Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ,


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία.
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.


ΚΟΙΝ:
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ:
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.


1.1 Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για την παραχώρηση μαζικά, της Ελληνικής Ιθαγένειας και του δικαιώματος Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι ,σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, δεν αποτελεί προϊόν της θέλησης, του ελληνικού Λαού.

1.2 . Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Βρισκόταν «κρυμμένη», με ασαφή διατύπωση , στα «ψιλά γράμματα», του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

1.3. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η σπουδή, με την οποία η κυβέρνηση, σπεύδει να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προς τις οργανώσεις των αλλοδαπών και τις διεθνείς ΜΚΟ, δεσμεύεις τις οποίες απέκρυψε προεκλογικά από τον Ελληνικό Λαό, υιοθετώντας ένα εμφανέστατα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, το οποίο καταστρατηγεί και την ευρωπαϊκή συνθήκη για το Μεταναστευτικό, του Οκτώβριου του 2008, που αντιτίθεται στις μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών.

1.4. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η «άνεση»,με την οποία η κυβέρνηση εισάγει διατάξεις που παραβιάζουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας. «Το άρθρο 5 §2 του Συντάγματος, λέει ότι: «Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους , χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων ». Δεν λέει πουθενά , ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια, όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια. Όλες οι εξουσίες υπάρχουν υπέρ του ελληνικού λαού και του ελληνικού Έθνους. Δεν υπάρχουν υπέρ των λαθρομεταναστών και των παιδιών τους.


1.5. Πιστεύουμε ότι ,το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, θα αυξήσει και θα πολλαπλασιάσει, την άφιξη των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, διογκώνοντας, τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που ήδη έχει προκαλέσει, η μαζική άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια. Οι λαθρομετανάστες είναι ήδη πάρα πολλοί , και κάθε μέρα έρχονται περισσότεροι, συμπιέζοντας τους μισθούς, αυξάνοντας την ανεργία, και τα ελλείμματα του Ασφαλιστικού Συστήματος. Η ανεξέλεγκτη εισβολή συνιστά απειλή για τη ζωή ημών και των παιδιών μας, καθώς εμφανίζονται νέα ή άγνωστα μέχρι τούδε νοσήματα ή ιοί, και επανεμφανίζονται ασθένειες που εθεωρούντο ως εκλιπούσες.(Όπως η φυματίωση).

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
2.1. Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την εξίσωση και εξομοίωση των Ποντίων με τους λαθρομετανάστες και των Βορειοηπειρωτών με τους Αλβανούς, την οποία εισάγει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο της . Το θεωρούμε πλήρη εξευτελισμό, του ελληνικού Έθνους. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται οι Έλληνες παλιννοστούντες στην Πατρίδα, ως προκάλυμμα , για να παραχωρηθεί το δικαίωμα του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες.

2.2. Θεωρούμε ότι είναι απολύτως απαράδεκτο, να παραχωρείται η ελληνική ιθαγένεια, σε παιδιά αλλοδαπών, και να μετατρέπονται οι Έλληνες Ομογενείς ,σε μετανάστες. Ζητούμε την άμεση παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, με πλήρη πολιτικά δικαιώματα, στους Ποντίους και τους Βορειοηπειρώτες , οι οποίοι είναι Έλληνες . Απαιτούμε την παροχή του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
3.1.Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών, και στα παιδιά απροσδιορίστου εθνικότητας .Τα παιδιά αυτά δεν είναι Έλληνες και δεν μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια.

3.2.Τα παιδιά αυτά μπορούν ,εάν έχουν, τις απαραίτητες προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος, ( δεκαετή μόνιμη και νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα), να ζητήσουν την ελληνική υπηκοότητα. Μέχρι τότε, όπως προβλέπει ο νόμος, μπορούν να έχουν το καθεστώς, του «επί μακρόν διαμένοντος».

3.3. Είμαστε αντίθετοι στην καταχρηστική και ανεξέλεγκτη παραχώρηση του καθεστώτος του «επί μακρόν διαμένοντος», προκειμένου να μη χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη μεταχρονολόγηση του προβλήματος, με στόχο την προσωρινή μόνο αναβολή των μαζικών και ανεξέλεγκτων ελληνοποιήσεων. Για την παραχώρηση της ιδιότητας του "επί μακρόν διαμένοντος", θα πρέπει η κάθε μια περίπτωση να κρίνεται προσωπικά και να συνεκτιμώνται κριτήρια.(επαγγελματική δραστηριότητα, παραβατικό παρελθόν κλπ,). Και φυσικά να παραχωρείται σε ποσοστό που δεν θα αλλοιώνει δραστικά την κοινωνική σύνθεση του τόπου διαμονής τους. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε ποσοστό, τον μέσο όρο των 23 χωρών μελών της Ε.Ε. που δεν ήταν αποικιοκρατικές δυνάμεις. (Με εξαίρεση δηλαδή, της Γαλλίας , της Μεγάλης Βρετανίας, της Πορτογαλίας, και της Ισπανίας).

