Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009

Ενημέρωση

Η λίστα των ιστολογίων που βλέπετε δίπλα θα ενημερωνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα (με την πρώτη ευκαιρία που θα βρίσκει κάποιος από τους διαχειριστές)

Συγχωρέστε εκ των προτέρων για τα όποια λάθη και παραλλείψεις, εδώ θα είμαστε για να μας διορθώνετε.

Το παρόν ιστολόγιο δεν είναι ούτε οργάνωση, ούτε κίνημα και ακολουθεί τους κανόνες του διαδικτύου. Που σημαίνει πως οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

Δεν θέλουμε να γίνουμε βουλευτές, δημοκρατία απαιτούμε
να μην αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς

Στείλτε μας κείμενα, banners, ιδέες και οτιδήποτε θέλετε σε οποιονδήποτε από την λίστα των διαχειριστών που βλέπετε στο πλάι.

Επίσης στείλτε μας οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψη σας που συμβάλει στην προσπάθεια (ομάδες facebook, κινήσεις πολιτών, δηλώσεις προσώπων κ.α)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";