Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Aνίερη συμφωνία ΜΜΕ για την απόκρυψη της εθνικότητας των εγκληματιών

Για να αναλάβετε την ευθύνη για την βομβιστική σας επίθεση πληκτρολογείστε το 1.

Για να αναλάβετε την ευθύνη για την πιο πρόσφατη καταστροφή τράπεζας/δημόσιας υπηρεσίας/ιδιωτικής επειχήρησης πληκτρολογείστε το 2.

Για να αναλάβετε την ευθύνη για την πιο πρόσφατη δολοφονία αστυνομικού/ών πληκτρολογείστε το 3.

Για να ακούσετε αυτό το μηνυμα στα Urdu/Arabic/Turkce/Yamani/Somali/Suahili πληκτρολογείστε το 4.

Εάν είστε ντόπιος ιθαγενής και θέλετε βοήθεια, σας πληροφορούμε ότι η μισή Αστυνομική δύναμη είναι μέσα στον Κορυδαλλό επειδή ακούμπησε το αρκουδάκι ενός λαθρομετανάστη σε λάθος σημείο, και η υπόλοιπη προστατεύει τους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Ανθυπουφυπουργούς και λοιπούς Βουλευτές. Ο αριθμός αναμονής σας είναι 323517.

Επειδή η χρήση της Ελληνικής Γλώσσας στην Ελλάδα είναι φασιστική, από εδώ και πέρα το παρών μήνυμα θα μεταδίδεται στα Αγγλικά για να το καταλαβαίνουν όλοι οι πελάτες μας.

Thank you for calling the Ministry of Citizen Protection. We work 24/7 to protect all kinds of thieves, murderers, rapists, arsonists, terrorists and Mafiozi Internationale from the talons of the evil Police. You may rest assured that nobody will harm you and your Criminal Enterprise irrespective of your criminal history if you simply state that you are an illegal immigrant.

This message has been brought to you and paid by the average hard-working Greek taxpayer for whom we do not give a damn.

Σχόλιο του thespieys στο blog antinews.gr

O (ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";