3.4. Είμαστε απολύτως αντίθετοι στην παραχώρηση της Ελληνικής Ιθαγένειας, στα παιδιά των λαθρομεταναστών και στα παιδιά απροσδιορίστου εθνικότητας, διότι ανοίγει το δρόμο σε δεύτερο χρόνο, για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους αγνώστου ταυτότητας, προέλευσης και ποινικού παρελθόντος γονείς τους. Διότι οι γονείς του «Ελληνος», θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν την ιθαγένεια του παιδιού τους.

3.5. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η αοριστία των διατάξεων το νομοσχέδιο που ενέκρινε η κυβέρνηση. Το κριτήριο της φοίτησης σε ελληνικό σχολείο είναι απολύτως απαράδεκτο. Η ελληνική ιθαγένεια δεν συνδέεται με το σχολείο. Στο μέλλον εκατοντάδες χιλιάδες νέοι θα εισέρχονται στη χώρα μας, ως απροσδιορίστου εθνικότητας, θα φοιτούν τρία χρόνια σε ελληνικό σχολείο, και θα αποκτούν αυτομάτως την «ελληνική ιθαγένεια».

3.6. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει το ότι δεν προβλέπονται λόγοι εξαιρέσεων από τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου . Με τον τρόπο αυτό, τα «αλβανόπουλα», που συνελήφθησαν στα επεισόδια του Δεκεμβρίου, τα «αλβανόπουλα» που έκαιγαν την ελληνική σημαία , θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Τα «αλβανόπουλα», στα Καλύβια, που πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο, και μαχαίρωναν και απειλούσαν τους Έλληνες συμμαθητές τους, θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
4.1.Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές στους παράνομους και παρανόμως νομιμοποιηθέντας ( λαθρο)μετανάστες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται επίσημες μουσουλμανικές και μειονοτικές κοινότητες στην καρδιά όλων των ελληνικών πόλεων. Το επόμενο βήμα θα είναι η μουσουλμανοποίηση της γειτονιάς, η γκετοποίηση της καθημερινότητας, και η εκρηκτική εκδήλωση προβλημάτων "διαπολιτισμικής" συμβίωσης, μέσα στην απόλυτη ανομοιογένεια που δεν "νομιμοποιείται" με σχέδια νόμου τα οποία αποθρασύνουν τον εισβολέα.

4.2. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες είναι απολύτως αντισυνταγματική. Το δικαίωμα ψήφου δεν είναι ατομικό δικαίωμα. Δεν παζαρεύεται με κανέναν. Δεν εκχωρείται ανεξέλεγκτα στον "φυτευτό" μουσουλμάνο εισβολέα.

4.3.Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι γηγενείς , ούτε Έλληνες για να δικαιούνται πολιτικών δικαιωμάτων, τα οποία τους στερήθηκαν. Έχουν πολιτικά δικαιώματα στην πατρίδα τους. Η παρουσία τους στη χώρα μας προέκυψε ξαφνικά, αναπάντεχα, πρόσφατα, και συνιστά πρόβλημα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ, και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΑΛΩΣΗΣ της Ελληνικής κοινωνίας.

4.4 Πιστεύουμε ότι, όλοι είμαστε ίσοι σαν άνθρωποι. Δεν είμαστε όμως ίσοι σαν πολίτες. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου στην Αλβανία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, και σε άλλες χώρες. Η παραχώρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, θα δημιουργήσει τεράστιους πολιτικούς κινδύνους, για την πατρίδα μας , και την εθνική ανεξαρτησία. Η εγγραφή των Αλβανών σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στην Ήπειρο, θα δημιουργήσει την πολιτική βάση, για την διεκδίκηση της Μεγάλης Αλβανίας. Η κυβέρνηση απερίσκεπτα δημιουργεί το ελληνικό Κόσσοβο. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

4.5. Η εγγραφή των Αλβανών και χιλιάδων Ασιατών μουσουλμάνων σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στα νησιά του Αιγαίου, θα δημιουργήσει την πολιτική βάση για την απόσπαση των νησιών αυτών, με τη θέληση του πληθυσμού τους, από την Ελλάδα και την παραχώρησή τους στην Τουρκία. Η κυβέρνηση απερίσκεπτα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα. Η εγγραφή των λαθρομεταναστών σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στη Θράκη δημιουργεί τις πολιτικές προϋποθέσεις για την «Τουρκική Δημοκρατία Δυτικής Θράκης». Για λόγους ύψιστης εθνικής σημασίας επιβάλλεται όχι η νομιμοποίηση αλλά η άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.

