Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010

ΔΟΛιος ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ???

Απολύτως καμιά.
Γιατί γι αυτούς, το να κουβεντιάζεις για την πατρίδα είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου. (ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ)
Συνιστά «απόσπαση της προσοχής» από τα ρεβεγιόν και τα κάλαντα των ημερών.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατί γι αυτούς, η εισβολή και κατοχή της πατρίδας συνιστά «αυτονόητη ανθρώπινη κατάκτηση»
Γιατί αυτοί εξοργίζονται με τον «πρόεδρο» όχι γιατί ξεπουλά τα ιερά και τα όσια της χώρας, αλλά γιατί αφήνει το περιθώριο σ όσους αντιστέκονται σ αυτό το ξεπούλημα να έχουν άποψη και το χειρότερο… να τολμούν και να την εκφράσουν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ???
Κάποιοι εκκολαπτόμενοι δημοσιογραφίσκοι, που δίνουν εξετάσεις στα ΔΟΛια αφεντικά για να αποσπάσουν το πιστοποιητικό της πολυπόθητης «νομιμοφροσύνης» ως διαβατήριο που θα τους κατοχυρώσει τα 700 ευρά αμοιβή και το προνόμιο να μοστράρουν σε μια στήλη εφημερίδας πουλώντας ακόμα και την ψυχή τους στο διάβολο.

Όχι κυρία Άννα Δαμιανίδη…
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σωστά το θέσατε.
Κάποιοι από μας γι αυτή την πατρίδα μοχθούν για να εμφανίζονται κάποια φτηνοτσούτσεκα πρόθυμα να αποδείξουν πως οι Νενέκοι ζουν ανάμεσά μας.
Σαφώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Διότι και τα δικά σας τα παιδιά για να οικοδομήσουν το αύριο αυτής της πατρίδας θα πρέπει να έχουν οράματα. Και δυστυχώς αυτά τα παιδιά δε θα τολμούν να νοιώσουν υπερηφάνεια για το ανθελληνικό ντελίριο της καλής τους μανούλας.
Γιατί εμείς θέλουμε κι αύριο τα κάλαντα να συνεχίσουν ν ακούγονται στις γειτονιές της πατρίδας μας και να μη σκεπάζει τα πρωινά και τις μέρες μας η φωνή του Μουεζίνη.


Όχι κυρία Άννα Δαμιανίδη…
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, γιατί σ αυτή την πατρίδα υπάρχει ακόμη φιλότιμο και ευθύνη.
Γιατί σ αυτή την πατρίδα κάποιοι από μας θα συνεχίσουν να κοιτάζουν το διπλανό τους στα μάτια χωρίς να αισθάνονται ντροπή και χωρίς να εισπράττουν αηδία και αποστροφή.
Γιατί εμείς σ αυτή την πατρίδα, επιμένουμε ν αγαπάμε κι τα δικά σας παιδιά εκτός από τα δικά μας που δε φιλοδοξούμε ή δεν αυταπατόμαστε πως θα βολευτούν ασφαλή σ έναν μικρόκοσμο που πλάσαμε στο μυαλό μας γιατί πρώτα πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάβολο.

Γιατί κάποιοι από μας συνεχίζουν να έχουν σαν ήρωες τους Γιαλοψούς και τους Ηλιάκηδες. Συνεχίζουν να τους κρατάνε πολύ ψηλά στο μυαλό και την καρδιά τους. Γιατί αυτοί ήταν οι πραγματικοί ήρωες και όχι τα πέτσινα αφεντικά και τα πλαστικά ιδανικά τους που κάποιοι άλλοι δουλικά προσκυνούν και καταδέχονται να διαφεντεύουν την ψυχή τους.

Γιατί κάποιοι από μας δε θα διστάσουν ν χύσουν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα κυρία Άννα Δαμιανίδη, την ώρα που κάποιοι άλλοι θα φορούν κουκούλα και θα συνεργάζονται ανοικτά με όσους την επιβουλεύονται.

Φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Άννα Δαμιανίδη. Γιατί κάποιοι από μας επιλέξαμε τα παιδιά μας να μην ντρέπονται για μας.

Γιατί κάποιοι από μας επιλέξαμε να κάνουμε και τα δικά σας παιδιά να αισθάνονται περήφανα για τη χώρα που τα γέννησε, κοιτώντας εμάς στα μάτια αφού δε θα μπορούν να αισθάνονται περήφανα για τις δουλικές απόψεις των δικών τους γονιών

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

5 σχόλια:

 1. Να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την λογοκρισία των Μ.Μ.Ε

  Επειδή η συστηματική παραπληροφόρηση, αποπληροφόρηση και αποχαύνωση του Ελληνικού Λαού από τα Μ.Μ.Ε δεν έχει πλέον όρια ,καλούμε την πολιτεία να επέμβει θεσμικά και τους φορείς και ελεύθερους πολιορκημένους Έλληνες να αντιδράσουμε οργανωμένα με κάθε νόμιμο μέσο.
  Αναλυτικότερα το θέμα έχει ως εξής :

  α)Το υπέρτατο αγαθό της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού πέραν το Κρατικών μέσων ενημέρωσης έχει παραχωρηθεί και σε ιδιώτες επενδυτές.
  β) Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του Κράτους και τις έχει δωρεάν παραχωρήσει στους εν λόγω επενδυτές ιδιόκτητων τηλεοπτικών καναλιών..
  γ) Και επειδή ο Ελληνικός Λαός πληρώνει την λειτουργία και των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε μέσω της αύξησης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που προκύπτει από την πληρωμή του διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου των επιχειρήσεων που παράγουν αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες προς Μ.Μ.Ε .

  2 .Μετά τα παραπάνω και δεδομένου ότι η πληροφόρηση του Ελληνικού λαού έχει καταστεί βαθιά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ καλούμε τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς που είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία των Μ.Μ.Ε να τηρήσουν τα νόμιμα και όπως το Σύνταγμα των Ελλήνων ορίζει επιφυλασσόμενος της άσκησης παντός νόμιμου δικαιώματος ώστε η πληροφόρηση του Λαού να είναι πλουραλιστική και να μην αποκρύπτονται ,διαστρεβλώνονται τα γεγονότα.

  Υ.Γ Έχω αναγκασθεί να λαμβάνω ενημέρωση μόνο από μικρούς δίαυλους και blogs που είναι κατά πολύ περισσότερο αντικειμενικοί και πλουραλιστικοί.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ BLOGS ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (αν και εκτιμώ ότι είναι πρόβλημα όλων μας )

  ETHEROVAMON

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άννα Δαμιανίδη… Αξιος ο μισθός σας!!!!!

  Κάτω οι νεο φασίστες της ανοικτής Κοινωνίας και του Εθνομηδενισμού.
  Ακου δεν πρέπει να ρωτάτε ο λαός και μάλιστα σε πολιτικές που αλλαζουν την ταυτοτητά του???
  Ρε ουστττττ!!!! ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πες τα Χρυσόστομε.
  Έχεις απόλυτο δίκιο.
  Μπείτε μπροστά κι θα ακολουθήσουν πλήθη, όχι άλλες εθνικές παραχωρήσεις από τους δοσίλογους πολιτικούς.
  Η πατρίδα τώρα μας χρειάζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άσχετο. Δεν βλέπω αριστερά τις http://www.e-grammes.gr Κι όμως, συμμετέχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εντάξει το βάλαμε και συγγνώμη για την παράλειψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";