Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή στους συντρόφους του Κ.Κ.Ε

Γράφει ο Τάκης Χατζηπαράσχου

Αγαπητοί σύντροφοι του ΚΚΕ.

Το 2008 για την ευρωσυνθήκη, ήταν παλλαϊκό το αίτημα για δημοψήφισμα.

Το υπέγραφαν και προσωπικότητες, λέει ο ριζοσπάστης!!!


Σήμερα που ο Ελληνικός λαός υπογράφει το αίτημα για δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας, αυτό δεν είναι παλλαϊκό αίτημα;

Φυσικά οι προσωπικότητες που ζητούσαν τότε να εκφραστεί ο λαός, σήμερα λιποτακτούν από μια τέτοια απαίτηση, όπως λιποτάκτησαν και από άλλα παλλαϊκά αιτήματα και διαμαρτυρίες, για παράδειγμα αυτή των τελών κυκλοφορίας.

Αλήθεια ρε σύντροφοι του ΚΚΕ οι ‘προσωπικότητες’ έχουν μεγαλύτερη αξία από έναν προλετάριο; Και από πότε;

Σήμερα η ηγεσία του ΚΚΕ ζητάει να συναποφασίζει ο λαός μαζί με τους εισβολείς της πατρίδας μας, για αυτήν τη πατρίδα που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους, για να αποφασίζουν οι Έλληνες για το μέλλον της.

Συντάσσετε δηλαδή με τις αποφάσεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας, όπως τότε, που ειρωνευόταν τις ‘λαοσυνάξεις’ για το θρήσκευμα.

Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς και όχι πρόσφυγες όπως ψευδώς τους παρουσιάζει η ηγεσία του ΚΚΕ, ούτε είναι ταξικά αδέρφια γιατί ήρθαν να προσφέρουν ποιο φθηνό μίσθιο στους καπιταλιστές, γκρεμίζοντας όλες τις εργατικές κατακτήσεις και διαλύοντας παράλληλα και τις υποδομές της χώρας, που οι προγονοί μας έστησαν με ιδρώτα και αίμα, για εμάς και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Σήμερα το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό συνονθύλευμα, επιχειρεί να αντικαταστήσει το λαό της Ελλάδας, και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν λιποτακτεί απλά από τη μάχη με τον ιμπεριαλισμό… υποστηρίζει τον ιμπεριαλισμό.

Μόνο και μόνο η βίαιη νόθευση της Ελληνικής κοινωνίας από εισαγόμενους σκλάβους, ήταν αρκετή για να κατεβάσει το ΚΚΕ το λαό του στο δρόμο.

Και όμως, τα στελέχη του ΚΚΕ πρωτοστάτησαν στην εκδίωξη των Ελλήνων από τους χώρους δουλειάς και στην αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες, όπως και στη διάλυση των συνδικάτων.

Που είναι εκείνο το φοβερό συνδικάτο οικοδόμων;

Η ηγεσία του ΚΚΕ εδώ και χρόνια ζητά τη νόθευση του εκλογικού σώματος με λαθρομετανάστες-εισβολείς, λες και είναι αριστερή πρακτική η νόθευση του εκλογικού σώματος με εισαγομένους ψηφοφόρους.

Μόνο που η νόθευση του εκλογικού σώματος έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια με τις αντισυνταγματικές και παράνομες ελληνοποιήσεις, και όμως κανείς δεν είπε κουβέντα, ούτε το ΚΚΕ ούτε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί;

Αν ήταν σωστή κίνηση της πολιτείας, γιατί δεν βγήκαν ανοιχτά να το επικροτήσουν;

Αντίθετα ενώ το γνώριζαν, το απέκρυψαν από το λαό.

Τώρα που το 80% του λαού έχει ξεσηκωθεί για τη μαζική νόθευση των Ελλήνων πολιτών, βγαίνουν οι αριστεροί φωστήρες και καταγγέλλουν το λαό ως φασίστα και ρατσιστή…

Αλήθεια σύντροφοι του ΚΚΕ είναι αριστερή ή κομουνιστική πρακτική να βρίζεις το λαό; Και από πότε;

Για τα στελέχη του ΚΚΕ δεν είναι η πρώτη φορά…

Το Μάη του 2009 είχαν απαιτήσει από τους εργαζόμενους, να εναντιωθούν στους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα. (ριζοσπάστης 7 Μάη 2009)

Και όμως για την ευρωσυνθήκη ζητούσαν δημοψήφισμα, σε όλα τα άλλα… ότι πει η νέα τάξη.

Αλήθεια τι έκρυβε το ευρωσύνταγμα και δεν το ήθελαν τα στελέχη του ΚΚΕ;

Είναι πολύ απλό, όποιος πρόβαλε εμπόδια στις επιταγές των πολυεθνικών,

για πρώτη φάση θα του έκοβαν τη χρηματοδότηση και σε δεύτερη φάση η σύλληψη και μεταφορά σε κάποιο Γκουαντάναμο για προδοσία και στάση, και μάλιστα χωρίς δίκη!!!

Με αυτό τον τρόπο, οι πολυεθνικές, πέταγαν έξω από τη πίτα τους χαφιέδες των εργατών με συνοπτικές διαδικασίες!

Να γιατί τότε, ήταν παλλαϊκό αίτημα το δημοψήφισμα.

Να θυμίσουμε στους συντρόφους του ΚΚΕ ότι για τις ταυτότητες, είχαν μαζευτεί περίπου τέσσερα εκατομμύρια υπογραφές που ζητούσαν δημοψήφισμα.

Και όμως μέσα από το ριζοσπάστη τα στελέχη του ΚΚΕ ειρωνεύτηκαν αυτή τη λαϊκή απαίτηση (ριζοσπάστης 5 Γενάρη 2001)

Τώρα για την Ιθαγένεια ευκαιρίας, είναι περισσότεροι οι Έλληνες πολίτες που ξεσηκώνονται…

Τότε για τις ταυτότητες ήταν λαοσύναξη και λαϊκό βάπτισμα.

Τώρα είναι φασιστική και ρατσιστική απειλή ο Έλληνας…

Προσέξτε σύντροφοι του ΚΚΕ… όχι οι αλλοδαποί εισβολείς… αλλά ο Έλληνας που δέχεται την επίθεση μέσα στο σπίτι του!!!

Σύντροφε του ΚΚΕ μήπως… λέω μήπως, ήρθε η ώρα να τους γυρίσεις τη πλάτη;

Μήπως ήρθε η ώρα να αμυνθείς για την οικογένειά σου και το μέλλον της;

Αναλογίσου σύντροφε του ΚΚΕ τους λόγους που τους οδήγησαν να σου κρύψουν τα κείμενα της Πρώτης Εργατικής Διεθνούς κα το λόγο του Βελουχιώτη στη Λαμία.

Σύντροφε γύρισέ τους την πλάτη, η θέση σου είναι με το λαό.

Τάσος Χατζηπαράσχου

1 σχόλιο:

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";