Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ


Δεν επιλέξαμε το δρόμο της απανθρωπιάς. Επιλέξαμε το δρόμο της αλήθειας.

Δεν επιλέξαμε το δρόμο της ανέξοδης κριτικής. Επιλέξαμε το δρόμο της κοπιαστικής δράσης για ν ανατρέψουμε τα πιο επικίνδυνα σχέδια.

Δεν επιλέξαμε την κραυγή της κουκούλας. Επιλέξαμε να επιστρατεύσουμε όλη μας τη δύναμη σε μια καθαρή φωνή που αγωνιά για το μέλλον του τόπου.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν επιχειρούμε να αναδείξουμε τη διαφορετικότητα στις προσωπικές μας πολιτικές προσεγγίσεις. Επιδιώκουμε να αποδείξουμε πως πρώτα απ όλα αξίζει τον κόπο ν αγωνίζεται κανείς γι αυτή την πατρίδα, διότι μια πατρίδα παραδομένη, καθιστά άνευ ουσίας και την ίδια την πολιτική αντιπαράθεση.

Δε θα επιχειρήσουμε να αποδείξουμε σ αυτούς που λυσσασμένα μας κατηγορούν, πως δεν είμαστε φασίστες, εθνικιστές και τέρατα. Γιατί απλά δε τους αναγνωρίζουμε την ιδιότητα του δημοκρατικού, από τη στιγμή που με τόση λύσσα πολεμούν το δικαίωμα αυτού του λαού ν αποφασίσει για το μέλλον του τόπου του.

Δεν επιλέξαμε το δρόμο της ανώνυμης φαμφαρολογίας που εκτοξεύει πυρά κατά πάντων και ισχυρίζεται πως έχει άποψη περί παντός επιστητού. Επιλέξαμε την υπεύθυνη και επώνυμη στάση ευθύνης κι αυτό δεν το κάναμε τυχαία.

Θελήσαμε η φωνή μας να αγγίξει με τρόπο αυθεντικό τη φωνή όλων…
Να ακουμπήσει με τρόπο κρυστάλλινο τις ψυχές όλων…
Να αποδείξει με τρόπο αποφασιστικό πως αυτή η πατρίδα ακόμα αγαπιέται…
Κι ας εκδικείται καθημερινά όλους εκείνους που μοχθούν γι αυτή και με τους σωστούς τους χειρισμούς αλλά και με τα λάθη τους…
Κι ας ξεχνά καθημερινά τους ήρωές της που τώρα δεν είναι ανάμεσά μας…
Κι ας ξεχνά τους σακατεμένους εργάτες της….
Ας πεθαίνει καθημερινά τα ταλαιπωρημένα γερόντια της στη θλιβερή διαδρομή τους από το σπίτι στο φαρμακείο της γειτονίας…
Ας καταδικάζει καθημερινά στο μαρασμό… στον προδομένο τσαμπουκά… και στα επαγγελματικά και κοινωνικά αδιέξοδα τη νεολαία της. Αυτή τη νεολαία που δεν ονειρεύεται πλέον τις νύχτες γιατί οι μέρες της είναι εφιαλτικές.
Ας μη διστάζει να αναγορεύεται σε νόμιμο λωποδύτη, αφού δε δίστασε να «κλέψει» ακόμα και τα αγορασμένα από τους πολίτες της αυτοκίνητα, αδιαφορώντας για το τι αίμα έφτυσαν προκειμένου να τα αποκτήσουν.

Γι αυτό φορέσαμε το πιο γιορτινό μας κουστούμι και βγήκαμε στο κλαρί. Το πρώτο μας κουστούμι. Το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΩΝΥΜΟ μας.

Γιατί ο αγώνας μας είναι έντιμος και αυθεντικός.
Δεν έχουμε ανάγκη να κρύψουμε τη σαπίλα του πίσω από καλοφτιαγμένα κουστούμια της εικονικής και ψεύτικης πραγματικότητας.
Διότι απλά ο δικός μας αγώνας δεν κουβαλάει καμία σαπίλα.

Γι αυτό και μπορούμε κοιτάζοντας στα μάτια όλους εσάς – επώνυμους και ανώνυμους – και σας καλούμε να στηρίξετε ανεπιφύλακτα αυτό τον αγώνα ΤΙΜΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ.

Γι αυτό και καλούμε τους εκατοντάδες επώνυμους που αρθρογραφούν και παρεμβαίνουν καθημερινά στη ροή των εξελίξεων, να βάλουν και την προσωπική τους σφραγίδα στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας.

Αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος.
Η εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή, η διακήρυξη της Επιτροπής, φαίνεται πως τους έχει πονέσει.

Επιστράτευσαν «δημοψηφίσματα» του …πισινού για να αποπροσανατολίσουν…
Επιστρατεύουν προβοκάτορες της σκέψης για να διαβρώσουν και να παροπλίσουν…
Επιστρατεύουν ηλίθια σενάρια για να αποδυναμώσουν…

Ας το πάρουν απόφαση.

Αυτή τη μάχη θα τη χάσουν. Τη μάχη της Ελλάδας θα την κερδίσει μόνο η Ελλάδα.

Θα φροντίσουμε όλοι εμείς γι αυτό… 


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

4 σχόλια:

 1. http://naftilos.blogspot.com/2009/12/opengovgr.html

  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λάθος αδερφέ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ είναι ο συγκεκριμένος, στο μυαλό του οποίου επικρατεί και μια ελαφρά τρικυμία... άρα πρόκειται περί βλακός. Δυστυχώς όμως γι' αυτόν ο καιρός που δίδονταν απαλλαγές ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ έχει περάσει. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν είναι να πεθάνουμε γιά τήν ΕΛΛΑΔΑ,θεία η δα-
  φνη! Μιά φορά κανείς πεθαίνει!!
  Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιά τον Γιώργο.
  Ο Άρχων
  1,Ανθρώπων άρχει
  2,Νόμω άρχει
  3,Ουκ αεί άρχει
  4,Υπάρχει και Γουδί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";