4.6. Ζητούμε να παραχωρηθεί το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, στους μετανάστες από την Ε.Ε., με εξαίρεση των μεταναστών από την Βουλγαρία,. (Για τους δήμους και τις κοινότητες της βορείου Ελλάδος).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
5.1 Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας των λαθρομεταναστών, επιτυγχάνεται με την εισαγωγή νομοθεσίας που τιμωρεί αυτούς που τους εκμεταλλεύονται, και όχι με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ξαφνικά δεν έγιναν «ανθρωπιστές», οι τοκογλύφοι, οι εργολάβοι, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες , οι βιομήχανοι και οι μαφιόζοι, που εκμεταλλεύονται αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους και εμάς .

5.2. Για την αποτελεσματική προστασία των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, απαιτούμε την άμεση ψήφιση από την ελληνική βουλή, ως εθνικού νόμου, της Οδηγίας που ψήφισε καταρχήν το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για την ποινικοποίηση της εκμετάλλευσης από τους εργοδότες των λαθρομεταναστών.

ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
6.1. Η ιστορία απέδειξε ότι οι «πολυ-πολιτισμικές» κοινωνίες μπορούν να υπάρξουν ειρηνικώς, μόνο υπό συνθήκες αυταρχικών καθεστώτων.

6.2 . Η κυβέρνηση, χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού, προωθεί το πρότυπο μιας «Ανοιχτής Κοινωνίας», όπου δεν υπάρχει «κοινωνία», αλλά μόνον άτομα, δεν υπάρχουν τάξεις, έθνος, λαός, υπάρχει μόνο «πληθυσμός», δεν υπάρχουν συλλογικά δικαιώματα, αλλά μόνο ατομικά, και ατομικό δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Όπου δεν θα υπάρχει «πόλη», παρά μόνο «πολίτες».

ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.

ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ.

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΒΙΑΙΩΣ.

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ» ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΜΠΕΝΕΤΟΝ


ΟΝΟΜ/ΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ E-MAIL ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ -ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1. Εκτυπώνουμε το κείμενο από τα blogs που στηρίζουν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, και το χρησιμοποιούμε για τη συγκέντρωση υπογραφών. Περιέχει αναλυτικά επιχειρήματα. Απευθυνόμαστε στη λογική των συνομιλητών μας. ΔΕΝ τους μιλάμε με πάθος. Εάν είχαν «καταλάβει» θα μας έψαχναν αυτοί. Θέλει υπομονή. Εμείς λέμε την αλήθεια. Η κυβέρνηση λέει ψέματα. Δίνουμε βάρος στους ανθρώπους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ή έκαναν ΑΠΟΧΗ. Δεν χάνουμε τον καιρό μας με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

2. Το κείμενο αυτό μπορεί να αναπαράγεται και να χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση υπογραφών σε κάθε γωνία της Ελλάδας και ανάμεσα στους Ελληνες του εξωτερικού. Οι υπογραφές μπορούν να συγκεντρώνονται και με ηλεκτρονικό τρόπο από κάποιον που είναι δύσκολη προσωρινά η προσωπική επαφή.

3. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΑ MAIL ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ.

4. Καλό είναι αυτή η διαδικασία για να είναι αποτελεσματική και ως προς τους ρυθμούς ανάπτυξής της, να μην αφεθεί στην τύχη της. Για το λόγο αυτό προτείνουμε: Οι συγκεντρωμένες υπογραφές να αποστέλλονται καθημερινά με mails, στα mail της Επιτροπής που έχετε στη διάθεσή σας, ενώ τα πρωτότυπα να φυλάσσονται , για να παραδοθούν συγκεντρωμένα, στα γραφεία της Επιτροπής.

5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 60.000 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ .

ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
28-12-2009

Τα mails στα οποία μπορείτε να στέλνετε είτε ατομικά είτε συλλογικά την ενυπόγραφη στήρηξη σας είναι:

1. deltio11@gmail.com και
2. kiriakos45@hotmail.com

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Είναι υπόθεση όλων μας.

77 σχόλια:

  1. οπωσδηποτε δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κείμενο στείλτε το όπου μπορεί ο καθένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα και χαιρομαι που ξεκινά αυτή την πρωτοβουλία και απαιτώ να γίνη αποδεκτό το αποτέλεσμα αν έχουμε δημοκρατία και προτεινω να εξετασθή η περίπτωση προσφυγής και στα Ευρωπαικο δικαστήριο αλλά και στο Ευροκοινοβούλιο, να μην αφήσουμε αυτήν την αυθερεσία να περάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλληνες πατριώτες είμαι απολύτως σύμφωνος μαζί σας
    έξω οι ξένοι και ειδικά οι μουσουλμάνοι. Αρκετά περάσαμε επί 400 χρόνια κατοχής από τους οθωμανούς. Είμαι βλέπεται και μικρασιατικής καταγωγής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι για την πρωτοβουλία σας Έλληνες μακριά από τους μουσουλμάνους η Ελλάδα μας είναι και θα παραμείνει Ορθόδοξη. Αρκετά περάσαμε επί 400 χρόνια σκλαβιάς με τους οθωμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζί σας και εμείς, με καθυστέρηση λόγω απουσίας!

