Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Φασίστες, Φασίστες παντού!!!


''Φασίστες'' που μιλούν για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των Κυπρίων και των Βορειοηπειρωτών.
''Φασίστες'' που ζητούν εφαρμογή του Συντάγματος.
''Φασίστες'' που ζητούν δημοψήφισμα.
''Φασίστες'' που μιλούν για το αύριο συναισθανόμεναι τι έρχεται.
''Φασίστες'' που θέλουν ο κυρίαρχος λαός να ορίζει τις τύχες του τόπου του κι όχι οι πληρωμένοι από μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών εισβολείς.

Γεμίσαμε ''φασισταριά''!!!!

''Φασίστας'' ο Θεοδωράκης, ''Φασίστας'' ο Παπαθεμελής, ''Φασίστας'' ο Κατσανέβας, ''Φασίστας'' ο Μαρξ λέγοντας ότι:
''Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών απο τους εργοδότες είναι η διαιώνηση της σκλαβιας''
κι ο Έγκελς που έλεγε τα ίδια και χειρότερα για τους Ιρλανδούς εργάτες εδώ

''Φασίστες'' είναι τέλος η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που συμφωνεί να μην δωθεί το δικαίωμα σε εισβολείς να ορίζουν τα του οίκου μας εξωμοιώνοντας τους, με τους νόμιμους ιδιοκτήτες αυτής της γης που οι πατεράδες και οι παππούδες μας έχυσαν το αίμα τους για να ναι λέυτερη.

Αν οι παραπάνω είναι Φασίστες εγώ δηλώνω μπασίστας!!!


egersis

1 σχόλιο:

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";