Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΟΤΑΝ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ???

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.

1. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ «ΝΟΜΙΜΩΝ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:
Κοροϊδεύουν την κοινωνία. Και την κοροϊδεύουν «ψιλό γαζί».
Νόμιμος μετανάστης είναι μόνον αυτός που εισήλθε στην Ελλάδα νόμιμα. Με νόμιμο ταξιδιωτικό έγγραφο δηλαδή (διαβατήριο) και με νόμιμη βίζα εισόδου. Όλοι οι υπόλοιποι μηδενός εξαιρουμένου είναι παράνομοι και ως εκ τούτου παράνομη είναι και η διαδικασία που ακολουθήθηκε και οδήγησε στην εξ ίσου παράνομη «νομιμοποίησή» τους.Γράφει ο reporto

ΡΩΤΑΜΕ και φυσικά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Είναι ή δεν είναι εξ ορισμού παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα μιας κυρίαρχης χώρας και εισέρχεται σ αυτήν ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ???
Είναι ή δεν είναι παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος στερείται βίζας κατά την είσοδό του στη χώρα έστω και αν δε στερείται επίσημου ταξιδιωτικού εγγράφου (διαβατηρίου)???
Συνιστά η δε συνιστά παράνομη πράξη η αυθαίρετη νομιμοποίηση του παρανομούντος ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα της χώρας δηλαδή την Ελληνική επικράτεια???
Για ποιους νόμιμους μετανάστες μιλάτε λοιπόν???

2. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Ποιάς νομιμοποίησης???
Με ποιά διαδικασία νομιμοποιήθηκαν οι ορδές των μουσουλμάνων εισβολέων που κατέκλυσαν τη χώρα κατευθυνόμενοι από το τουρκικό καθεστώς???
Με ποιο ταξιδιωτικό έγγραφο πιστοποιήθηκε η ταυτοπροσωπία και η χώρα προέλευσής τους???
Από ποιόν ζητήθηκε να προσκομίσει πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας από την πρεσβεία της χώρας του προκειμένου οι ελληνικές αρχές να έχουν σαφή γνώση της ταυτότητας του «νομιμοποιούμενου» λαθρομετανάστη???
Ποια δημόσια υπηρεσία ξέρει πως λέγονται πραγματικά, ποιο ποινικό παρελθόν έχουν και από πού κρατάει η σκούφια τους, όλων αυτών που σήμερα εμφανίζονται ως «νομιμοποιημένοι???

Δεκάδες καταγγελίες εκκρεμούν για παραμάγαζα παράνομων νομιμοποιήσεων σε Δήμους και Νομαρχίες.

Ποιος τις διερεύνησε???
Τι προέκυψε από την έρευνα???
Ποια πλασματική νομιμοποίηση ακυρώθηκε και πότε???

3. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ:
Ας αναρωτηθούμε πριν απ όλα για το αν και κατά πόσο συνάδει με την ευαισθησία όσων το επικαλούνται αυτό το παραμύθι, με την άρση του «απαγορευτικού» για την πολιτογράφηση εκείνων που έχουν συλληφθεί για δουλεμπόριο.

Δηλαδή για το τσαλάκωμα του πρώτιστου ανθρωπίνου δικαιώματος που είναι αυτό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταστεί εμπόρευμα και πηγή πλουτισμού.

Γιατί κύριοι δήθεν ευαίσθητοι, αντί να επιβάλετε τις αυστηρότερες των ποινών, αποφασίσατε να επιτρέψετε την πολιτογράφηση ακόμη και των δουλεμπόρων???
Είναι αυτό ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο πρέπει να προστατευθεί???
Είναι το παραβιασμένο ανθρώπινο δικαίωμα των εξαθλιωμένων, ένα πταίσμα το οποίο αξίζει να προσπεραστεί???

Αλλά και παρακάτω…

Προκύπτει άραγε από κάποιον διεθνή κανόνα δικαίου πως συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα του εισβολέα να συναποφασίζω εγώ και ο εισβολέας για το μέλλον του τόπου μου???
Πόνεσε αυτός για τον τόπο μου για να δικαιούται να αποφασίζει μαζί με μένα για το μέλλον του και για τη ζωή μου???
Εμπνεύστηκε αυτός ο εισβολέας από τα ιδανικά και τα οράματα των προγόνων μου???
Πλήρωσε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία που εσείς χρεοκοπήσατε???
Κατέβαλε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια φορολογικές εισφορές στο κράτος που θέλετε να του χαρίσετε αφού πρώτα φροντίσατε να το έχετε χρεοκοπήσει και αυτό???
Άφησε στην εθνική οικονομία έστω ένα ευρώ από τα μαύρα και αφορολόγητα έσοδα που εισέπραξε όσα χρόνια βιάζει αυτή την πατρίδα, ή μήπως πλούτισε μ αυτά τα μαύρα λεφτά τις τράπεζες όπου γης, και πάντως πλην Ελλάδας???
Πως μπορείτε λοιπόν ανερυθρίαστα να λέτε πως ο λαθρομετανάστης συνέβαλε στην ανάπτυξη και την Εθνική μας οικονομία???
Από πού λοιπόν προκύπτει πως το ανθρώπινό του δικαίωμα στη ζωή…
το ανθρώπινό του δικαίωμα στην υγεία, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν…
το δικαίωμα του στη μόρφωση, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν…
από πού προκύπτει πως όλα αυτά τα επιμέρους δικαιώματα ( που όμως συνυπάρχουν με υποχρεώσεις) ταυτίζονται με τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη???