    http://emprosdrama.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
    http://www.arxaiaithomi.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελβετία->δημοψήφισμα για τους μιναρέδες(θέμα διακοσμητικής
    Ελλάδα->πάει να περάσει νομοσχέδιο στα κρυφά για απόδοση ιθαγένειας σε ακουσον ακουσον 250000 μετανάστες!!!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ 1Ο ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαστε συμφωνοι με το δημοψήφισμα....
    http://ofi4nationalists.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά και εμείς μαζί σας για το δημοψήφισμα!
    http://antisofistes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Επιτροπή Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και στηρίζουμε την
    πρόταση http://ehnikonthematon.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στηριζω και υποστηριζω την προσπαθεια σας για το
    Δημοψηφισμα. Δικαιωμα Συνταγματικο και Αναφαιρετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαζίσας κι εμείς. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ

    http://6vimata.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το μόνο επακόλουθο μιας κινήσεως αυτού του είδους θα ήταν να γεμίσει η Ελλάδα με νέα κόμματα, που θα ψηφίζονται απο τους "νέους ψηφοφόρους", γιατί θα ανταπεξέρχονται μόνο στις δικές τους ανάγκες και όχι τις ελληνικές!
    Αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα είναι η αρχή του τέλους της Ελλάδας! Κι απ' ότι φαίνεται είναι ακριβώς αυτό που θέλει η κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημοψήφισμα οπωσδήποτε, αλλά και ενημέρωση των πολιτών για το τι σημαίνει ακριβώς αυτό που πάει να προωθήσει η κυβέρνηση. Για να ξέρει ο πολίτης γιατί θα ψηφίσει, και τι πρέπει να ψηφίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΝΕ.Ο.Σ. ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

    WWW.NEOS-MIHANIONAS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που λέτε δεν είναι σοβαρό. Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουμε στο mail κάποιου Κυριάκου (όχι ότι έχς κάτι με το παιδί έτσι;) για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Κάντε μέσα από ένα site ή ένα συγκεκριμένο blog μια συγκέντρωση υπογραφών όπου θα μπορούν να ψηφίζουν όλοι και θα φαίνεται κάτι σοβαρό, μαζέψτε υπογραφές στους δρόμους, στις γειτονιές, τις εκκλησίες, επίσημα όπως παλιότερα έκανε η εκκλησία για το θρήσκευμα. Ειδικά η ψηφοφορία με ονοματεπώνυμο στο net και με την δυνατότητα να αναγνωρίζετε το IP για να μην έχουμε διπλοψηφοφορίες είναι το καλύτερο και τεχνικά εφικτό. Πάρτε το όλοι στα σοβαρά σας παρακαλώ αλλιώς θα το περάσσουν και υα μείνουμε εμείς οι "γραφικοί" να τους κοιτάμε που καταδικάζουν την χώρα. Είναι κάτι που δεν το θέλει το 80% του Ελληνικού λαού, ασ τους δώσουμε να το καταλάβουν, χωρίς φανατισμό, χωρίς κραυγές που θα τους δώσουν την ευκαιρία να μας κατηγορήσουν για ρατσισμό ή φασισμό αλλά μόνο με επιχειρήματα που ευτυχώς είναι πολλά και δυνατά.

    SPYFY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημοψήφισμα για το νομοσχέδιο αποπληρωμής χρεών στην Ισλανδία

    Στείλτε το άρθρο αυτό στους αρμοδίους, για να δουν τι γίνεται σε κράτη πραγματικά δημοκρατικά.
    Η ετυμηγορία του λαού δεν περιορίζεται στις εκλογές, αλλά ζητείται οσάκις ανακύπτει πρόβλημα, για το οποίο ο κυρίαρχος λαός πρέπει να αποφανθεί απευθείας.

