Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση, σπρωγμένη από τις παρασκηνιακές δεσμεύσεις της, χαλιναγωγούμενη από ντόπια και ξένα κέντρα που επιδιώκουν την επαναχάραξη του κοινωνικού χάρτη της Ευρώπης, και εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα από τις απερίσκεπτες υποσχέσεις της στην πλέον επικίνδυνη και αποφασισμένη ομάδα των αλλοδαπών εισβολέων, είναι αποφασισμένη να αγνοήσει την καθολική λαϊκή αντίθεση και την κατακραυγή της Ελληνικής κοινωνίας, και να προχωρήσει στην άνευ όρων παράδοση της πατρίδας μας στον εφιαλτικό και κατευθυνόμενο εισβολέα.

Αυτός ο «όρκος ντροπής», αυτή η πορεία υποταγής, και οι ολέθριες θεσμικές αλλαγές που δρομολογούνται για να επισφραγίσουν το έγκλημα, δε συνιστούν τυχαία γεγονότα.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελλάδα μπήκε στο μάτι του κυκλώνα και καθίσταται επικίνδυνο θέατρο κοινωνικής αποδιάρθρωσης για λόγους που είναι σαφείς, συγκεκριμένοι και εντάσσονται σ έναν γενικότερο σχεδιασμό, που θα ξημερώσει μαύρες μέρες για ολόκληρη την Ευρώπη.

1. Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ, την καθιστά εκ των πραγμάτων το σταυροδρόμι συνάντησης δύο αντιμαχόμενων πολιτισμών. Κι αυτό το στοιχείο στις μέρες μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, με δεδομένη την ηγεμονική αντίληψη της Τουρκίας που αποτελεί και κυρίαρχη λογική στην Τουρκική εξωτερική πολιτική. Επιχειρείται συστηματικά ν αποτελέσει η Ελλάδα τη χοάνη της πολιτισμικής διήθησης, με στόχο την πολιτισμική άλωση της Ευρώπης.


2. Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, σε μια ευρύτερη περιοχή στην οποία η ειρήνη κάθε άλλο παρά εδραιωμένη μπορεί να θεωρηθεί, αποτελεί μια πρόκληση στη σκακιέρα των εθνικών αντιπαραθέσεων, η οποία καθίσταται και πολλαπλά επικινδυνότερη, στο βαθμό που θα μπολιάζεται και με στοιχεία θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Από την άποψη αυτή, για τους ενορχηστρωτές αυτών των σεναρίων, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως θέατρο μέσα στο οποίο οι αλλότριες εθνικές διεκδικήσεις στην αλληλεπίδρασή τους με το θρησκευτικό φονταμενταλισμό, θα μπορούν υπό προϋποθέσεις να ανάψουν τη σπίθα του ολέθρου στα Βαλκάνια και κατ επέκταση στην υπόλοιπη Ευρώπη, με δυσκολοξεπέραστες συνέπειες για το σύνολο των λαών.

3. Η ΑΜΙΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ, αποτελεί «κόκκινο πανί» και η αποδυνάμωσή του συνιστά στόχο πρώτης προτεραιότητας από τους εμπνευστές και οργανωτές αυτών των επικίνδυνων σχεδιασμών.

Η συνισταμένη αυτών των παραμέτρων, ερμηνεύει και με σαφή τρόπο την αρτιότητα στην οργάνωση αυτής της ανθελληνικής επίθεσης.

Επιστράτευσαν θεσμούς, προσωπικότητες, πανεπιστημιακούς, ιδεολογήματα, φορείς και ένα πολιτικό σύστημα καθ όλα ένοχο, διεφθαρμένο και υποτακτικό, και έθεσαν σ εφαρμογή το εφιαλτικό τους σχέδιο με στόχο την ΑΛΩΣΗ της ψυχής και τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ της ελληνικής κοινωνίας, πριν περάσουν στην γενικευμένη έφοδο.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο οφείλουμε να αντισταθούμε.
Δεν χωρά η παραμικρή καθυστέρηση στη διαδικασία αφύπνισης του Ελληνικού λαού.
Η καθολική αντίσταση πρέπει να ξεκινήσει τώρα πριν προλάβουν ν ανοίξουν τις πύλες της κολάσεως για την Ελλάδα.

