κατευθυνόμενες πιέσεις, σε φοβικά σύνδρομα, και σε γενικόλογα «αντί» αντανακλαστικά, που αποκαλύπτουν έλλειψη ευθύνης και σαφούς πολιτικής κατεύθυνσης.

Η Νέα Δημοκρατία, δε θα βρει σανίδα σωτηρίας μέσα από την αντιφατικότητα και τις αντιθέσεις της.

Η Νέα Δημοκρατία χρεώνεται την …Παυλοπούλειο ντροπή του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, και τη χρεώνεται στο σύνολό της.

Κανένας ηγέτης δε δικαιούται να ταμπουρώνεται πίσω από «κύκλους» συνεργατών και την κατευθυνόμενη ασάφεια της αφωνίας. Όλα δείχνουν πως η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε γι ακόμη μια φορά τους Παυλόπουλους. Κι όταν επιλέγεις να ταυτιζεσαι με τους Παυλόπουλους, δε μπορείς να ανταμώνεις στις διαδρομές της αλήθειας και της ελπίδας με το λαό σου.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, και καταιγιστικές.
Ο λαός ξεσηκώνεται, η φωτιά της αντίστασης στον αφελληνισμό της ελληνικής κοινωνίας ανάβει.

Κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει τις επόμενες ημέρες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο λαός θα αντισταθεί…
Το βέβαιον είναι ότι αυτή την πατρίδα δε θα την παραδώσουμε…

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την επιλογή του. Κλείνοντας το μάτι στον Παυλόπουλο, γύρισε την πλάτη στον Ελληνικό λαό.

Αυτοί οι ηγέτες είναι απρόθυμοι και ανίκανοι να διδαχτούν, αδύναμοι να διαχειριστούν ακόμη και τις δάφνες της επιτυχίας που τους χαρίστηκε.

Αυτός ο λαός όμως θα τραβήξει μπροστά και καθείς από αυτούς…εφ ω ετάχθη…



ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

2 σχόλια:

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";