    Δημοψήφισμα, λοιπόν, για την αποπληρωμή χρεών στην Ισλανδία, δημοψήφισμα για τους μιναρέδες στην Ελβετία και δεν θα γίνει δημοψήφισμα στην Ελλάδα για τον κώδικα ιθαγένειας και την χορήγηση δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τόσες χιλιάδες χρόνια μετά...το ίδιο DNA. Άλλα 400 χρόνια μετά... να...το ίδιο DNA!!! Μερικά χρονάκια με τους "ξενόφερτους" και θα αλλάξει ο κώδικας;
    Συμβαίνει και στην αρκούδα τον χειμώνα. Φάγαμε πολύ....κοιμηθήκαμε.
    188 χρόνια πριν ο "κώδικας" ενεργοποίησε την αφύπνηση.
    Το ίδιο θα γίνει όποτε ξανά χρειασθεί, γι΄αυτό και όλοι αυτοί τα έχουν βάλει με γλώσσα-ιστορία-θρησκεία.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ... ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΄21..."ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ"...ΚΑΙ ΤΟ ΄40 ΤΑ ΈΒΑΛΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. στηριζουμε τη προταση για δημοψηφισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ . ΤΟ BLOG FIMOTRO ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απέλαση των λαθραίων ΤΩΡΑ!!!Δημοψήφισμα...ΧΤΕΣ!!! Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στην πολιτική ικανότητα(ή ανικανότητα!) του κάθε πολιτικάντη που ουδόλως ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου!Η Ελλάδα είναι πατρίδα μας και έχουμε κάθε δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να την προστατεύσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...
    http://pistos788.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ,ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΑΛΗΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΘΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.Ο ΣΟΣΙΑΛΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παρακαλώ τοποθετήστε και το bananiagr στην λίστα των μπλογκς που υποστηρίζουν το δημοψήφισμα για την ιθαγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ψαχνω για να υπογραψω και δυσκολευομαι να βρω μια ξεκαθαρη σελιδα

    τι μπερδεμα ειναι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ..ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι που δεν σου κόβει μωρέ!
    "Περιμένοντας τους βαρβάρους" δοκίμασε καμιά λοβοτομή...μπορεί και να δουλέψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα την ανακοίνωση σας και θα ήθελα, όπως όλοι οι Έλληνες νομίζω ότι επιθυμούν, να λήξει αυτή η υπόθεση. Είμαι Ελλην ΙΘΑΓΕΝΗΣ, γέννημα θρέμμα Έλληνας. Έχω υπηκοότητες δυο. Γιατί το αναφέρω αυτό; Γιατί ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ αποκτάς αυτόματος στον τόπο που γεννήθηκες, υπηκοότητα όμως μπορείς να έχεις περισσότερες από μια και εξαρτάτε από νομούς της γενέτειρας σου και του άλλου κράτους, αυτοί οι νόμοι τηρούνται από πολλά κρότοι και είναι σχεδόν διεθνείς. Υπηκοότητα ναι, είναι δυνατόν να πάρει ένας μετανάστης και υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να διεκδικήσει όταν έχει γεννηθεί έκτος Ελλάδος και αυτό που αναφέρετε εσείς δεν είναι δυνατόν να συμβεί διότι έχω δύο παιδιά γεννημένα στον Καναδά, είναι Καναδοί ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και δεν μπορούν να πάρουν την Ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, υπηκοότητα ναι, εγώ δε, δεν είμαι από οικογένεια μεταναστών στην Ελλάδα, στο γενεαλογικό δένδρο της οικογενείας μου όλοι ανεξαιρέτως είναι 100% Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!!Αναμένουμε οργανωμένες διαμαρτυρίες το επόμενο διάστημα?αν ναι που και πότε...Επιθυμώ απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θελω να δωσω μια συντομη απαντηση σ
    τον-στην ΦΤΟΥΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ.
    Αγαπητε-η το σχολιο σου ειναι ατυχες διοτι η λησμονεις στο ξου-επιτηδες η δεν γνωριζεις οτι οι Ελληνες οταν μετεβαιναν στας Αμερικας και τας Αυστραλιας, και τας Γερμανιας, ησαν..... ΝΟΜΙΜΟΙ, επαναλαμβανω ΝΟΜΙΜΟΙ μεταναστες. Σε ευχαριστω που με διαβασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είστε φουλ ρατσιστές και ασόβαροι.
    Είμαι Έλληνας, ζω στην Γερμανία και έχω αποκτήσει και την γερμανική ιθαγένεια, οπότε συμμετείχε και στις προηγούμενες εκλογές -
    Τοόσ δημοτικές όσο και κοινοβουλευτικές - της Γερμανίας.
    Αυτό είναι βαισκή προυπόθεση δημοκρατίας.
    Η δημοκρατία δεν μπαίνει σε δημοψήφισμα.
    Τότε να κάνουν και οι άνδρες δημοψήφισμα εάν θα έχουν δικαιώματα πολιτικά οι γυναίκες.
    Που ζήτε ρε.
    Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζω εδώ.

