Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ "ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ.


Αυτό είναι το σύγχρονο πολιτικό μας σύστημα. Διακόσιους εφιάλτες χρειάζονται για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα.

Τα μέτρησαν… Τα ζύγισαν… και διαπίστωσαν πως δεν είναι δύσκολο να τους βρουν μέσα στο εκτροφείο του πολιτικαντισμού και της εξασφαλισμένης ατιμωρησίας.
Γιατί να είναι δύσκολο άλλωστε? Μια οικογένεια βεδουϊνων δείχνουν να είναι όλοι αυτοί. Λίγο μπόλικη βέβαια ως προς τον αριθμό των μελών της, αλλά έχει κι αυτό την εξήγησή του.




Δεν είναι μόνο το …«πολλά στόματα έχω να θρέψω βρε αδερφέ, δώσε κι εμένα …μίζα»…

Είναι και οι ανάγκες των ρόλων που έχουν κατανεμηθεί, διότι ο καθένας πρέπει από μια διαφορετική σκοπιά να κρατά το παλούκι που του αναλογεί στο πολιτικό τσαντήρι που έστησαν, προκειμένου να μην πέσει ξαφνικά και τους πλακώσει τα ντροπιασμένα τους κεφάλια.

Το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, εκείνο που δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του και που τώρα …ζέχνει πολιτικά, πνιγμένο μέσα στη δυσωδία της αλογόμυγας, μπορεί να καμαρώνει πως είναι ο φορέας που θα καταθέσει το μεγαλύτερο κομμάτι των ελληνοκτόνων εφιαλτών, γονατιστούς στα πόδια των υποβολέων της Νέας Τάξης. Σ αυτούς λογοδοτούν οι ηγέτες του και χάρη στους καταραμένους κοψοχέρηδες, που βασανίζουν 35 χρόνια τον τόπο, αισθάνονται πως έχουν και τη δύναμη να το κάνουν.


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δε δείχνει μόνο ανήμπορη αλλά – πολύ φοβόμαστε πως δείχνει – και απρόθυμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και να αρθρώσει πολιτικό λόγο ξεκάθαρης αντίστασης στο έγκλημα που επιχειρούν. Οι συνταγματολόγοι της σιωπούν. Το ίδιο σιωπηλός εμφανίζεται και ο καινούριος της ηγέτης. Δεν μπαίνει μπροστά. Δεν αναλαμβάνει πολιτική πρωτοβουλία αφύπνισης του Ελληνικού λαού. Δε μας είναι ξεκάθαρο το ποιά στάση θα κρατήσουν τελικά οι βουλευτές της, αλλά το σίγουρο είναι πως και η στάση του πόντιου Πιλάτου είναι το ίδιο ένοχη, όσο ένοχη και εγκληματική ήταν και η στάση του Ηρώδη.

Το ΚΚΕ, πνιγμένο στις ιδεοληψίες του και ταμπουρωμένο στον απομονωτισμό του, συνεχίζει να βλέπει όπως πάντα το καρότο της ηλίθιας και άκριτης εργατολαγνείας, και αδυνατεί να διακρίνει το μαστίγιο του πολιτικού του αφανισμού, αν ντροπιάσει τα χέρια του ψηφίζοντας το πλέον αντεθνικό έκτρωμα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.

Ο εθνομηδενισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιοζήλευτος ακόμα και από τους εχθρούς του. Πρόκειται για το κόμμα – σουπιά, που όσο πιο θολά είναι τα νερά τόσο καλύτερα επιβιώνει. Μελάνι, δηλητήριο και καπνοί είναι το φυσικό του περιβάλλον. Και οι λαθραίοι εισβολείς που το μόνο αυθεντικό που διαθέτουν είναι η εγκληματικότητα, χρησιμοποιούν τη θλιβερή παρουσία του για το προσωρινό πολιτικό τους αποκούμπι.

Έτοιμοι λοιπόν οι διακόσιοι εφιάλτες. Οι υπόλοιποι δε χρειάζεται να εκτεθούν. Είναι πιο χρήσιμοι στο σύστημα αν λειτουργούν ως ένα ανώδυνο κυματοθραύστη φραστικής διαμαρτυρίας (ακόμα και μέσα απ΄τον τυχάρπαστο καιροσκοπισμό τους)που δε θα απειλεί να ανατρέψει τις εθνοαφανιστικές τους επιλογές.

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι το τι κάνουν όλοι αυτοί. Προετοιμάζουν τη μεγάλη προδοσία. Το ξέρουμε.
Το ερώτημα είναι που είναι χωμένοι όλοι οι άλλοι.

Γιατί αν αυτή η βουλή, που κοστίζει δισεκατομμύρια στον Ελληνα φορολογούμενο, δεν κατάφερε να έχει 101 πατριώτες αποφασισμένους να τους χαλάσουν τα σχέδια, τότε αυτή η βουλή είναι κατ επίφαση ελληνική και όχι κατ ουσίαν.

Αν αυτή η πατρίδα δεν έχει έναν συνταγματολόγο αποφασισμένο να βγεί και να τους τρίψει το σύνταγμα στην προσκυνημένη μούρη τους, τότε ο πολιτικός εκβιασμός και το κιότεμα έχει φτάσει πολύ πιο βαθειά απ ότι τολμούμε να φανταστούμε και είναι υποχρέωσή μας να τον ανατρέψουμε.

Αν αυτή η πατρίδα δεν έχει πέντε παπάδες αποφασισμένους να φτύσουν τον προσκυνημένο ηγέτη τους στη μούρη και να χτυπήσουν της καμπάνες του γενικού ξεσηκωμού, τότε οφείλει κάποιος άλλος να τους αντικαταστήσει στο ρόλο που αρνήθηκαν αποποιούμενοι πριν απ όλα την ψυχή τους και το ιερό σχήμα τους.

Μένει σε μας λοιπόν τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους της δουλειάς, της επιστήμης, του πολιτισμού, της καθημερινότητας, να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας.

Όχι μόνο με την πένα αλλα και με τη δράση μας…

Όχι μόνο ανώνυμα αλλά και με το ελληνικότατο ονοματεπώνυμό μας…

Αν δικαιούται μια φορά η Αλ Σαλεχ δια να ομιλεί, υποχρεούμαστε δεκάδες φορές εμείς να την αναγκάσουμε να σεβαστεί τη χώρα που την πληρώνει.

Η διακήρυξη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ που τις επόμενες ώρες θα έχετε στα χέρια σας, δεν πρέπει να γίνει απλά ένα χαρτί συγκέντρωσης υπογραφών, αλλά ένα μαχητικό εργαλείο δράσης και ανατροπής που θα ριζώσει σε κάθε γειτονιά και θα τύχει της αποδοχής όλων.

Απ αυτό το προσκλητήριο, δεν πρέπει να λείψει κανείς..

1 σχόλιο:

  1. Επιθυμώ να προτείνω σαν έμβλημα του αγώνα μας για δημοψήφισμα ή και σαν σύμβολο που εκφράζει την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, την κεφαλή του ήρωα της μυθολογίας μας Οδυσσέα. Ο συμβολισμός είναι νομίζω ξεκάθαρος. Ο Οδυσσέας "καθαρισε" το ανακτορό του από τους αδηφάγους μνηστήρες οι οποίοι εποφθαλμιούσαν την περιουσία του και την ίδια την συζυγό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";