Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

Όσο τα κουκιά δε θα τους βγαίνουν….
Όσο η Ελληνική ψυχή δεν θα αλώνεται…
Όσο και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας θα γελά απαξιωτικά για τα ηλίθια τερτίπια τους…

Τόσο το τυχοδιωκτικό αμόκ που τους έχει κυριεύσει, θα τους οδηγεί σε επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς και σε προκλητικότατες λαθροχειρίες.

Ποιος στη χάρη της της ακροδεξιάς αν είχε τα ποσοστά που της αποδίδετε γελοίοι.


Αλλά δε τα έχει και το ξέρει. Και το ξέρετε κι εσείς γι αυτό και σας έπιασαν τα κουβαρνταλίκια να χαρίζετε απλόχερα τις κοινωνίες όπου λάχει.

Χαρίζετε απλόχερα το κοινό σας, στο οποίο και αύριο θα συνεχίσετε ανερυθρίαστα να απευθύνεστε για να του ζητάτε τον οβολό του και την εμπιστοσύνη του.

Αυτή είναι η κατάντια σας.
Αυτός είναι ο ξεπεσμός σας.
Αδίστακτα πυροβολείτε και επιχειρείτε να απαξιώσετε την Ελληνική κοινωνία, με τίμημα το παχυλό δόλωμα της κρατικής διαφήμισης που εκβιάζει και καθηλώνει τα αφεντικά σας.
Κι εσείς πουλήσατε την ψυχή σας στο διάβολο, για το ξεροκόμματο που θα σας πετάξουν, και το οποίο πλέον ούτε τα σκυλιά δεν καταδέχονται να το διεκδικήσουν.

Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι ξεπεσμός.

Αντί να σηκώσετε ψηλά το κεφάλι και να τους χώσετε τις πένες εκεί που τους πρέπει, βουτάτε στο βούρκο τα χέρια και τις πένες σας, και επιχειρείτε να παρασύρετε σ αυτή τη διαδρομή την ίδια την Ελληνική κοινωνία.

Αυτή η κοινωνία σας φτύνει και σας περιφρονεί.
Αυτή οι κοινωνία θυμάται πως ποτέ δεν συμπαραταχθήκατε μαζί της, όταν δεχόταν την πιο λυσσαλέα επίθεση από «φίλους» και εχθρούς.

Πάρτε στα χέρια σας άθλιοι τη διακήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και καταδείξτε μας το ακροδεξιό στίγμα της, για να φανεί χαρακτηριστικά η κατευθυνόμενη και ανερυθρίαστη ψευδολογία σας.

Τολμείστε να αντιπαραθέσετε στο δικό της ιδεολογικό περιεχόμενο και την επιχειρηματολογία της τις δικές σας «δημοκρατικές» προσεγγίσεις, για να φανεί ξεκάθαρα όχι μόνο το ιδεολογικό σας έλλειμμα αλλά και η δημοκρατική σας γύμνια.

Τολμείστε την αντιπαράθεση επιχειρημάτων και παρατήστε αν τολμάτε τα βρεγμένα σας πυροτεχνήματα που πλέον δεν τρομάζουν ούτε τα δαρμένα σκυλιά.

Δεν είναι τυχαίο που η διακήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας έγινε όπλο μάχης στα χέρια δεκάδων χιλιάδων πολιτών, που δίνουν την ευγενέστερη και την πιο όμορφη μάχη της ζωής τους.

Τη μάχη για την υπεράσπιση της πατρίδας τους.

Και μέσα από αυτή τη μάχη, δίνουν κι τον αγώνα για την υπεράσπιση της Ευρώπης.

Αυτό τον αγώνα δε τον αγγίζουν οι βρωμιές σας και οι ψευδεπίγραφες αντι-ακροδεξιές σας κραυγές.

Γιατί είναι ένας αγώνας υπερκομματικός, αυθεντικός, γνήσιος.
Είναι ένας αγώνας που κανείς δεν τόλμησε να τον καπελώσει.
Ένας αγώνας που ο ηγέτης του είναι ο καθημερινός απλός πρωταγωνιστής αυτής της υπέροχης μάχης.
Ένας αγώνας που μόνο να τον θαυμάζει αξίζει κανείς και να υποκλίνεται στη δυναμική και την αποφασιστικότητά του.
Είναι ένας αγώνας που κι οι επώνυμοι που τον στηρίζουν είναι ίσοι απέναντι όλων.

Αυτή είναι η δική μας δημοκρατία. Κι αυτή η δικιά σας ακροδεξιά κατρακύλα κι ας υποκρίνεστε ότι μάχεστε ενάντια στην «ακροδεξιά».

Ακροδεξιά είναι η στάση σας και όχι τα φαντάσματα που επιχειρείτε να στήσετε για να απαξιώσετε τον πιο όμορφο αγώνα της Ελληνικής κοινωνίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";