    Μερικοί Έλληνες σήμερα προφανώς έχουν γίνει οι χειρότεροι γερμαναράδες.
    Αυτούς μου θυμίζεται, αυτοί μαζέυαν τέτοιες υπογραφές όπως μαζέυετε και εσείς.
    άλλα εν τέλει απέτυχαν.
    Όπως θα αποτύχεται και εσείς.
    Ντροπή σας πραγματικά!!!
    Μιλτιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άλλος ένας μύθος, ότι όλοι οι έλληνες μετανάστες σε Ευρώπη και Αμερική ήταν νόμιμοι.
    Πρώτα από όλα δεν ήταν όλοι νόμιμοι.
    Εγώ γνωρίζω τον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Λεβερκούζεν ο οποίος ήταν χρόνια παράνομος στην Γερμανία για πολιτικούς λόγους.
    Τα συνδικάτα στην Γερμανία εκτιμούσαν ότι την δεκαετία του 60 το 10% των Ελλήνων μεταναστών ήταν πάράνομοι στην Γερμανία, ή τουλάχιστων ήμιπαράνομοι. Έρχονταν να "σπουδάσουν" ένω έποιναναν δουλεια.
    Το ότι το μεγαλύτερο μέρος ήταν νόμιμο έχει να κάνει με το ότι υπήρχαν συμβάσεις των κρατών οι οποόιες νομιμοποιούσαν την μετανάστευση που ήδη γινόταν και άνοιξαν τον δρόμο της νόμιμης μετανάστευσης και σε άλλους.
    Στην Ελλάδα εσκεμμένα δεν δόθηκε ευκαιρία νόμιμης μετανάστευσης. Και ευθύνονται οι ίδιοι που σήμερα κράζουν για λαθρομετανάστευση.
    Φαρισαίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. φυσικα και πρεπει να γινει δηοψηφισμα. Το 60% των ερωτηθεντων δηλωσαν ΟΧΙ στην ερευνα που εκανε τα ΝΕΑ. Η kaparesearch εβγαλε οτι το 60% του πληθυσμου απαιτει περιορισμο της μεταναστευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ενεργοί μετανάστες, παράνομοι ή νόμιμοι, δέν πρέπει νά ξεπερνούν τό 10% τού ενεργού πληθυσμού. Ο δέ συνολικός αριθμός τών μεταναστών δέν πρέπει νά ξεπερνά τό 10% τού ολικού πληθυσμού. Τό περρίσευμα πρέπει νά απελαύνεται εξόδοις τών Πρεσβειών τών χωρών προελεύσεως.

    spstephen@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στηρίζουμε από καρδιάς την προσπάθεια στο να ενεργοποιηθεί ένα δικαίωμα του Έ Έλληνα πολίτη όπως το Δημοψήφισμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ναι στο Δημοψηφισμα!!! Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://hackaday-thema.blogspot.com Βάλτε και 'μένα στη λίστα. Μια φορά ας κάνουμε και 'μεις ένα δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προσθέστε και το http://laosydisa.blogspot.com στα blog που υποστηρίζουν το δημοψήφισμα. Ετοιμάζουμεν κι εμείς σχετικό ποστ.