Δεν έχουν τίποτε μαζί τους παρά μόνο τους μηχανισμούς, τους φόβους και τις ενοχές τους.
Έχουμε μαζί μας τα πάντα. Τον αποφασισμένο Ελληνικό λαό. Το παρελθόν και την ιστορία μας που μας διδάσκει. Και πάνω απ όλα έχουμε την αδούλωτη Ελληνική ψυχή που δε θα τους τη χαρίσουμε.

Η φωνή του Μίκη Θεοδωράκη, είναι η φωνή όλων μας. Η φωνή της ιστορίας μας και του μέλλοντός μας ταυτόχρονα. Ας την ακούσουμε και ας την μετατρέψουμε σε δύναμη και απόφαση ψυχής.

Η φωνή του Αμβρόσιου, είναι η φωνή της αλήθειας. Η φωνή της εκκλησιαστικής αυθεντικότητας, η φωνή του ποιμένα που δεν παραιτήθηκε, που δεν αλλοτριώθηκε, που δεν προσκύνησε, που συνεχίζει να κρατά το κερί αναμμένο.

Αυτός ο ιεράρχης, έχει χρέος να ξεβολέψει και άλλους ιεράρχες από τις αναπαυτικές πολυθρόνες τους.
Αυτός ο ιεράρχης έχει χρέος να μην ξαναβυθιστεί στη σιωπή.
Εχει χρέος να ξεσηκώσει το ποίμνιό του, και αυτός ο ξεσηκωμός να γίνει ντόμινο και στην τελευταίο εκκλησάκι της ελληνικής γης, για να αφυπνίσει τους πάντες.

Η φωνή αγανάκτησης πρέπει να καταστεί αδιαφιλονίκητο αίτημα όλων.

Το αίτημα πρέπει να καταστεί τελεσίγραφο για τους άθλιους που μας κυβερνούν.

Η οργή να γίνει ποτάμι αντίστασης.

Αυτός ο λαός έχει μονάχα μια επιλογή. Να πάρει την τύχη του στα χέρια του και μαζί να πάρει στα χέρια του και την τύχη της πατρίδας.

Τρομάξτε τους… Τσακίστε τους… Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας.

Ξεβολέψτε τους παπάδες από τις χοντροκώλες πολυθρόνες τους και βάλτε τους να μιλήσουν στο λαό με τη γλώσσα της αλήθειας.

Ο αγώνας για ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ τώρα αρχίζει. Κι αυτός ο αγώνας δεν πρέπει να είναι μονοσήμαντος. Τα σχέδια τους είναι πολυμέτωπα και επιμελώς οργανωμένα. Αντίστοιχη πρέπει να είναι και η δική μας απάντηση.

Χωρίς εφησυχασμούς… χωρίς αυταπάτες… χωρίς επικίνδυνη αυτάρκεια… χωρίς αλληθωρίσματα στο καρότο γιατί το μαστίγιο πάντα παραμονεύει.

Θα τους το βάλουμε εκεί που πρέπει ή θα κιοτέψουμε? Ας απαντήσει ο καθένας από μας στον εαυτό του.
Κι ας καταστήσει ο Αμβρόσιος τους υπόλοιπους ιεράρχες υποχρεωμένους να απαντήσουν στο ανάλογο δίλημμα.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ σ αυτόν τον αγώνα θα μπει μπροστά την επόμενη περίοδο.

Καλό είναι σ αυτόν τον αγώνα να είμαστε όλοι μπροστά.
Ολοι μας πρώτοι.
Δεν υπάρχει δεύτερη και τρίτη θέση σ αυτόν τον αγώνα, αν θέλουμε να είναι νικητής ο λαός και όχι εκείνοι που επιβουλεύονται την πατρίδα του.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";