Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

Οι "ακροδεξιοί" & "φασίστες" Ισλανδοί ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επειδή το ζήτησε ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ του λαού!

Δ ιαβάστε την ενδιαφέρουσα είδηση:

"Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ισλανδία σχετικά με την πληρωμή αποζημιώσεων ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ στη Βρετανία και την Ολλανδία, μετά την κατάρρευση τραπεζών το 2008, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας.

Ο πρόεδρος Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον δήλωσε ότι δεν θα υπογράψει το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που προέβλεπε την πληρωμή 5 δισ.δολαρίων στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Ολλανδίας, οι οποίες αποζημίωσαν τους καταναλωτές που είχαν καταθέσει τις αποταμιεύσεις στο πρόγραμμα Icesave.

Η τράπεζα Landsbanki, που διαχειριζόταν τους λογαριασμούς Icesave, κατέρρευσε στη διάρκεια της τραπεζικής κρίσης του 2008.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο το Δεκέμβριο, αλλά μεγάλη μερίδα των πολιτών έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τις αποζημιώσεις.

Χθες, ο Ισλανδός πρόεδρος έλαβε έγγραφο διαμαρτυρίας εναντίον του νομοσχεδίου, το οποίο υπέγραφε το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας.

«Είναι δουλειά του προέδρου να εξασφαλίζει ότι η βούληση του λαού εισακούεται… Το δημοψήφισμα να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό», όπως ανακοίνωσε."


Αυτή λοιπόν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απολαμβάνουν οι Ισλανδοί,οι Ελβετοί και πολλοί άλλοι:ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Ενώ εμείς οι...δημοκράτες,θεωρούμε φασιστικό,ρατσιστικό,ακροδεξιό,φοβικό κλπ να γίνει ένα δημοψήφισμα,μιας και ο λαός είναι "όχλος",που τον χρησιμοποιούμε μόνο για να μας ψηφίσει σαν τα προβατάκια!

Και μη μας πουν οι διάφοροι "δημοκράτες" πως ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ:η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία,να παίρνει πλέον μαθήματα από τους μακρινούς απογόνους των βάρβαρων Βίκινγκς!

πηγή


3 σχόλια:

 1. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει
  βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

  Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.
  Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

  Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

  Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

  Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

  Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

  Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

  Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

  Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται

  Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο

  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


  ETHEROVAMON

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα συλλαλητηρια και οι διαμαρτυριες πιστευετε οτι ειναι η λυση;
  Κατι ειναικαι αυτο αλλα οχι η απολυτη λυση.
  Καλο ειναι να ετοιμαζομαστε ολοι για τον 3ο γυρο
  καιμοταν χρειαστει να παρουμε και τα οπλα.
  Κρεμασμα θελουν ολοι τους και να αναλαβει τα ηνια της χωρας το Στρατευμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ορίστε ακόμα και αλλοδαποί συμφωνούν να γίνει ΔΗΜΟΨΊΦΙΣΜΑ.
  Τo παρακάτω σχόλιο μετανάστη το αλίευσα από το φασιστικο opengov/ypes και έχει ως εξής:  1. από STEEVE - — 31 Δεκεμβρίου 2009 @ 18:35
  Διαμένω μόνιμα 23 χρόνια στην Ελλάδα ως εξής:
  86- 92 νόμιμος, το 1991 μου αφαιρέθηκε το διαβατήριο από την χώρα καταγωγής μου.
  92- 98 παράνομος, δεν δέχτηκε η τότε Ελληνική Αστυνομία να παραλάβει αίτησή μου για άσυλο, με την αιτιολογία ότι δεν βγήκα από την Ελλάδα.
  98 εντάχθηκα στην διαδικασία νομιμοποίησης χωρίς διαβατήριο …έλαβα την πράσινη κάρτα το 2001 λίγο πριν λήξει…
  2001 πήγα να ανανεώσω την πράσινη κάρτα στον ΟΑΕΔ, μου είπαν ότι ήταν λάθος που το 1998 δέχτηκαν την αίτηση μου χωρίς διαβατήριο, και φυσικά δεν δικαιούμαι να υποβάλλω αίτηση για ανανέωση της πράσινης κάρτας, εν τω μεταξύ συνέχιζα να εργάζομαι και να πληρώνω κανονικά τις εισφορές μου.
  το 1999 όταν δεν δέχτηκε η εφορία να μου βγάλει ΑΦΜ, πήγα στον συνήγορο του πολίτη, ο συνήγορος μου είπε ότι κακός δεν δέχτηκαν να παραλάβουν την αίτηση μου για άσυλο, μεσολάβησε ο συνήγορος και
  το 2000, καταθέτω αίτηση ασύλου.
  Η αίτηση ασύλου απορρίφθηκε το 2001 με αιτιολογίες μεταξύ άλλων ότι διέθετα πράσινη κάρτα ( και ας τους έλεγα ότι η πράσινη κάρτα από μόνη της δεν επιτρέπει να πάρω ΑΦΜ από την εφορία, μου δώθηκε άδεια υπό ανοχή για ένα χρόνο.
  το 2003 είμαι ξανά παράνομος, μόνο που δεν το ήξερα ούτε εγώ, αφού κατέθεσα για ανανέωση του υπό ανοχής δελτίο ταυτότητας, και δεν πήρα ποτέ απάντηση.
  Αρχές του 2004, έμαθα ότι απορρίφθηκε και η αίτηση για υπό ανοχής δελτίο ταυτότητας…
  το 2004, Ιούλιος, το υπουργείο εσωτερικών παραλαμβάνει μία σειρά από δικαιολογητικά και μου εκδίδει βεβαίωση που γράφει ότι ισχύει μέχρι να ληφθεί απόφαση, απόφαση δεν λαμβάνεται ποτέ, μου είπαν ότι καταργείται αυτή η συγκεκριμένη διαδικασία γιατί ξεκινάει μία άλλη
  το 2005, ξαναμπαίνω στην καινούργια διαδικασία νομιμοποίησης αλλοδαπών, όλα από την αρχή, βοήθησε το υπουργείο εσωτερικών και ο συνήγορος του πολίτη με δεκάδες άμεσα τηλέφωνα για να ξεπεραστεί η έλλειψη διαβατηρίου…
  2005-2009 είμαι με μπλέ βεβαίωση ή απόφαση περιφεριάρχη, αδυνατώ να κάνω συναλλαγές με τις τράπεζες και το δημόσιο …κα,
  Για να ανόιξω λογαριασμό σε μία τράπεζα χρειάστηκαν τα εξής:
  - τουλάχιστον 4 τηλεφωνήματα από τον συνήγορο του πολίτη στην τράπεζα
  - τουλάχιστον 4 τηλεφωνήματα από το υπουργείο εσωτερικών στην τράπεζα
  - 6 μήνες συνεχής προσπάθειας…
  14 χρόνια προσπαθούσα να βγάλω άδεια γάμου, η απάντηση ήταν πάντα αρνητική από το Δήμο και την διεύθυνση αστικής κατάστασης του Υπ.Εσωτ
  Έχω ένα παιδί ενός χρόνου.
  Στους Έλληνες φίλους μου, συμμερίζομαι τις φοβίες και τις ανασφάλειες που νιώθουν, θεωρώ ότι αυτό το ζήτημα χρειάζεται περισσότερο χρόνο διαβούλευσης, κάποια άρθρα είναι στην σωστή κατεύθυνση, αλλά συμφωνώ να γίνει δημοψήφισμα.
  Σε ότι με αφορά, η κόπωση από τα 18 χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης καθημερινής ταλαιπωρίας, η σκέψη ότι μπορεί να με χρειαστεί το παιδί μου, και να μην μπορώ να τον φτάσω μ’εχει κουρελιάσει.

  ETHEROVAMON

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";