    Δαυίδ Περιανδρεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ, ΒΙΑΣΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Με διακατεχει η υποψια οτι οι ταγοι μας εξυπηρετουν σκοτιους σκοπους ειτε γνωριζοντας το ειτε οχι. Ενας απο αυτους ειναι και η συγκρουση του Ισλαμ με την Χριστια-νοσυνη. Εξ αλλου μην λησμονειτε οτι εχει συμβει στο παρελθον. Οπως ειπα με διακατεχει η υποψια. Ειδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με το δημοψήφισμα, όμως έχω κάποια ένσταση σχετικά με το κείμενο. Λέει στην αρχή ότι δεν υπήρχε καμία νύξη περί ιθαγένειας στους μετανάστες προεκλογικά εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το είχε πει ξεκάθαρα ο ΓΑΠ και με απόλυτη σαφήνεια, ότι όταν εκλεγεί θα δώσει ιθαγένεια στους μετανάστες, θα τους κτίσει σπίτια, θα τους παραχωρήσει δωρεάν παιδεία και ιατρική περίθαλψη κ.λπ. κ.λπ. Μη μου πείτε ότι κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα σχετικό προεκλογικά. Αυτοί που τον ψήφισαν τι νόμισαν δηλαδή, ότι δεν θα τα έκανε αυτά περί μεταναστών, αλλά σε εκατό ημέρες θα έλυνε όλα τα προβλήματα της Ελλάδας; Πραγματικά, τόσα χρόνια που ζω ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω την ευκολία με την οποία παραμυθιάζονται προεκλογικά οι Έλληνες από τον κάθε λαοπλάνο που διαθέτει σκηνική παρουσία, πόσο μάλλον όταν δεν διαθέτει τίποτα σχετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σε μερικούς μήνες η σημερινή ελληνική κυβέρνηση του κου Γ. Παπανδρέου με την ανοχή σχεδόν όλων των υπόλοιπων κομμάτων, θα παραχωρήσει εν' λευκώ την άδεια στους μετανάστες να συμμετέχουν στο εξής και σε μεγάλο ποσοστό, στην διακυβέρνηση της χώρας μας.
    Αυτή η ακατανόητη πράξη θα γίνει ερήμην του Ελληνικού λαού, πίσω από τις κλειστές θύρες του κοινοβουλίου και θα ψηφιστεί από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους πού ευθύνονται τόσο για τον μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών στην χώρα μας, όσο και για τις συνέπειες πού έχει αυτός σήμερα, τόσο στο βιοτικό όσο και στο πολιτισμικό επίπεδο του λαού μας.
    Είναι πράγματι άξιον απορίας, ο λόγος πού 285 βουλευτές (- 15 βουλευτές του ΛΑΟΣ), αρνούνται στον έλληνα πολίτη το δικαίωμα για δημοψήφισμα. Με αυτό προκλητικά δείχνουν πασιφανή έλλειψη σεβασμού για την άποψη των Ελλήνων πολιτών, για ένα τόσο σημαντικό, ζωτικής και εθνικής σημασίας θέμα.
    Νομίζω ότι οι έλληνες βουλευτές πέρα από πολιτικές δημοσκοπήσεις, μακριά από ψηφοθηρικά και κομματικά συμφέροντα πρέπει να ζητήσουν δημοψήφισμα για αυτό το νομοσχέδιο.
    Και αυτό, διότι το δημοψήφισμα, δεν αποτελεί μόνο δείγμα εθνικής ευθύνης και σεβασμού προς τους Έλληνες πολίτες, αλλά επειδή αυτό αποτελεί κυρίως μέγιστη πράξη πολιτισμού.
    Σε μερικούς μήνες, θα πρέπει όλοι μας - πολίτες και πολιτικοί - να αναλογιστούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, κυρίως για τις μελλοντικές γενιές, διότι στην αντίθετη περίπτωση, τα παιδιά μας, θα μας κατηγορήσουν στο μέλλον για τραγικό λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. θα ηθελα να πω στον ΜΙλτιαδη οτι οταν οι ελληνες μεταναστευαν στη Γερμανια η χωρα αυτη ζητουσε εργατικα χερια λογω της τεραστιας αναπτυξης που ειχε,και εστω και αν μερικοι ελαχιστοι πηγαν πλαγιως ηξερε το γερμανικο κρατος ποιος κ που κ με πιστοποιητικα υγειας κλπ.. αυτα ειναι γνωστα ..Στην ελλαδιτσα ομως επιχειρειται πλαγια αλωση ,τα ταμεια βουλιαζουν με τη μαυρη εργασια,τα νοσοκομεια ειναι πανδοχεια ξενων ανασφαλιστων η υποτυποδως ασφαλισμενων,περνουν δουλειες ελληνων κ πολλα αλλα ..Εχω να πο πολλα αλλλα τα λογια ειναι φτωχια τωρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ -ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Συσσωμος ο Ελληνικος λαος, απαιτει Δημοψηφισμα. Κυριοι, εξουσιαστες μη λησμονειτε οτι η Ιστορια σας περιμενει στην επομενη γωνια. Μην οδηγησετε την χωρα σε........με καταλαβαινετε πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δημοψίφισμα εδω και τώρα...Να αποφασίσουμε εμεις για ΕΜΑΣ οχι αυτοι για ΕΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μεγάλη η πιθανότητα οργανωμένου σχεδίου νά σχετίζεται η Ελληνική ιθαγένεια στούς μετανάστες μέ τό σχέδιο "Καλικράτης". Εάν δώσουν Ελληνική ιθαγένεια στούς μετανάστες τότες δέν αποκλείεται νά βρεθούν κατά μπουλούκια δημότες σέ μερικές περιοχές τής χώρας μας καί νά γίνουν καί δήμαρχοι. Δέν ειναι όπου μόνον θά καταντήσει η Ελλάδα κοινοπολιτεία κάθε καρυδιάς καρύδι όπως η ΗΠΑ μέ τούς εγκληματίες στό Σικάγο, κλπ, κλπ,(διότι μήν σχετίζουμε υπερδυνάμεις μέ τήν μικρή Έλλάδα, αλλο τό ένα άλλο τό άλλο), τό μεγάλο δράμα-εξέλιξη θά ειναι ότι θά απαιτήσουν δήμοι μεταναστών νά πάρουν δικαιώματα υπέρ τών αλλοδαπών πολιτών τους, όπως θρησκεία μέσω τζαμιών, κλπ, παιδεία μέ δασκάλους δικούς τους γιά τά σχολεία τους, καί τέλος μία συμμαχία μέ τούς τούρκους μουσουλμάνους γιά νά επιτεθούν στήν χώρα μας καί νά σύρουν από τά μαλλιά (η όσους δέν έχουν από τά αυτιά) μέ κλωτσιές τήν πολιτική ηγεσία καί νά καθήσουν στήν θέση τους.