Αλλά ας προχωρήσουμε και ακόμη παρακάτω…

Σ αυτή τη ζωή υπάρχουν άραγε μόνο ανθρώπινα δικαιώματα???
Ανθρώπινες υποχρεώσεις υπάρχουν για τους εισβολείς???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη ζωή μου υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη γειτονιά που γεννήθηκα υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους στο σεβασμό της νομιμότητας υπάρχει???
Υπάρχει μήπως η υποχρέωσή τους να σεβαστούν τις πολιτισμικές και άλλες αξίες της χώρας που τους φιλοξενεί???
Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να εισφέρουν στην υγεία την οποία θέλουν να απολαμβάνουν για να τη στερείται ο ιθαγενής πληθυσμός???
Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να συνεισφέρουν στον κρατικό νταβατζή που ακούει στο όνομα ΕΦΟΡΙΑ???

Για όλες αυτές και για δεκάδες άλλες ανθρώπινες υποχρεώσεις, τι έχετε να πείτε κύριοι ανοιχτοχέρηδες που αρχίσατε να μοιράζετε την πατρίδα λες και την πήρατε προίκα από τον πατέρα σας ενώ δεν είστε τίποτε περισσότερο από σώγαμπροι της εξουσίας???


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

1. Πουλάτε την Ελλάδα κι αυτό είναι ανέντιμο και ανεπίτρεπτο γι αυτό και δε θα σας περάσει…

2. Βγάζετε στο σφυρί τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, κι αυτό συνιστά παραβίαση του Συντάγματος και πολιτική εκτροπή, γι αυτό και θα κριθείτε.

Και η κρίση του Ελληνικού λαού θα είναι και ΑΥΣΤΗΡΗ και ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ…

3. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε παρανόμους. Και το χειρότερο… επιχειρείτε να Ελληνοποιήσετε εισβολείς, κι αυτό είναι ανέντιμο απέναντι στην πατρίδα που ορκιστήκατε να υπηρετείτε…

4. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε την παράνομη «νομιμοποίηση» των εισβολέων. Κανείς τους δεν είναι νόμιμος γιατί στερούνται όλοι νομίμων εγγράφων. Κανείς τους δεν νομιμοποιήθηκε νόμιμα γιατί από κανέναν δε ζητήθηκε να αποδείξει την ταυτότητα, τη μη παραβατικότητα, ούτε καν τη χώρα προέλευσής του

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ.

Ρωτάμε…

1. Τι θα κάνετε αύριο όταν η Ελληνοποιημένη παρανομία σας, θα απαιτεί διδασκαλία της Αφγανικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολειά???

2. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα απαιτεί στο όνομα των «ανθρωπίνων της δικαιωμάτων» να ανοικοδομηθεί Τζαμί στη γειτονιά που γεννηθήκαμε???

3. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα έρθει αντιμέτωπη με την αθώα παιδική αφέλεια που ενδέχεται να εκδηλωθεί με ένθεν και ένθεν πειράγματα στα Ελληνικά σχολειά???


4. Πως τολμάτε να φέρετε τα παιδιά της Ελλάδας αντιμέτωπα με ον ισλαμικό φονταμενταλισμό μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, ελληνοποιώντας την κατάπτυστη παρανομία σας???

5. Τι θα κάνετε αύριο όταν ο παράνομα ελληνοποιημένος ισλαμιστής αρχίσει να ενοχλείται από το χτύπημα της καμπάνας των εκκλησιών μας στη γειτονιά???

6. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας, αρχίσει να απαιτεί ποσοστώσεις στη δημόσια διοίκηση με στόχο την καθολικότερη άλωση του κρατικού μηχανισμού στο σύνολό του???

7. Τι θα κάνετε αύριο όταν η απερίσκεπτη πολιτική σας θα φέρει αίμα και θάνατο στους δρόμους και τις γειτονιές της Ελλάδας???

8. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ???

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

5 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ, http://mkka.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
  (Μακρυγιάννης);

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

  Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

  Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

  Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

  Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

  Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

  Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

  Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

  Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

  Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

  Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

  Είναι υπόλογοι έναντι του λαού και του Έθνους

  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


  ETHEROVAMON


  Αν το ΠΑΣΟΚ πει όχι στο δημοψήφισμα και καταθέσει στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την απόδοση Ιθαγένειας στους μετανάστες τι θα κάνουμε;

  Το καθήκον μας ως Έλληνες πολίτες κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
  Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
  και το Άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος:
  Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποια απερίσκεπτη πολιτική τους; Αφού αυτό ακριβώς εξυπηρετούν!
  Σάμπως δεν έχει ήδη αρχίσει να χύνεται αίμα και να κυκλοφορεί ο θάνατος στις γειτονιές και τους δρόμους της Ελλάδας;

  ΥΓ. Σας έχω στείλει, εδώ και πολλές μέρες, τα στοιχεία του ιστολόγιού μου για να προστεθεί στον κατάλογο όσων ζητάνε το δημοψήφισμα, αλλά δεν το βλέπω να εμφανίζεται. Μήπως μπορείτε να το φροντίσετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δράση για το μεταναστευτικό και… απειλές για λυντσαρίσματα!

  http://alturl.com/kqpp

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";