    Πολίτης από Καρυά Λευκάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/blog-post_5690.html

    ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΡΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Aπο την στιγμη που η ιθαγενεια δεν ειναι δικαιωμα δεν μπορει να δινεται καιροσκοπικα απο καποιους "ελληνες" πολιτικους καθως γνωριζουμε οτι λειτουργουνε καθαρα ανθελληνικα και για τα μικροπολιτικα συμφεροντα τους!!Ασφαλως πρεπει να γινει δημοψηφισμα αλλα για να γινει αυτο πρεπει να εχουμε δημοκρατια και εγω ρωταω εχουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ 180,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΑΥΤΟΙ ΟΙ 180 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. otan h agapi gia ton synanthropomoy stamata ekei poy arxizei to symferon moy,mallon koroideya ton eaytomoy pisteyontas pos exo agapi mesamoy. an omos exo mia tasi gia na gino perisotero anthropos[agapi esti]tote pisteyo oti kapote[tora]ola allazoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν προκειται περι δικαιωματων, δεν προκειται περι ανθρωπισμου, δεν προκειται περι δημοκρατιας, δεν προκειται περι αγαπης, δεν προκειται περι ρατσισμου. Προκειται για τα δικαιωματα των ελληνων-ιθαγενων στην χωρα μας. Εμεις αποφασιζουμε γιατι εχουμε πολλα παραδειγματα οτι οι πολιτικοι μας ειναι αναξιοπιστοι και ανερματιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Παναγιωτίδης Πρόδρομος17 Απριλίου 2010 στις 12:52 π.μ.

    Οικογένεια, Πατρίδα, Θρησκεία.
    Δεν πρέπει να λείψει ποτές αυτό το τρίπτυχο από
    τις καρδιές, τις ψυχές και το μυαλό μας.
    Άνθρωπος δίχως ταυτότητα δεν είναι άνθρωπος.
    Έλλην δίχως την Ελλάδα μέσα του δεν αξίζει να ζεί κανείς σαυτό τον ΤΟΠΟ και διότί ο τόπος αυτός είναι Ιερός.
    Δυστυχώς σήμερα κατήντησε μόδα του να είναι κανείς Αριστερός, και ώ!!!!!!!!!! Θεέ μου
    έγγλημα του να είναι κάποιος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    Στο εξωτερικό απ ούπου προέρχομαι είμαστε
    πολύ περισότερο ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Παιδιά μην σταματήστε να αγωνίζεστε.
    Ο Θεός μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εάν όλα αυτά δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;
    Θα σας ζήλευαν και τα «παλικάρια» της αμερικάνικης κου – κλουξ – κλαν εάν μπορούσαν να διαβάσουν το άρθρο και τα σχόλια.
    Όπως φαίνεται ο κ. Λεπέν έχει πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η ομογενεια Αμερικης εχει την γνωμη οτι πρωτα η Πατρηδα ας κειταξει τα δηκα της παιδια στην ξενητεια να μας φερει πεισω.
    Τι σημασεια εχουν ολοι οι αλλοδαποι ενω η Ελλαδα εχει δηκα της παιδεια να φροντησει μεσα στην Πατρηδα και στα ξενα.
    Αγγελικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. δημοψήφισμα=εκλογές=δημοκρατία. εδώ και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ήμαστε υπό κατοχή και αυτοί που κυβερνάνε είναι εντολοδόχοι προδότες τι δημοψήφισμα και πράσινα άλογα λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. εξω τωρα οι λαθρομεταναστες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ
    ΑΥΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. H ELLADA PANDOTE ITAN XORA TOU KYRIOY MAS ,PISTEVOUME SE AFTON ME OLH TIN KARDIA MAS ,ALLA HRTHANE OI POULIMENOI STON ANDIXRISTO KE STO XRIMA KIVERNOUN TOUS ADINAMOUS ELLINES KE KANOUN OTI TOUS KAPNISI. EKSO OLOI OI METANASTES PROPANDON OI MOUSOULMANOI DEN IPARXI XIROTERO SPERMA APO AFTOUS TO MONO POU ORKIZONDE NA KANOUN INE NA SFAZOUN XRYSTIANOUS ME MAXERI .KSESIKOTHITE ELLINES KE MIN PLIRONETE AFTIN TIN FOROLOGIA POU XROSTA H GERMANY STIN ELLADA EDO KE XRONIA .GIATI NOMIZETE OTI AKOMA TIN KRATANE TIN ELLADA MAZI TOUS EPIDI SAS AGAPANE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. OTI KAI NA POUME AXRISTO EINE PALI OI KLEFTES THA XAIRONDE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑΤΑ ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ,ΟΛΟΥΣ ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΜΕΛΟΥΚΩΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑΤΑ,ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";